Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наличните лечения за витилиго и кои са препоръчителните методи за лечение?
Какви са мненията за лечението с билки и мехлеми на г-н Порязов?
Какво е мнението за хомеопатията като лечение на витилиго?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наличните лечения за витилиго и кои са препоръчителните методи за лечение?
Лечението на витилиго включва различни методи като фототерапия, локални стероиди, имунни модулатори, хирургични методи като трансплантация на кожа и алтернативни подходи като хомеопатия и положително мислене. Леченията включват използването на различни кремове, гелове и елексири като Витикс, Елдерал, Хлебарови еликсири и лазерна терапия. Някои хора съобщават за успех с естествени средства като алое вера и червени плодове (моркови и диня). Професионалните гримове като Витиколор и Дермаколор могат да помогнат за прикриване на петната. Лечението може също да включва използването на билки, хомеопатични лекарства, витамини, билкови рецепти, хипноза, татуировки и естествени подходи като излагане на слънце и здравословно хранене. Важно е да се консултирате с квалифициран лекар преди започване на лечение.
-
Какви са мненията за лечението с билки и мехлеми на г-н Порязов?
-
Какво е мнението за хомеопатията като лечение на витилиго?
-
Какво е мнението за положителното мислене и самовнушението като методи за лечение на витилиго?
-
Какво е витилиго?
Аз мислих,че кожата е избледняла и за това изглежда по-добре,но сравних нова снимка със друга,която съм правила края на Септември и видях разлика
Не знам от какво се е получило,но може да е и от успокоението на организма-вече минаха 9 месеца от раждането на дъщеря ми и организма може би се нормализира.Изпращам на всички виртуални прегръдки
. Таях някаква надежда някой да ме обори, че не съм права и има такъв хормон (например), ама .. Ей омръзна ми да ни лъжат шарлатани да ви кажа!