Анкета
КоЛеДнО пАрТи (София)- Барбарони 3 - 16-ти декември от 11ч. до 13ч.| до вчера: 8 мами ще дойдат, 4 - ще се опитат, 5 - няма да успеят! САМО, АКО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ в предишната анкета, СЕГА го направи:

Велмарче и честит ти свекър и свекърва
Добре, че поне за сега няма да съм свекърва, че горко на младите 

Аз си представих Лори в тази ситуация - и картинката хич няма да е такава - ще има писъци, ревове, дърпане за панталона. Абе по-добре да не го мисля 
- тортата е страхотна 
, но сме абонирани в клиниката, в която работи и не знам как стои там въпросъс със здравната каса 
но съм се зарекла, че от понеделник вече ще си мързелувам 
Как ми липсва и на мен кулинарстването
все на ръце иска 
Но представям си какво е у вас! Много ли е нахално да питам - имаш ли някой, който ти помага? Аз не знам дали бих се оправила сама
Но представям си какво е у вас! Много ли е нахално да питам - имаш ли някой, който ти помага? Аз не знам дали бих се оправила сама
Ние най-накрая направихме прощъпулник на Деница.Не се сети да ходи след питката и след кратко оглеждане си взе черпака. След това термометъра, не знам какава комбинация ще е
. Питката си направих сама с рецепта от форума - Плетена питка. Стана хубава, според моето скромно мнение, беше вкусна. Не очаквах, че ще се справя, но установих, че не е толкова трудно. Важно е желанието
Снимки ще кача като ми ги донесе сестра ми, че снимахме с нейния фотоапарат. Засега толкова, че трябва да оправям лудницата и да приготвям ученика и таткото за утре. От мен чао и хубава вечер.
.ЛЕлееее- какво ли не бих дала да съм на твое място. Аз днес въм в ужасно настроение, кото цял ден всеки се опитва да доскапе още пове4е
Айде честито и от мен. Лека бременност ти пожелавам:)
Шапка ти свалям! 

, тва ако беше моя дзвер щеше да ореве всичко 
. Е снощи татито ме изненада с един букет в 12 часа
ама одеве оплескахме всичко...
мен още не ме е хванал пу...пу...

вече съвсем съм се пременила
като правя кафе все се сещам за вас и слагам чашата на високо да не я докопа хлапето.
И аз не обичам да ми се мота някой, примерно - свеки, но от майка ми или баща ми помощ не отказвам
Пък на тях мога и да им се поскарам, ако ми прекипи
И честит зъб на Вики!