АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 642
  • 321
  •   1
Отговори
# 105
Блу, направо ме сразяваш с нещата които правиш   bouquet

А Дари наистина душица миличка, как си знае всичко ангелченце, пу-пу  Heart Eyes Hug Велмарче и честит ти свекър и свекърва  Mr. Green

blanc и аз съм цербер, никой не мога да изтърпя покрай мен всеки ме дразни и не прави нещата така както искам  Crazy Добре, че поне за сега няма да съм свекърва, че горко на младите   Joy

AndyB, това за пазаруването по Коледа е вярно...но и аз ако имах какво да харча бих се включила прилежно към тълпата  без да се деля Mr. Green По тоя повод мен са ми най смешни в щатите като им пуснат разпродажбите пребиват се чак тез хора...луда работа  ooooh!

Уф спирам, че да полягам май настана време  Laughing

# 106
Здравейте!

velmar Дари направо ме уби - страшна е на клипчето - да ти е жива и здравичка, и всичко да прави с тази сладка усмивчица  Heart Eyes Аз си представих Лори в тази ситуация - и картинката хич няма да е такава - ще има писъци, ревове, дърпане за панталона. Абе по-добре да не го мисля  Rolling Eyes Честито и за новите ви придобивки - няма ли да има фотосесия  Praynig

Блу  newsm20 smile3501 - тортата е страхотна  Peace

elen@ дано да си намериш доктор, при който да си спокойна. Аз съм много доволна от лекарката, която ми следи  preggo, но сме абонирани в клиниката, в която работи и не знам как стои там въпросъс със здравната каса

Адрианска за каките и аз нямам представа - нямам нищо против да има, и наистина е по-добре да са повече, но знам, че Лори няма да се остави на тях. Така че май и аз не ти помогнах много  Embarassed Какво стана с халките? Аз си мисля, че трябва да спрете да ги търсите няколко дни - имам чувството, че като търся нещо и то ми се крие нарочно  Mr. Green, а като спра  и се появява изведнъж и то на място, което мисля, че съм проверила внимателно хиляди пъти  hahaha

Аз най-накрая занесох на момичетата нещата за коледния базар и сега вече дишам по-спокойно  Laughing Чувствам се много добре, че успях да приключа навреме - дано да съм успяла да помогна  Praynig
Сега съм се хванала да  wash 1ironing newsm28 newsm75 1dishes  clean clean но съм се зарекла, че от понеделник вече ще си мързелувам  Embarassed

# 107
Добро утро Laughing
 Хайде днес от мен кафенцето Peace

Ще излезем днес,че е хубаво времето,от доста време сме се затворили вкъщи Twisted Evil
  Блу страхотни красоти твориш ooooh! Как ми липсва и на мен кулинарстването Mr. Green,но то с това човече и ръцете си не мога да измия Closeвсе на ръце иска Crazy
     Велмарголямо съкровище е това Дари Laughing пу...пу...
   Отивам да се обличаме,че вече дава зор детето Blush

# 108
Мадонка, айде официално честито:)
Всичко да мине леко, безпроблемно и бързо. Не е толкоз страшно.

Ние сме добре. Лудницата е пълна в нас, но поне е весело. Сега сме на етап единия-зъби, другия-колики. Баткото все търси бебето да го целува и да прави мили-мили. Но малкия вече получи и първите удари по главичката от бати. Но така ще е. Малко е трудничко докато кърмя малчо да се чудя с какво да ангажирам вниманието на големия, че да не го избутва от мен.
Айде целувки от нас:)

# 109
  • София
Привет!  Hug
Гъбка, много бордо звучиш! Peace Но представям си какво е у вас! Много ли е нахално да питам - имаш ли някой, който ти помага? Аз не знам дали бих се оправила сама  Rolling Eyes
Вст, браво на теб! Ще си купим със сигурност нещо от твоите красоти  Heart Eyes
Валка, ти си душица, но аз каква свеки ще съм...  ooooh!
Тези дни е доста пусто тук, но с това приятно време няма как да е иначе. И ние ще излизаме пак като се събуди Ивчо.
Хубав ден ви желая!  Hug

# 110
Аз съм тук, но хич нямам настроение за писане Rolling Eyes
Гъбка, радвам се че се разписваш. хич не ти е лесно, но - съм сигурна че ще се справиш Hug

# 111
  • гр.София
 Привет. Тия дни сме немногословни.
 Ели78,много ти е коледно оформлението на подписа. Страхотно настроение създава.
 Велмар,гледах сега клипчето ти и ми стана хем мило,хем...тъжно.Душичка е Дари.

Мен ме е хванала сънната болест.Ако не легна следобед със София,едвам избутвам до вечерта. И никаква работа не успявам да свърша-само готвене,пране и разходки.
 Анди,в Метро ще сменят картите и много хора си пазаруват за последно. Отделно празничната истерия.

За какичките в клуба-явно нищо не разбирам.Мислех,че се плаща веднъж. Едната ще гледа 5 деца,другата-другите пет.

# 112
Привет!  Hug
Гъбка, много бордо звучиш! Peace Но представям си какво е у вас! Много ли е нахално да питам - имаш ли някой, който ти помага? Аз не знам дали бих се оправила сама  Rolling Eyes
Никак не е нахално, че питаш:) Нямам никой, който да ми помага. Сама си ги гледам. Не е лесно, но пък никак не обичам някой да ми се мота из нас. Така поне съм си спокойна. Е, не остава много време за сън, но и това време ще дойде.

# 113
Привет HugНие най-накрая направихме прощъпулник на Деница.Не се сети да ходи след питката и след кратко оглеждане си взе черпака. След това термометъра, не знам какава комбинация ще е newsm78. Питката си направих сама с рецепта от форума - Плетена питка. Стана хубава, според моето скромно мнение, беше вкусна. Не очаквах, че ще се справя, но установих, че не е толкова трудно. Важно е желанието Peace Снимки ще кача като ми ги донесе сестра ми, че снимахме с нейния фотоапарат. Засега толкова, че трябва да оправям лудницата и да приготвям ученика и таткото за утре. От мен чао и хубава вечер.

# 114
gybka111, евала!   bouquet Шапка ти свалям!  newsm20

Елфче, душица мило, ама аз само в нет-а така изглеждам  Mr. Green Иначе питай на лични Ели, тя ще ти каже за какво чудо иде реч  tooth

Спирам, че и Али и мъжо са в прекрасно настроение  Twisted Evil

# 115
  • София
Аз понеже съм в същото добро настроение като мъжа на Валката Twisted Evil се записвам само, че сме се върнали живи и здрави от Пловдив. Прекарахме весело. Умрях от студ в баба. Градско чедо съм аз, не вирея без парно и постоянно течаща топла вода.
Сега ми е вкиснато, без причина. Ей така...просто ми е тъпо, гадно и ревящо. Калоян спи, Супер Митко излетя за нощна смяна, а аз си се вкиснах като добро старо каче с кисело зеле.
 Sick

# 116
Нана, недей така.Сипи си едно и се отпусни Peace.ЛЕлееее- какво ли не бих дала да съм на твое място. Аз днес въм в ужасно настроение, кото цял ден  всеки се опитва да доскапе още пове4е Twisted Evil.Едва гледами нямма сили да се ядосвам за глупости.Искам само да се прибера след час и нещо и да  си легна на мига Crazy

# 117
  • Някъде там...
Мадонка ти затова ли беше толкова мълчалива бе мила  Grinning  Айде честито и от мен. Лека бременност ти пожелавам:)
Май октомври, ноември и декември са много плодотворни  Mr. Green, чак и моята кума е прихванала  Heart Eyes

gybka111, евала!   bouquet Шапка ти свалям!  newsm20
  bouquet Peace

velmar4e мале Дари е голяма душичка:), ама как си отива сама, тропа си Simple Smile, тва ако беше моя дзвер щеше да ореве всичко Whistling

Честит прощъпулник на малката принцеса на Albena_vlady.

Иначе ние си имаме пробил кучешки зъб  Shocked, незнам как го е изкарал, но следобеда ми ревеше и го видях. Раната на Вики от изгореното зараства и така.
Днес уж имаме годишнина от както сме се запознали, но не си говориме Crossing Arms. Е снощи татито ме изненада с един букет в 12 часа Simple Smile ама одеве оплескахме всичко...
Айде лека, че Виктор ревна, още не е заспал..

# 118

Ей,какъв е този вирус за лошо настроение Crossing Arms мен още не ме е хванал пу...пу...
  Ето по едно питие за оправяне Laughing

gybka111 браво на теб,че успяваш с двете мъничета да се справиш сама Peace   bouquet
  blanc  Hug вече съвсем съм се пременила Laughing
  albena_vlady честит прощапулник,пък то детето ще е с широки познания Laughing
MimSss радвам се,че детенцето се оправя Heart Eyes като правя кафе все се сещам за вас и слагам чашата на високо да не я докопа хлапето.
 Хайде да отида да простирам,че стана никое време Mr. Green
  Лека и спокойна нощ Peace

# 119
  • София
Привет!  Hug
Никак не е нахално, че питаш:) Нямам никой, който да ми помага. Сама си ги гледам. Не е лесно, но пък никак не обичам някой да ми се мота из нас. Така поне съм си спокойна. Е, не остава много време за сън, но и това време ще дойде.
Още повече поздравления тогава!   Hug Peace И аз не обичам да ми се мота някой, примерно - свеки, но от майка ми или баща ми помощ не отказвам  Wink Пък на тях мога и да им се поскарам, ако ми прекипи  Blush Embarassed
Мимс, честита ви годишнина!   bouquet И честит зъб на Вики!  Mr. Green И честити две чертички на кумата ти!
Албена, честита ти д-рка - кулинар!  Laughing Ще чакаме снимки!  Simple Smile
Нана, и аз напоследък често изпадам в такива настроения.  Rolling Eyes дано бързо се оправи твоето!
Ели, това за Валката не е вярно, нали?  Mr. Green Wink
Отивам да положа морно тяло до съпружеското такова  Joy

Общи условия

Активация на акаунт