Провалите в секса причина ли са за развод?

• 26 572
  • 400
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Но си мисля, че факта че не си желан е много по-подтискащ отколкото самата липса на секс.

Ей това е абсолютно вярно!

# 166
  • София
Ама хубава темичка стана, интересна! Браво на "Комплексарка", че я пусна! На мен лично не ми подейства никак успокоително факта, че има много мъже като моя, но поне знам, че не съм аз единствената с такъв проблем. Ако някога открия лек или метод, с който може да бъде накаран един сексуално безучастен мъж да живне - веднага ще съобщя на всички заинтересовани. Дотогава - продължаваме да дерзаем неуморно! Grinning

# 167
....раздразнителност, лошо настроение и пр. негативни промени...
Ей това обяснявам и аз.

# 168
  • София
....раздразнителност, лошо настроение и пр. негативни промени...
Ей това обяснявам и аз.
НА КОГО???

# 169
Да вземем да отворим нова тема: "Клуб на лишените от секс", ако имате идея за по-добро заглавие - свиркайте. Че аз днеска имам едни проблеми с детето - много се е рзкиснал - и не мога да мисля много мащабно...

# 170
Абе, мичета, вие още ли не сте погинали без скес?  Shocked Още ли тук само коментирате  ooooh! Нещо не е в ред работата,  newsm78, я колко съвета ви се дадоха, а вас все "хем ви боли, хем ви сърби". Ама то така не става! Вече почвам да се съмнявам, че изобщо проблема е толкова наболял, иначе до сега да сте се раздействали.  Peace

# 171
  • Galaxy 13197853088
http://www.rol.ru/news/med/news/07/11/13_004.htm
отдайте се на благотворителност

шегувам се !шегувам се !шегувам се !шегувам се !шегувам се !шегувам се !

и без да се шегувам. пробвали ли сте му стриете една виагра с сока?

# 172
  • София
Да вземем да отворим нова тема: "Клуб на лишените от секс", ако имате идея за по-добро заглавие - свиркайте. Че аз днеска имам едни проблеми с детето - много се е рзкиснал - и не мога да мисля много мащабно...
Ами да отворим, ама какво ще обсъждаме там? То всичко е ясно още в тази тема..... Положението е плачевно.  Embarassed

# 173
  • София
http://www.rol.ru/news/med/news/07/11/13_004.htm
отдайте се на благотворителност

шегувам се !шегувам се !шегувам се !шегувам се !шегувам се !шегувам се !

и без да се шегувам. пробвали ли сте му стриете една виагра с сока?
То ако ще е всеки път с "Виагра"........ Здрави, прави мъже........ Де да знам, може да се опита. Но "Виагра" се предписва при проблеми с ерекцията, а не при липса на желание. Моят мъж си получава прееелестна ерекция.......когато реши.  Blush Blush Blush Като не ще, абсолютно нищо не е в състояние да го накара! Те тва е! Grinning

# 174
Ако някога открия лек или метод, с който може да бъде накаран един сексуално безучастен мъж да живне - веднага ще съобщя на всички заинтересовани.

На нашият пазар вече има няколко медикамента за това Peace
Само да вметна ,че има и медикаменти ,които влияят пряко на център в мозъка и от там на желанието за секс................има и такива на които това желание им е в страничнете дайствия Joy Joy

# 175
...и без да се шегувам. пробвали ли сте му стриете една виагра с сока?...
                    Не, но съм си го мислила  Peace.

# 176
  • Galaxy 13197853088
добре де, може нещо по принцип да не го кефи в секса с теб, я му дай виаграта и го пусни по някое време в задната градинка ... току виж му се прииска по-често ....

# 177
..."Виагра" се предписва при проблеми с ерекцията, а не при липса на желание. Моят мъж си получава... когато реши. 
                    Е точно, де. Много помага в приискването, чувам. Но ми се струва, че става само за понякога. Не мож то тъй секи ден  Crossing Arms. Освен това все се чудя дали пък няма да усети, докато пие? Има ли някакъв вкус тва чудо, миризма...
                   Labrador, хОди да се лигавиш другаде, плз  Naughty.

# 178
И аз съм мислила в пристъп на умопомрачение да му набутам нещо... Я виагра, я левитра, я някакви други неща (не помня какво беше точно)... Но бързо съм се окопитвала от идеята. В крайна сметка има няколко неща, които ме отказват. НА първо място - нямам никакво право да правя такива подлости, това е гадно. Човекът ми има доверие, пък аз за едното е**е да го предам така... Второ - той няма проблем с ерекцията, а с желанието за секс, а и за разни други неща, които не са тема на сегашното разискване. Трето - разните медикаменти имат противопоказания при някои здравословни проблеми като кръвно налягане, сърдечни заболявания, знам ли - може и при холестерол да са опасни. ПРедпочитам си мъжа здрав и жив, отколкото да експериментирам с това дали ще го накарам да прави секс...

# 179
Ами точно за това са докторите.Ако има желание ,да оправи нещата не мисля ,че ще е проблем да отиде да се прегледа.Както казах освен споменатите неща като Виагра и другото има си идруги лекарство ,но това най-добре ще каже кое е подходящо и кое не за него психиатър.
Щом женските ви хитрости и прочие не помагат ,май е крайно време да се обърнете към медицината -очевадно е ,че мъжете ви имат проблеми.
След кото и медицината зчерпа възможностите си може да пробвате и с някоя врачка ,екстрасенска и т.н.
Между другото това за лекарствата го знам от моя приятелка.
Преди година беше изпаднала в нешто като депресия-56месеца отказваше всякакъв секс на съпруга си.Един ден отиде на психиатър в диспансера на 4ти км.
Оказа се ,че има обяснение на за всичко.
Предписаха и едни капки и два вида хапчета/не съм сугурна ,все пак отдавна ми го е разказвала/,но еднита хапчета бяха именно за това-да провокират сексулано желание...........спомням си ,че прави няколко курса и с постепенно намаляване на дозата и ги спря.
Но каза ,че са имали ефект Peace

Общи условия

Активация на акаунт