Къде в Пловдив??? - 2

• 55 714
  • 650
  •   1
Отговори
# 360
Хайде и за да се допитам до нашата енциклопедия  Laughing
Моля за помощ! Ще ставам кума юни месец и си търся някакъв официален тоалет. Проблема е, че нямам идея какво ще ми стои с тези +10 кг, които не виждам кога и дали ще сваля изобщо  Embarassed Та ако знаете къде ще мога да си намеря официална дрешка за моето ремарке...  Rolling Eyes
прочети в тази тема

Hug Става въпрос за тоалет за кума. Ама и аз така съм обяснила, че...... Пък мойте "+10" са 60кг в момента. То не кг са точно проблема, а това, че нагоре съм си слабичка, пък изведнъж от кръста надолу 1,2 номера по-голям  Sick И не мога да си взема костюм поради тази причина, но пък в една пола се вмъкнах и ми стоеше супер, но като цена ми се видя повечко  Thinking Затова се допитвам да ме ориентирате за такъв тип магазини, че да преценя дали си заслужава такава инвестиция, пък и това не е крайно решение все пак. Може в нещо друго да се побера подобаващо  Laughing

# 361
От къде мога да си купя столче за хранене на Cengoroo? newsm78

Ако имаш предвид Cangaroo, в Хиполенд имаше преди две седмици един модел, май в зелено.

Имат и склад в Малката Тракия на Брезовско шосе. №49 мисля беше но не съм сигурна  newsm78 Там имаше 3 или 4 модела. Кой точно те интересува?

# 362
  • Майничка
Iliqna, можеш да погледнеш в магазина срещу хранителните стоки на "Корона" (не помня как се казва Embarassed). Там има дрехи на "Маркам" и обикновено в този период са с хубави намаления. Освен това можеш да комбинираш различни номера горе и долу или да си купиш пола и отделно сако (може и от "Кредо" до "Верди" с/у радиото).
"Росина" (с/у Мтел, в началото на Главната) също имат намаления, правят и корекции, ателието им е в Пловдив. Материите им не са толкова качествени като на "Кредо", но моделите са ефектни.

# 363
въпросът ми май не е за тук,но пък и незнам къде другаде да го задам за Пв
Някой да знае дали изобщо и къде в Пловдив се правят курсове по плуване за бебета?

много благодаря  bouquet

# 364
  • Пловдив
iliqna интересува ме модела sweety,дали го има в хипото или направо в търговията да търся? newsm78

# 365
  • Пловдив
iliqna интересува ме модела sweety,дали го има в хипото или направо в търговията да търся? newsm78

ами аз когато търсих столче го имаше но това беше преди месец,обади се по телефона и ги питай ако не ти се ходи,а ако искаш утре мога да ти дам и телефона на склада на Брезовска,че и там получават стока само в понеделник и бързо свършват,аз когато  търсих и там нямаше.....в крайна сметка си взехме на Чиполино Simple Smile

# 366
  • Сопот
Момичета аз да се отчета!
Купих халат от Метро на промоция за 29 лв.и стотинки+хавлиена кърпа.Малка по-пухкавите са 34-35 лв.,а в другите магазини цената им е 38-40 лв.Доволна съм!Сега остава да намеря и фирма за екскурзия!
А между другото!Някой скоро да е ходил в магазина за детски обувки в Кючук Париж,където има евтини моделчета на К и К/преди време беше коментиран/.Дали има нещо интересно,ново?Има ли смисъл да ходя до там или не?

# 367
Iliqna, можеш да погледнеш в магазина срещу хранителните стоки на "Корона" (не помня как се казва Embarassed). Там има дрехи на "Маркам" и обикновено в този период са с хубави намаления. Освен това можеш да комбинираш различни номера горе и долу или да си купиш пола и отделно сако (може и от "Кредо" до "Верди" с/у радиото).
"Росина" (с/у Мтел, в началото на Главната) също имат намаления, правят и корекции, ателието им е в Пловдив. Материите им не са толкова качествени като на "Кредо", но моделите са ефектни.

Hug Ще се разгледам тази седмица.

ами аз когато търсих столче го имаше но това беше преди месец,обади се по телефона и ги питай ако не ти се ходи,а ако искаш утре мога да ти дам и телефона на склада на Брезовска,че и там получават стока само в понеделник и бързо свършват,аз когато  търсих и там нямаше.....в крайна сметка си взехме на Чиполино Simple Smile

Имаше го в склада им на брезовска  Peace Но наистина можеш да се обадиш и да питаш. Аз преди месец ходих и го видях там. В Хиполенда не мога да кажа дали го има  Rolling Eyes

# 368
Моята комшийка ходи преди 2 седмици и каза,че още няма ново зареждане, Даже и от номера като 24 нямало голям избор. И аз ще ходя тази или др седмица да купувам обувки на Марти и ще пиша,ако има нещо интересно.

# 369
  • Майничка
Hug Ще се разгледам тази седмица.

Сега се сетих, че и в бутика на "Шик Ел" май имаше разпродажба (по пътя от Джумаята към Енергото, преди баничарницата).

# 370
Здравейте на всички!Да ви питам дали сте виждали да се продават детски люлки,от тези като едно време,едни дървени,дето се закачат,да са без стойка.Абе въобще и други модели може да са да ми кажете къде се продават?По телефона питах в Практикер,казаха ми,че още не било сезона,към края на март щели да зареждат,мисля си за малката търговия,там май имаше склад с различни пластмасови неща за деца,бяха от чешка пластмаса,дали още съществува,отдавна не съм ходила?

# 371
За сина ни сме купували от Метро - представлява пластмасова седалка със свирка и здрави въжета с халки за закачане.
Много здрава излезе, при положение, че по цяло лято виси закачена навън.
Сега я ползва дъщеря ни.

# 372
  • Пловдив
Хайде и за да се допитам до нашата енциклопедия  Laughing
Моля за помощ! Ще ставам кума юни месец и си търся някакъв официален тоалет. Проблема е, че нямам идея какво ще ми стои с тези +10 кг, които не виждам кога и дали ще сваля изобщо  Embarassed Та ако знаете къде ще мога да си намеря официална дрешка за моето ремарке...  Rolling Eyes
Препоръчвам ти магазин ИВИА, на Ив. Вазов (като тръгнеш от Главната се пада от дясно, преди библиотеката). Имат голямо разнообразие, правят корекции на място, ще ти предложат и чанта, и бижута към роклята, които да премериш на място как стоят  Wink Все ще измислят нещо, което да стои добре на твоите + 10кг.
Аз също бях кума след като родих, пак юни месец беше сватбата...та моят съвет е, изчакай да минат абитуриентските балове и тогава си купи тоалет, към 29 май или в началото на юни - цените ще са доста по-ниски тогава, а магазините ще бъдат заляти с абитуриентски тоалети. Корекциите стават за ден, два, но може би първо трябва да си купиш обувките, на мен специално те ми бяха по-голям проблем. Успех! Peace

# 373
  • Сопот
Цитат
Моята комшийка ходи преди 2 седмици и каза,че още няма ново зареждане, Даже и от номера като 24 нямало голям избор. И аз ще ходя тази или др седмица да купувам обувки на Марти и ще пиша,ако има нещо интересно.
Ще ти бъда много благодарна!  bouquet

# 374
Здравейте на всички!Да ви питам дали сте виждали да се продават детски люлки,от тези като едно време,едни дървени,дето се закачат,да са без стойка.Абе въобще и други модели може да са да ми кажете къде се продават?По телефона питах в Практикер,казаха ми,че още не било сезона,към края на март щели да зареждат,мисля си за малката търговия,там май имаше склад с различни пластмасови неща за деца,бяха от чешка пластмаса,дали още съществува,отдавна не съм ходила?

Пластмасовите ги има в почти всяка книжарница,а дървена има в строителния магазин Рила в кичука.

Общи условия

Активация на акаунт