Къде в Пловдив??? - 2

• 55 643
  • 650
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Мацки, лоша новина, преди малко се върнах от Пазарджик и магазинът на Енита го няма  Sad Два пъти минах с колата да се зверя по витрините и не, там  има някакви други парцалки. Е не знам вече, това е фирма-фантом  Mr. Green

Аааа, не е Mr. Green. В Търново имат даже два магазина.
Е, то бивало и в Търново да няма  Mr. Green
Гледам и сайта им са го спряли... явно си гледат само износа.
Знам, че в Хасково зареждат от тях, и в Ст. Загора трябва да имат магазин. Другаде на близо не сещам.

# 541
Момичета помагайте!!!
Купих си колело и в магазина на бул. Руски ме увериха че до седмица ще ми поръчат седалка за малчо което се закрепва на колелото и за да мога да карам малкия -на 2 годинки! Но уви нямало!
Някъде да сте мяркали нещо? Търсих и в Метро и в Алатито и в Практикер и бриколаж и няма! Освен на някой склад където продават колела -някой знае ли такъв? Утре ще ходя да проверя и на Брезовско шосе дано ми излезе късмета че без малкия немога да го подкарам. веднага се почва рев!

Проверила ли си в Sprint ? Мисля че там може да има  newsm78 Ето и тел 921-911 намира се на Голямоконарско шосе, след КАТ.

# 542
  • София
neonkaa, виж в Търговска верига "Авторай", ул. "Васил Левски" №107 /до Мототехника/-там е магазина, струва около 50лв., ако нямат налични, може и по поръчка да го доставят. Тел./факс 032/968244
Алтернатива - виждала съм и  ТСМ -магазина на малката главна, виж и в складовете им на Кукленско шосе.

# 543
Момичета едно голямо newsm51 !
В понеделник ще обиколя че то утре няма нищо да работи!

# 544
  • Пловдив
Момичета едно голямо newsm51 !
В понеделник ще обиколя че то утре няма нищо да работи!
Неонка виждала съм и в склада на Брезовско,малката тркия с количките Кангаро,там продават и колелета и на едно талбо има окачени седалки и  части,но незнам какви модели са ,дали са универсални  Thinking Склада е номер 49,мога да ти напиша телефон ако искаш да им звъннеш Simple Smile

# 545
  • Пловдив
Момичета някой да препоръча фирма за смяна на дограма на Трокал -5 камерна ....Ще сменяме дограма и правя проучвания

# 546
  • Пловдив
Здравей,ние скоро сменихме нашата поръчахме я от АЛУ ПЛАСТ 5-камерна е страшно сме доволни препоръчвам ти я Peace

# 547
  • Пловдив
Казаха ми да питам за Трокал,  аз не разбирам от дограма но ще предам за Алупласт ако се навием ще те питам за координати на фирмата

# 548
Мацки,къде има хубави памучни одеала в ПЛовдив?  bouquet

# 549
  • София
Знае ли някой, къде правят хубави козунаци с пълнеж /сладко, локум, шоколад/? Цяла нощ ми е в главата това чудо, добре, че не съм бременна. Laughing

# 550
Одеало за малкия взех от търговския център на Сани за 20лв и още сме си с него много е мекичко и е с меченца на беб му харесва много Peace

# 551
  • Някъде в Европа...
Ходих до едния от 2-та магазина на Енита в Търново и ги питах къде са си преместили пловдивския магазин. Отговориха ми, ч ее затворен и нямат намерение да отварят скоро нов. Съжалявам.

# 552
Одеало за малкия взех от търговския център на Сани за 20лв и още сме си с него много е мекичко и е с меченца на беб му харесва много Peace
Благодаря   bouquet  Аз съм вземала памучно одеалце от Вис Виталис-прилично и не беше скъпо .Ще погледна и в Сани,нужда винаги има Simple Smile
Питанката ми беше за големи одеала,като приберем вълнените. newsm78

П.С.Еnvia,  bouquet

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:10 от Туранага_Санka

# 553
Големи одеала съм виждала в Метро - много пъстри и весели. Peace

# 554
  • Пловдив
я да се запиша и аз, много полезна темичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт