Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата наредба за избор на лекар в Шейново?
Как се държат служителите в болница Шейново и какви са условията в болницата?
Какви са преживяванията на една майка при раждането в Шейново? Можете ли да споделите опита на друга майка с раждането в Шейново?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата наредба за избор на лекар в Шейново?
-
Как се държат служителите в болница Шейново и какви са условията в болницата?
- Отговорът разкрива, че лекарите са много мили, но акушерките и санитарите понякога изглеждат кисели. Ремонтираното отделение, където е била една от майките, е чисто и добре поддържано, но други отделения се нуждаят от ремонт. Бебетата не остават постоянно при майките си; те се носят на всеки 3 часа за по един час и през нощта от 23:00 до 06:00 часа. Това предоставя подробна представа за условията в болницата и отношението на персонала.
-
Какви са преживяванията на една майка при раждането в Шейново? Можете ли да споделите опита на друга майка с раждането в Шейново?
Една майка споделя, че е имала планирано секцио с предварително уговорен лекар, който беше много доволна от него. Тя споменава, че не е плащала нищо друго освен на лекаря и изразява съжаление, че не е дала повече пари на лекарката. Освен това тя описва подробно събитията преди и по време на раждането, предоставяйки цялостна представа за процеса в болницата. Друга майка споделя своя опит от раждането в Шейново, като споменава, че е била на ЖК и има нов апарат за измерване на теглото на бебето. Тя разкрива, че има гъбички и е на свещички за тях, като предоставя подробности за процеса преди раждането.
-
Какво да правя, ако лекарката ми не желае да извърши цезарово сечение?
-
Какво представляват тоновете и кога трябва да се слушат?
Какво да правя ...Мога ли да разчитам на случайности след случая ми с първото дете-тогава всичко се обърка и стана най-лошото...

. Имаме си вече две в отбора
.

, като за преди 3 дена на вода и сокче...
и в петък хапнете една тортичка и за мен
Бе големия зор е до петък да се издържи...
леко и безпроблемно да е всичко, ще чакаме вести

Да го нацелуваш от нас