Сървайвър - 5 част

• 23 148
  • 491
  •   1
Отговори
# 360
Птица, мисля че довечера ще е съвета който очакваш, но дали ще сме доволни от видяното Simple Smile или пак ще ги галят с перце ...

# 361
  • Варна
Птица, мисля че довечера ще е съвета който очакваш, но дали ще сме доволни от видяното Simple Smile или пак ще ги галят с перце ...
Тази вечер няма да има предаване, върви реклама на Анатомията на Грей от 20 и от 21 часа.

# 362
  • Berlin
сега ми се пригледаха американските  Mr. Green оттам се сещам за 1 пич - марк ли беше, къв беше.. печелеше всички индивидуални съзтезания  Peace даже си спечели една готина червена кола и всички го харесваха. само ме е яд, че не можах да гледам последния епизод от този сезон и не разбрах дали печели и накрая. някой, ако се сеща, да каже   Praynig Mr. Green
ама и аз мислех, че ще дават нещо от финалния съвет. може да е утре  newsm78 но пък ми хареса резюмето за всички участници, поне си ги припомних  Peace особено меги и агонцев с култовите фрази!  Grinning

# 363
  • На погрешната планета
сега ми се пригледаха американските  Mr. Green оттам се сещам за 1 пич - марк ли беше, къв беше.. печелеше всички индивидуални съзтезания  Peace даже си спечели една готина червена кола и всички го харесваха. само ме е яд, че не можах да гледам последния епизод от този сезон и не разбрах дали печели и накрая. някой, ако се сеща, да каже   Praynig Mr. Green

Сещам се за кой говориш Grinning. По време на играта имаше лека свалка с една мадама, която после я изгониха и на финала точно тя го прецака, като не гласува за него. Само заради нейният глас не можа да спечели. Спечели една жена, която беше най-възрастната сред тях, но в интерес на истината също беше много готина и заслужаваше парите Peace. А той милия така искренно се зарадва за нея, че още по-симпатичен ми стана.
п.п. не се ли казваше Колди newsm78, вече съм забравила....

# 364
  • ВАРНА
вчера, когато светла и оня мухльо прибираха колчетата с имената на всички участници, за да ги изгорят, май пропуснаха едно newsm78 и ако правилно съм видяла. и сега кво прайм - връщаме въпросния участник обратно Mr. Green щото не му е изгорено колчето Mr. Green

# 365
  • София
Аз не видях, кое колче са изпуснали?
А по вестниците кой спршгаха за победител? Обаче май никъде не е пишеше, че Светла ще остане на финал, или се лъжа?

# 366
Гласувах за Светла. Жалко, че Дренски отпадна. Заслужаваше най-малко да стигне до финала след като преживя 25 дни сам и победи изгонените участници.

# 367
  • София
Аз пък досега четох ей това и не мога да си кривя душата - хареса ми.

http://forum.robinson.btv.bg/index.php?showtopic=2413

# 368
Дано Дренски, спечели в гласуването за любимец на публиката. Аз лично гласувах за него.
Много го харесвам.

# 369
Ох, да се запиша и аз в края на играта.
Не гледах много съвестно, затова и нямаше как да коментирам всичко. Но,подобно на Гита, последните няколко вечери влязох в час.
Бях за Дренски, но имах някакво гадно чувство, че няма да победи.
За съжаление злобата, завистта, алчността и лицемерието победиха-това е за мен извода от играта.
Сега вече, кой ще вземе парите ми е все тая. Светла е по-добре да бъде победител-тя поне се държеше мъжки през цялото време с изключение на совалката, която направи между Дренски и онези мухъли. Но пък това беше нейна стратегия, не я виня. Пък и да натрие носа на ебахти тъпия си мъж. Много гаден номер, а тия пък от екипа бяха още по-гадни-толкова мазно и злорадо прозвуча всичко.... Sick Честно казано, съжалих я. Никоя жена и майка не заслужава подобно отношение.Никоя!
Някой пита защо Дренски не бил в живото предаване в понеделник. Аз подозирам,че си е хванал парцалките и си е бил камшика у Щатите. Тъй де, какво повече има да прави тук?  Flutter (освен ако не го задължават с договр да чака финала на тв излъчването).

Аз пък досега четох ей това и не мога да си кривя душата - хареса ми.

http://forum.robinson.btv.bg/index.php?showtopic=2413
Верно ли ти хареса? Кое по-точно? Инфантилните плювни на хлапетата и липсата на какъвто и да е нормален правопис и изказ? Никога не бях влизала в този форум, това ми беше пръв и последен път. Става ми зле, когато чета толкова неграмотно написани неща, за злобата, която се излива да не говорим... Sick

# 370
  • Ланкър, планините Овнерог
А  за любимец измежду всички участници ли се гласува?

# 371
  • Варна
А  за любимец измежду всички участници ли се гласува?

Да!

А днес нищо ли няма да дават?

# 372
  • София
Къде гласувате?

# 373
кратък номер 1045

# 374
  • Berlin
мама Мери, Колди е друг супер як играч. него го гледах и мн ме хвана яд,че не спечели.

Общи условия

Активация на акаунт