Сървайвър - 5 част

• 23 155
  • 491
  •   1
Отговори
# 405
  • Paradise
Е, хайде сега, първият Сървайвър професионален бил.
Все едно и там не беше ясно кой ще е победителят.
Защо Нели излезна тогава на финала пеейки "I will survive".

Дразнят ме мен БГ форматите на тези световни продукции, защото се изкривява всичко през БГ призмата. И се получава едно нищо.

# 406
  • Варна
Честито на Жоро. С кеф да си изхарчи паричките. Имам усещането, че той много се изненада.

А иначе за мен наградата на Светла си беше зверски нагласена Close

# 407
  • Някъде там...
Да и аз направо съм възмутена как нагласиха вота на зрителите..., навсякаде Дренски печелеше, а изведнъж Светла. Еми и БТВ стана като Нова, направо не го очаквах..

# 408
Аман, много сте черногледи, бе хора. Нагласено било,кой какво пеел,бьлгарска му работа. Вие с такава сигурност и за чуждите ли формати тврьдите,че не са нагласени?Значи ли  това,че и ако там финалиста не ви харесва  играта ще е нагасена. НЕ ХАРЕСВАМ Костадинов ,но пьк сьс здраве да си харчи парите.

# 409
  • Някъде там...
забравих да спомена, че аз пуснах смс за Дренски и все още си чака за получаване. Никой никъде не ми отчете смс-а newsm78

# 410
  • Paradise
Е, сега, черногледи. Просто си констатираме.
Българската работа се вижда. Няма предаване, което да не е оакано.
От доста време гледам американския вариант на Сървайвър. Там такива простотии няма.

# 411
Е какви пьк бяха толкова простотиите?

# 412
Хехе! Как нагласиха работата - както носорог се разхожда в супермаркет. ooooh!
За който още не вярва ето едно цитатче от един друг форум:
/съжалявам, че го поствам повторно - една друга форумка вече го постна преди месец и нещо тук, но очевидно малко хора са го прочели или са му повярвали/

обърнете внимание на датата, от която е следният цитат (преди обединението - времето, когато още имаше 2 племена):

Цитат(asega @ 27.09.2007 - 10:18)
и да гласуваме и ад не гласуваме - победител е стриптизьора. на финала е със светла димитрова. Джина стоева е във шестицата. от последните оцелели е и фитнесинструктора. агонцев отпада първи след обединението. ако си дам малко зор ще науча имената и на всички последни десет, ама за какво ми е като знам вече победителя. б*х ти организацията сду**на имат тия Angry

Това пък беше пуснато още през септември, малко след първата игра:

Цитат(asega)
добре, ще ти отговоря. печели стриптизьора - Георги Костадинов. на финала е със лекоатлетката Светла Димитрова. ето и и още инфо - в първите 4-5 игри печели само едното племе. после има игра с отключване на катинари - екипа на милошев я наглася със фалшив клуч и печели другото племе. тогава прецаканите правят бунт и едва ги одържат да не си тръгнат от играта, но пък почват да мародерстват с искания за храна екипа и те им дават зада има мир. след обединението първия изгонен е агонцев. познавам част от участниците -бесни са на бтв щото имало много нечестни неща. гледай и пак се обаждай.

# 413
  • Paradise
Нагласени състезания. Нагласен финал.
Ето, maya_coheleach дава също инфо.
За мен това са простотии. Има и още.
Както и да е, свирено е вече.

# 414
maya_coheleach.....мерси за извадките ,не съм ги срещала по форумите -не се учудвам но е кофти като четеш такива неща,цък цък цък.......какви подигравки си правят със зрителя и участниците само Rolling Eyes

Тук в Америка таквиз неща не се чуват със тукашния Сървайвър или подобни игри...иначе такъв съдебен процес ще се вдигне та пушек ще се вдига.

# 415
maya_coheleach.....мерси за извадките ,не съм ги срещала по форумите -не се учудвам но е кофти като четеш такива неща,цък цък цък.......какви подигравки си правят със зрителя и участниците само Rolling Eyes

Тук в Америка таквиз неща не се чуват със тукашния Сървайвър или подобни игри...иначе такъв съдебен процес ще се вдигне та пушек ще се вдига.
Ето на тази страница е поствано. Ти също си писала там.  Wink Ама съгласна съм, че човек трудно вярва на такива неща и просто ги отминава. И аз не вярвах - мислих, че е кьорфишек. Ама ей на - случват се.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236698.msg5444728#msg5444728

# 416
Важното е, че в БТВ са много доволни от шоуто и вече обявиха кастинг за третия сезон. Вероятно със същия екип на Евтим Милошев.

# 417
  • варненка от София
Аз сигурно стари неща ще питам, ама не ми е ясно, как и защо Евтимчо го открадна от Слави това шоу? Та нали бяха в един екип, сигурно са се скарали.

# 418
Аз сигурно стари неща ще питам, ама не ми е ясно, как и защо Евтимчо го открадна от Слави това шоу? Та нали бяха в един екип, сигурно са се скарали.

Не знам защо се скараха, но Евтим напусна Шоуто на Слави още преди поне година, не помня точно. И стана продуцент, той продуцира "Комиците". А Слави май нещо се скара с ръководството на БТВ... Официалната версия на БТВ беше, че неговият екип е много зает с Мюзик Айдъл и не може да прави и Сървайвър. А и по това време Слави се разболя... 

Вероятно не са били доволни от първото издание. Или пък са се скарали за пари.

# 419

А иначе за мен наградата на Светла си беше зверски нагласена Close
[/quote]

Просто всичко се знаеше предварително и си дадоха наградите както подобава за 1-во, второ и трето място  Mr. Green Дори гласовете бяха наредили така, че да има равенство донякъде /тоест до двата гласа щото знаеха, че са толкова/, уж интрига да има  Joy

Общи условия

Активация на акаунт