"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 577
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Аз си взех от комплекта 192 и страшно много ми хареса, после разбрах за рекламата на парфюма, според мен е  ужасна, но не съжелявам за продуктите.

# 391
Мен също ме загубиха с тази реклама. Crossing Arms

Преди няколко дни минавах покрай магазина им и едно момиче ми даде тестер на 192.
Доста ми хареса и реших да си го купя/имитация на Милиона е/
Вечерта,обаче ,видях рекламата и просто  Sick
Така и не си го купих.
Ако 192 е близък с оригинала,то от Рефан правят антиреклама и на Пако Рабан.
Не бих си взела и него,ако знам,че ще ухая като Азис.

Едва ли Азис ползва парфюма, просто си е прибрал парите от рекламката, така че не се притеснявай, че ще миришеш, като него Laughing.Иначе аромата на 192 на мен също ми допадна много.

# 392
ексфолиантите са чудесни  Hug

# 393
На мен пък страшно отблъскващо ми действат девойките, които подвикват и подканват да влезеш в магазините им. Да не сме на някой ориенталски базар или в квартала с червените фенери, да му се не види!?!  
Дразнят ме ужасно... Е...си "рекламната" стратегия.  Sick

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 12:32 от Lilotti

# 394
На мен пък страшно отблъскващо ми действат девойките, които подвикват и подканват да влезеш в магазините им. Да не сме на някой ориенталски базар или в квартала с червените фенери, да му се не види!?!  
Дразнят ме ужасно... Е...си "рекламната" стратегия.  Sick
+1

# 395
Мен също ме загубиха с тази реклама. Crossing Arms

Преди няколко дни минавах покрай магазина им и едно момиче ми даде тестер на 192.
Доста ми хареса и реших да си го купя/имитация на Милиона е/
Вечерта,обаче ,видях рекламата и просто  Sick
Така и не си го купих.
Ако 192 е близък с оригинала,то от Рефан правят антиреклама и на Пако Рабан.
Не бих си взела и него,ако знам,че ще ухая като Азис.

Едва ли Азис ползва парфюма, просто си е прибрал парите от рекламката, така че не се притеснявай, че ще миришеш, като него Laughing.Иначе аромата на 192 на мен също ми допадна много.
Нали се сещаш, че никой не си и помисля, че Азис ползва евтинджосите на Рефан?! ooooh!
Въпросът е, че с падането си на ниво чалга и турбофолк, няма как, ако се уважаваш, да толерираш такава реклама и да ползваш продуктите им.

И все пак явно не са им се вдигнали толкова продажбите със задника на Азис, защото снощи гледах реклама на Рефан с Данчо Караджов. Усетили са се все пак. Wink

# 396
В сайта на Рефан във фрйсбук са написани,че от миналия месец на пазара са добавили нови 20 аромата..някой ходил ли е на скоро и знае ли на кои марки са новите аромати? Simple Smile

# 397
Наистина момичетата, които стоят пред  магазините. Знам, че това им е работата, но в определен момент става дразнещо постоянно да се налага да бързам да стигна до ескалатора. Tired
Но трябва да похваля почистващите им гелчета за ръце. Вземала съм тъмно лилавия и розовия. Миришат прекрасно, а и са полезни.
Другото нещо, което най -често си купувам от там е 171. Фенка съм на сладникавите аромати и този много ми допадна Flutter

# 398
Аз обичам сладки парфюми,но 171 е много сладък.Няколко пъти съм се чудела дали да си налея,но не знам дали ще мога да го изтърпя.
162 на коя Омния е имитация?

# 399
Кой е 171  newsm78

# 400
Marine groove-Escada-171

# 401
А колко капки слагате на 100 ml парфюм ? +50 /100ml/  капки достатъчни ли са за да е наситен тежък и траен парфюма Благодаря за отговорите.

# 402
ексфолиантите са чудесни  Hug

Как ги ползвате?

# 403
Реших да пробвам парфюмите на Рефан и си взех наскоро 103.Беше направен готов,в шишенце.Момичето каза,че е с двойна концетрация.Ами допадна ми,много е траен.Не съм имала оригиналния,за да ги сравня,но си мирише точно като Ескада-едно такова сладко Hug За 50 мл платих 12 лв.

# 404
Преди два дни си взех №170,и много ми харесва,траен е! Peace

Общи условия

Активация на акаунт