"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 607
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Днес още половин кило надолу. Кой каза че режима не работи?

Mirena80, Симеонов препоръчва подсладител Стевия. Аз тук не мога да го открия, затова ще питам за един друг. На теб моя няма да ти свърши работа, не съм в БГ.

# 241
Mirena80, защо Симеонов не позволява да се пият степчета.Аз сега като съм в цикъл и мн ми се яде сладко, и много прегрешавам де, но изпитвам огромна нужда да ги пия, вместо вода :О

# 242
Заради аспартама вътре. МНого е вреден.

# 243
а на какво вреди?

# 244
Питай чичко Гугъл за повече инфо. Накратко - канцерогенен е, натрупва се в организма и прави големи гадости. И всички промишлено произведени храни са бъкани с него. Особено сладките неща претендиращи да са диетични. Един от най-евтините подсладители е, затова се използва много в хранителната промишленост.

# 245
  Да, заради аспертама не дава. А стевия мисля отдавна да си поръчам, има я в 2-3 магазина тук в София, ама на прах ще си взема. В тялото бяха писали, че тая на капки горчала.
  Iletovp, наистина ли там няма стевия ?  Rolling Eyes Чудно ми се вижда. Ако искаш, мога да ти купя и да ти пратя по пощата или ако някой твой познат си идва сега за Нова година.  Hug

# 246
... Кой каза че режима не работи? ...

Кажи до тук колко и за колко време  Simple Smile

Бомбе, чакам снимки, да знаеш  Wink

# 247

Естествено Peace

# 248
... Кой каза че режима не работи? ...

Кажи до тук колко и за колко време  Simple Smile

10 дена, кило и половина надолу. Кърмя и ям много според режима който ми е направен. Според Симеонов би трябвало да свалям по-бавно от повечето които са на неговия режим.
За мен това е доста добре, свалям бавно по принцип, а сега като кърмя свалям наистина много бавно. Отделно бях на разни диети от 3 месеца и повече и си бях забавила много метаболизма. Зверски ограничения, а нищо не свалях. Сега като че ли нещата си дойдоха на мястото. Сигурна съм че свалям здравословно и свалянето сега няма да ми докара други здравословни проблеми, следващи повечето диети.

# 249
Браво, успех  Simple Smile
След празниците, ако премисля, ще ида, но аз много трудно се мотивирам при бавно сваляне и ако не постигам -1.5-2 на седмица нямам воля да продължа  Tired

# 250
  • София
Оф аз вчера хапнах няколко обикновенни бисквити и днес до момента съм на един портокал и едно кафе,естествено Симеонов ми каза ,че правя грешка,знам аз,ама като съм прегрешила......довечера ще хоговорим,да ме връзуми малко.Още съм без кантар и без везна,после ще излизам дано успея да си взема.Ох гладна съъъъъъъъъъъъм и немога да пия само водаааааааа Confused.
Откъде да я купя тая Стевия?

# 251
Стевията мацки, там е истината при подсладителите. Стевията е натурална, някакво разтение е. Моя безаспартамов подсладител ще го хвърля в коша. Човека каза - стевия само. Намерих я в нета, сега ще поръчвам.

Никол, не си разваляй празниците, изчакай. Ей колко малко остана още. Пък и до тогава ще има повечко резултати за доказателство.
Аз ако не бях такъв инат и ако не се мъчех от толкова време, и аз бих направила пауза за празниците. Ама.... днес като закръглих 5 кила общо надолу от както се хванах сериозно да ги разкарам сланинките... някак си още повече се нахъсвам.Е, по празниците ще има прегрешения, няма как. Дано са дребни.

# 252
  • София
Симеонов каза да не се поръчва Стевията от сайтове newsm78.

# 253
Симеонов каза да не се поръчва Стевията от сайтове newsm78.
  Що така ?  Thinking

# 254
  • София
Ми нз така каза.
Абе са взех че се измерих със сантиметър имам минуси Laughing.
От талията съм -4см
от ханша-2
Обаче мерките на ръка и бедро въобще не ми съвпадат с тези,които ми е написал в хр.режим,довечера ще го питам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт