Къде в Пловдив??? - 2

• 55 826
  • 650
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Срещу пощата в малките павилиончета вчера гледах нещо подобно в тъмнолилаво (имаше едно гадно цвете кичозно, но може да се махне сигурно) струваше 60 лв. май.  Peace
И аз търся нещо такова, ама ако може за по-малко пари  Crazy

# 136
  • Пловдив
Благодаря ти! Непременно ще проверя, пък и ми е близо  Peace
На всички подобни плетени жилетчици и рокли са накичили тия гадни цветя-брошки  #Cussing out Добре, че се махат! Mr. Green

# 137
Момичета търся си официална блузка в черно. Къде има хубави, че нещо все ми се струват много кичозни из магазините в Тракия?  Аз засега само в Тракия поразгледах, че с малкия не мога да мръдна по-надалеч. И официален черен панталон искам, но няма как да обикалям по магазините. Ако имате инфо, моля!

Мога да споделя за магазина на Ив. Вазов, точно срещу "Лиляна Димитрова". Не помня как точно се казва магазина, но е пълен с официални тоалети на млади български дизайнери. От там си купувам всичко официално.

# 138
Майчета, търся и не мога да си намеря палто .Искам да е от вълнен плат и вата  ако знаете ,моля помагаите.

Хубаваи палта видях в двата магазина от лявата страна на централни хали.Единия е "Денди" а другия не помня как точно се казвше.И са на много сносни цени. Hug

# 139
Дами,

имате ли представа, дали на 26.12. ще работят магазините!? newsm78

Благодаря!

# 140
Аз само да кажа , че има промоция във Фокса 1+1

# 141
  • Някъде там...
Дами,

имате ли представа, дали на 26.12. ще работят магазините!? newsm78

Благодаря!

Да всяка година всичко работи на 24,25,26,31 Simple Smile За тях това е жътва Simple Smile

# 142
Аз само да кажа , че има промоция във Фокса 1+1

А има ли интересни неща-то май са сложили реклама 2+2 или нещо подобно?

# 143
Някои може ли да ме светне дали на 23 Илиенци ще бъде отворен, че имам ходене до там. Мерси   bouquet

# 144
  • Някъде там...
Някои може ли да ме светне дали на 23 Илиенци ще бъде отворен, че имам ходене до там. Мерси   bouquet
Работи  Peace

# 145
  • Пловдив
1 + 1 e промоцията на Фокса - аз купих някои неща днес. Безплатен е артикулът с по-ниска цена, но ако комбинираш две неща с еднаква цена, всъщност ти излиза 50% намаление, което, поне за мен, прави сносна цена - детските дрехи имам предвид - като качество ми харесват повече от турските, да не говорим за българските.

# 146
  • Пловдив
Да ви питам има ли такова нещо като чорапогащник с ниска талия (по-плитък да е), трябва ми да го сложа под панталон с ниска талия, че вече си е студено  Confused

# 147
Кате аз не сьм намирала такьв чорапогащник,но в такива случай вьрху чорапогащника слагам боди.

# 148
Някои може ли да ме светне дали на 23 Илиенци ще бъде отворен, че имам ходене до там. Мерси   bouquet
Работи  Peace
Мерси   bouquet

# 149
Във Фокса има сравнително интересни неща ,а също има хубаво намаление и в Кенвело.А пък  аз търся една играчка и незнам как да я опиша ,но ще опитам значи тя маи е надуваема абе става дума за конче което се  язди .

Общи условия

Активация на акаунт