АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 625
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден и на Гвендолин! Късмет, здраве и любов!    bouquet

е не!
Как е възможно въпреки темерутското ми не появяване и за моя РД някой да се е сетил!

Благодаря ти от сърце Elwing    Hug
Истината е, че обожавам Рождантата си... някак с нея започва едно еуфорично настроение - та чак до НГ

Почерпвам всички ви с усмивката си и ако на някоя от вас мами и е тежко и пращам двойна доза прегръдки и слънце!
Тук във Варна днес времето се развали, но до вчера бяхме по цял ден на вън.
Ив досега (да чукам по дървесини) не се е разболявал
Може би една от причините е, че суче като световно - не знам.
Засега няма изгледи за отбиване и подозирам, че ще откараме поне до пролетта

Исках да питам мъжките мами - забелиха ли се чурите на вашите малки човечета?
На Ивчо си е както като се роди...

Да питам и за гърнетата?
Научиха ли се вашите мушморочета вече да ходят там?  newsm78

Може би всичко сте го коментирали многократно - ама на!
Нали се вясвам само от време на време и ме мързи да чета томовете назад  Embarassed Embarassed Embarassed

Поздрави на всички празнуващи!
Бързо оздравяване на болните!
И много Коледно настроение на всички!

Heart Eyes

# 211
  • София
Gvendolin  Hug
За гърнето - и Спинки пита, ама все пропускам - Ивчо не иска да прави нещо в него. Издържам го над ВЦ-то. Ама е мнооого тежък и ми е трудно  Tired
Пишлето му е незабелено. Дори не правим нищо по въпроса, с толкова мнения се обърках вече. Дано не стане проблем.  Praynig

# 212
  • Бургас
Gvendolin ние не сядаме на гърне,освен ако не сме облечени и да си играем на него.
Може би трябва да съм по-упорита,ама като гледам как се тръшка при всеки мой опит и незнам кога ще успеем.

# 213
Всъщност аз не настоявам с гърнето.
Слагам го сутрин като станем и вечер преди да легнем.. понякога и денем ако се при сетя
Ако обаче не му се седи не го насилвам
Случва се да се из пишка там, но разбира се става съвсем случайно.
Вчера например както си седни на гърнето взе да си играе с мурата и хоп! почна да пиша.
В гърнето нищо не попадна, но за сметка на това цялото му боди отпред стана мокро
и ... пак не се впечатли
Мисля си, че или трябваше да се захвана с ЕБХ поорано или вече да изчакам докато се постопли. Тогава да го пускам само по гащички из къщи и като се намокри да му казвам, че трябва да ми казва или показва за да не му става пак така мокро.

# 214
  • по света
Gvendolin,ние ползваме гърне от десетия месец.Все още не си казва ,но разбира много добре какво да прави и ако я слагам по-често хвърлям сухи памперси,но малко ме домързява EmbarassedЗа акането имам няколко провала от тогава,но по принцип си върши работата в гърне.

# 215
  • гр.София
 Джулиана,какви бебчета? Две ли са Shocked?

Гвендолин,да си жива и здрава!!!
 ( Бях сигурна,че Елвинг се е объркала с името-във форума сте поне три с това име Embarassed)

Бубче, Марулка,много се надявам да се явите в пълен блясък на сбирката ни!
 Марулка, и на мен ми е приятно и лесно кърменето,но пък ми тежи.Самата мисъл,че С.никога няма сама да се откаже,ме стресира.

София безотказно пишка в гърне.Но си е с памперси. Аз не съм много сериозна. Лятото ще я пусна без.

# 216
  • по света
Джулиана,какви бебчета? Две ли са Shocked?

( Бях сигурна,че Елвинг се е объркала с името-във форума сте поне три с това име Embarassed)

Бубче, Марулка,много се надявам да се явите в пълен блясък на сбирката ни!
 Марулка, и на мен ми е приятно и лесно кърменето,но пък ми тежи.Самата мисъл,че С.никога няма сама да се откаже,ме стресира.

София безотказно пишка в гърне.Но си е с памперси. Аз не съм много сериозна. Лятото ще я пусна без.
За съжаление не бебето е едно.Ставаше въпрос че разликата помежду моето и това на Мадонка е една седмица,и  развитието им върви съвсем близко и скоро ще разберем какъв пол са.

# 217
  • гр.София
 Джулиана,нали някой вече беше помислил,че ще имаш близнаци,ти каза-не. Викам си,да не би нещо да се е променило. Hug

# 218
  • София

Хихи, аз проверявам профила всеки път, като някой има рд и има други подобни никове Wink Не мога да сбъркам по този начин   Hug

# 219
  • по света
blanc ,незнам кой е бил, но със сигурност е едно бебче.

# 220

И щом Влади е роден на 01.01. да не сте улучили случайно и първите часове от новата година, и да сте бебето на 2000, а ти да не казваш  Grinning  Hug
Роден е следобяд, но въпреки това си спечели подаръци от сп."9 месеца", защото според тях беше едно от първите 50 бебета на 2000-та година Peace Беше планиран за малко по-късно. Между другото хубав празник ти пожелавам Hug Аз също ще ходя с колегите на 13 и 14.12 на Рибарица, като за целта  майка ми ще дойде да гледа децата.
Марго, браво на Еличка Laughing Деница нали не е кърмена много и се сеща само бибата да слага в устата на любимото си бебе, пък нали си е ящничка и то все трябва да яде.
Бубче, моят мъж преди 2-3 дни донесе Нестле Джуниър от Кауфланд. Не съм забелязала някога да липсва, а ние редовно си пазаруваме от там. Бързо да оздравяваш Hug
Елфче, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОЛОВИНКАТА ТИ  bouquet ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ ОБИЧА  bouquet
И аз си помислих, че Джулиана чака две бебчета.
Деница отдавна ползва гърнето по предназначение. Обаче от около седмица през деня ми прави бойкот. Застане до някой радиатор и като се напишква ме информира, най-често е след като съм я вдигнала от гърнето. Или пък ми казва, че й се пишка, а само си седи там и си играе Confused Дано бързо отмине този период. При нас проблема е, че тя седи само на гърне и по тази причина навън сме с памперс, не дава да я издържам Close

# 221
  • София
И днес съм мерудийка  Blush но, пропуснах - весело изкарване на Валката! И на Аблена! Hug Мен ме поканиха на парти на 12.12, но ще е просто бъбрене с колежки на маса  Mr. Green
Аз пък разбрах, че Джулиана има предвид и Мадониното бебе  Wink Ех, много ме радват лентичките ви с Елена Heart Eyes

# 222

Аз пък разбрах, че Джулиана има предвид и Мадониното бебе  Wink Ех, много ме радват лентичките ви с Елена Heart Eyes

В Кюпа съм

# 223
  • София

В Кюпа съм
Hug реших, че няма да сложиш - нали каза, че ще гледаш по тази на Джулиана  Wink

# 224
  • по света

В Кюпа съм
Спирам да пиша и без друго не съм от най-активните и ето на днес се изсилих hahaha

Леле,благодаря на  Elwing ,успокои ме че шестицата ми по литература не е била защото баща ми е бил приятел с учителката Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт