АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 639
  • 321
  •   1
Отговори
# 150
Еми, тогава да ви създам малко пред Коледно настроение  Laughing.
Открийте разликите  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 18:59 от adrianska

# 151
  • София
Еми, тогава да ви съзвам малко пред Коледно настроение  Laughing.
Joy  Hug
Вст, уби ме с това среднощно миене на прозорци.  ooooh! Мен нашите и денем не ми се пипат  Embarassed Blush Wink

# 152
Здравейте  Hug
И аз нещо нямам настроение,но и аз незнам защо  Sad
Миленка,ние на Нова година ще сме си в къщи,понеже няма на кой да оставим Даяна  Wink,но догодина ще си наваксаме  Laughing
Адрианска,пак извади аватар  smile3534 smile3534
Vst ти направо ме разби  Shocked,на мен през деня не ми се чистят прозорци,а за през нощта да не говорим  Laughing,а и до три часа немога да издържа изобщо,остаряваме бавно...  Mr. Green
Бланк,мила ами тя Даяна все още обикаля около масата и се хваща за мебелите,така че скоро прощъпулник майче няма да правя  Rolling Eyes,но дано пък за Нова година да ми направи подарък  Heart Eyes
Анди,успех на изпита  Peace Hug
Дани,честити ти ботуши,със здраве да си ги скъсаш  Party
Бамбуча на теб приятен шопинг в Гърция,аз ще се задоволя с шопинг в Пловдив  Laughing Laughing
Отивам да хапна  Grinning

# 153
Еми, тогава да ви съзвам малко пред Коледно настроение  Laughing.
Simple Smile
Adrianska, сега да не стане като миналия път - юруш на маслините.Изведнъж да не станем много активни... Mr. Green
И да не забравя, със закъснение - Честит Рожден Ден на половинката ти!Да ти е жив и здрав, много да ви слуша и обича!  bouquet
Velmar, Дария е много сладка, ще е оправно дете! Hug
Блу, пак ме разби, какви красоти твориш.Браво!

На нас ни изгоря мрежовата карта и в къщи сме без нет.А вчера и днес на работа е страшно, този декември месец като се юрнат всички да пазаруват... Crazy
Чак сега си откраднах 5 минутки да се разпиша.
Айде лек ден! Simple Smile

# 154
  • София
Аз съм вечно недоразбрала, особено, ако става дума за готвене, но Вст - каква е тази моделираща маса?  Embarassed Продава се готова или си я забъркваш сама?  Blush Не ми се смейте  Praynig

# 155
Elwing и аз помолих в магазина да не ми се смеят като я купувах  Laughing Тази  моделираща маса е всъщност това покритие, с което бях покрила тортата за рд на баба ми - то е захарно тесто. Блу понеже е майсторка си го бърка сама в къщи, ама аз като скарана с кулинарството си го купих готово. Боядисвам го, разточвам и поставям върху тортата  Mr. Green От него предполагам могат да се направят и фигурки, ама аз само изрязах цветя с формичка и не съм пробвала друго  Embarassed Купих го от един сладкарски магазин, ама е цяла кофа от 4-5 кг, та сега ще има да правя 1 година торти  Crazy

# 156
  • София
Elwing и аз помолих в магазина да не ми се смеят като я купувах  Laughing Тази  моделираща маса е всъщност това покритие, с което бях покрила тортата за рд на баба ми - то е захарно тесто. Блу понеже е майсторка си го бърка сама в къщи, ама аз като скарана с кулинарството си го купих готово. Боядисвам го, разточвам и поставям върху тортата  Mr. Green От него предполагам могат да се направят и фигурки, ама аз само изрязах цветя с формичка и не съм пробвала друго  Embarassed Купих го от един сладкарски магазин, ама е цяла кофа от 4-5 кг, та сега ще има да правя 1 година торти  Crazy
Мерси!
Много ми стана интересно. Къде има сладкарски магазин  Rolling Eyes

# 157
  • София
Къде сте всички?  newsm78
Аз да си поприказвам сама тогава  Joy
В сп."Моето бебе и аз" я има щерката на Азис. Много е сладка. Добре, че не са я кръстили с неговите предложения - Парис и Мерседес  Laughing
Напоследък все торти правя (пусти ПМС)  Embarassed, ама от лесните - тая с мюслито и една с котешки езичета.
Коледна уксара (украсяваме елхата демек) ние по традиция си правим на Бъдни вечер, така ми става по-празнично. Ама свеки е от бързаците и нищо чудно пак да я направи по-рано.  Crossing Arms
Айде стига съм писала глупости. Разпишете се, моля! Praynig

# 158
  • софия
Елфче,аз се разписвам с въпрос  Mr. Green.
Има ли други мами,които още дават ам?
Ние сутрин сме на попара или някаква каша,на обяд сме на второто от кухнята,но Найа нещо още му прави фасони и давам и пюрета,след обяд давам супичката с една филия хляб и вечер сме с ам,които си цока от шише.
Докога според вас трябва да се дава ам?ТоНА аПТАМИЛА пише до 3г,но как да и го давам,ако не с биба?а Найа обожава млякото си...
Душе,ще се радвам,мацка,ако ми изпратиш текста на песента  Heart Eyes!

# 159
  • София
Дани, Ивчо си пие два пъти АМ все още  Rolling Eyes С шише го давам. Найа как прие новия Аптамил? Ивчо май се оака от него и минахме на Милумил 3. Ще го давам, докато иска. Млякото си е полезно.  Peace

# 160
  • софия
И аз мисля да си и давам още!А ние нямахме проблеми с аптамила....,а можеи тя да се е поодрискала,но тя толкова често го прави,че явно не ми е направило впечатление  Crazy ...

# 161
  • София
При него определено имаше такъв ефект - по 3-4 пъти го правеше и то - редичко  Sick , иначе си е малко запечен. Сори за темата  Joy

# 162
И аз още давам АМ - сутрин като се събуди около 8 часа 250 мл, а после към 10:00 - 10:30 часа е същинската закуска. Simple Smile

А по въпроса за Нова година - още се чудя какво да правим.Хем ми се празнува навън, хем искам да сме с Вики...Свекърва ми изяви желание да я гледа, ама на мен много не ми се оставя.Хем ме сърби, хем ме боли мойта работа. Mr. Green

# 163
Елфче,аз се разписвам с въпрос  Mr. Green.
Има ли други мами,които още дават ам?
Ние сутрин сме на попара или някаква каша,на обяд сме на второто от кухнята,но Найа нещо още му прави фасони и давам и пюрета,след обяд давам супичката с една филия хляб и вечер сме с ам,които си цока от шише.
Докога според вас трябва да се дава ам?ТоНА аПТАМИЛА пише до 3г,но как да и го давам,ако не с биба?а Найа обожава млякото си...
Душе,ще се радвам,мацка,ако ми изпратиш текста на песента  Heart Eyes!
[/quote
И аз Давам на Деница АМ и не мисля да й го спирам. Тя пие Нестле Джуниър 1 или 2 пъти на ден, както дойде, с шише и биберон. Между другото Влади ми пиеше мляко преди заспиване до към 2г и 7м , просто си го търсеше детето.
Повече довечера, че сега съм сама и трябва да съблюдавам Деница да не падне от спалнята.

# 164
  • Някъде там...
И ние си пием АМ задължително вечер , без него не заспива Вики. Само като го измия , обляка му пижамката и почва да вика със все сила и радост "Ати Ати Ати"(Млякци). Пие по 180 мл., някой път и по 150 мл., зависи колко е ял преди това за вечеря Simple Smile Аз давам Нестле Джуниър, ако е свършило Фризо 3.

Общи условия

Активация на акаунт