Провалите в секса причина ли са за развод?

• 26 562
  • 400
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ако някога открия лек или метод, с който може да бъде накаран един сексуално безучастен мъж да живне - веднага ще съобщя на всички заинтересовани.

На нашият пазар вече има няколко медикамента за това Peace
Само да вметна ,че има и медикаменти ,които влияят пряко на център в мозъка и от там на желанието за секс................има и такива на които това желание им е в страничнете дайствия Joy Joy

И кои са те именно???

# 181
  • София
Ами точно за това са докторите.Ако има желание ,да оправи нещата не мисля ,че ще е проблем да отиде да се прегледа.Както казах освен споменатите неща като Виагра и другото има си идруги лекарство ,но това най-добре ще каже кое е подходящо и кое не за него психиатър.
Щом женските ви хитрости и прочие не помагат ,май е крайно време да се обърнете към медицината -очевадно е ,че мъжете ви имат проблеми.
След кото и медицината зчерпа възможностите си може да пробвате и с някоя врачка ,екстрасенска и т.н.
Ама, мила, как да накараш човек, който смята, че няма абсолютно никакъв проблем и това положение е напълно нормално, да отиде на лекар или да пие хапчета???! Мъжете ни нямат здравословни проблеми, просто един-два пъти месечно ги удовлетворява прекрасно, нямат нужда от повече. НИЕ имаме проблеми и явно НИЕ ще се докараме до хапчета и доктори, ако междувременно не си изпонакупим вибратори или не си хванем любовници. Grinning Шегувам се! Peace

# 182
...нямам никакво право да правя такива подлости, това е гадно. Човекът ми има доверие, пък аз за едното е**е да го предам така...
                    А, де! И аз съм същата...

# 183
  • София
...нямам никакво право да правя такива подлости, това е гадно. Човекът ми има доверие, пък аз за едното е**е да го предам така...
                    А, де! И аз съм същата...
И аз така, и затова ще си седим те така! Crossing Arms Grinning

# 184
Ама, мила, как да накараш човек, който смята, че няма абсолютно никакъв проблем и това положение е напълно нормално, да отиде на лекар или да пие хапчета???! Мъжете ни нямат здравословни проблеми, просто един-два пъти месечно ги удовлетворява прекрасно, нямат нужда от повече. НИЕ имаме проблеми и явно НИЕ ще се докараме до хапчета и доктори, ако междувременно не си изпонакупим вибратори или не си хванем любовници. Grinning Шегувам се! Peace
Аз не бих пратила мъжа си на 4-ти километър да си иска стимуланти за секс и каквото и да било.  ooooh! Смятам, че не е луд. И само при мисълта за идеята си представям колко много ще го засегна. Това не е добра идея. Вярно, че mam4e mia иска да помоогне. Дано не се обиди!
А що се отнася до нашия проблем - ами да- ясно е отдалеч, че и ние имаме проблеми. Ако сексът се появи, те ще изчезнат. Какво да кажа - пробвах да се "самоусмиря" - скапвах се от чистене, гимнастика, разходки няколко седмици, за да се уморя и да не ми е до секс - ефект никакъв нямаше през цялото време. Почти всеки ден се самозадоволявам. Ефектът е обратен - още повече ми се прави секс и то не сама ,а с мъжа ми... ПРобвах да намаля самозадоволяването до абсолютния минимум, т.е. като преритам вече - ами пак ми се прави секс. Такава съм си. Няма спасение. Не ми е хормонален източника на желанието. Всичко е вглавата ми, в самата ми същност някак. И не става да се отърва по никакъв друг начин, освен с помощтта на мъжа ми...

# 185
И аз така, и затова ще си седим те така!
                  Може и така да е, ама пък най-умните мъже са наште smile3531... Аз и това разбрах от темата  Mr. Green.

# 186
Ако (Не дай Боже) се появят проблеми в секса ще изчакам месец( междувременно ще говорим и всячески ще се опитаме да видим къде е корена им), на втория може би ще се депресирам и ще си хвана любовник, а после- каквото дойде...

# 187
 Комплексарка, Гризанка, да можем самто да си съчувстваме на този етап, който не е минал през това не може да ни разбере. Хич не съм се променила, просто се опитвам да подтисна всякакви сексуални мисли, които вече хич не са насочени към мъжа ми newsm48 , желанието ми към него така се изпари, че като видя че настройва за секс(един път месечно), гледам да си пийна винце, че и на мен да ми се прииска с Него. Просто с течение на времето ме отблъсна малко по малко. Добре, че детето поотрасна и почнах работа, та мислите ми вече не са само за това, на работа колеги и клиенти се заглеждат по мен, правят ми комплимети и така си поддържам съмочувствието, знам че още ставам Confused  Само си мисля как един ден, ще ми падне пердето, ще си хвана любовник и ще си наваксам със секса за всички тия годинки #Cussing out Ох ужасно е, незнам вече какво да кажа, опитвам се да не лудна, но виждам, че съм доста изнервена Confused
  Ако мога да го замъкна на лекар бих го направила, мисля си че нещо с хормоните не му е наред newsm78 , знам че проблема не в мен, имала съм и други връзки, вервайте ми знам как да си искам и да привличам мъжкото внимание.

# 188
Рано или късно липсата на секс ще стане причина да се разделите

# 189
Рано или късно липсата на секс ще стане причина да се разделите
                    Защо мислиш така?

# 190
Ако (Не дай Боже) се появят проблеми в секса ще изчакам месец( междувременно ще говорим и всячески ще се опитаме да видим къде е корена им), на втория може би ще се депресирам и ще си хвана любовник, а после- каквото дойде...

За два месеца и вече с любовник  newsm78  Къде остана верността и онова "за винаги"?

# 191
  • Galaxy 13197853088
няма го.
Дадени клетви и вричания не важат в днешно време.
Плющенето му е майката.

# 192

Naughty А недей такива щуротии да говориш! Как любовник!??  #Crazy Няма такива своеволия в 21 век! Тук момичета искат хем агнето да е цяло, хем вълчицата да е сита  Joy Любовникът за тях е "член от семейството"  newsm78 не просто "средство към целта"  Peace Предпочитат многострадално да се мъчат, че да мъчат и половинките си ooooh!

# 193
Плющенето му е майката.

Ужасен.. Joy

# 194
Сега се вмъквам след едночасово "плющене"...
И потвърждавам теорията че секса е може би най важното в един брак.
Или поне един от най добрите начини да пратиш жена си (и себе си) на седмото небе.

Общи условия

Активация на акаунт