"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Момичета чувала съм за ексфолиант на Рефан като вариант или по-скоро допълнение към борбата с подкожните косъмчета.
Някой има ли подобен опит?

Ексфолиантите са им хубави, но си вземи гъба от естествен сизал

... и няма да имаш проблем.. от личен опит

# 466
Взех си 199 Boss women, но за съжаление няма нищо общо с оригинала. Май единствения техен парфюм, който се доближава до оригинала е 126- императрицата. Поне според мен.

# 467
  • Варна
Взех си 199 Boss women, но за съжаление няма нищо общо с оригинала. Май единствения техен парфюм, който се доближава до оригинала е 126- императрицата. Поне според мен.
Не съм съгласна Naughty лейди милиън е много добра имитация, също на диор- хипнотик пойзън Whistling Laughing

# 468
Може, може, не споря. От тези, които съм пробвала само 126 ми допада.
Но Лейди милиън не го харесвам, отровата на Диор също.

# 469
  • Варна
Може, може, не споря. От тези, които съм пробвала само 126 ми допада.
Но Лейди милиън не го харесвам, отровата на Диор също.
Всеки с вкуса си Laughing Wink

# 470
Искам да попитам някой знае ли последно дали има някъде по магазините на Рефан имитация на Bruno Banani Magic woman?
Аз не знам да има такава имитация, но питам -Струва ли си? Това е доста евтин парфюм и може да се намери на прилична цена оригиналът, ако на някого се харесва. Grinning

На мен не ми е прилична цената и затова се интересувам от имитация на Рефан.

# 471
Здравейте!Искам да ви попитам,само на мен ли ми се струва или аромата на 126 l'imperatrice е изменен в сравнение с този,който беше миналото лято?

# 472
Някой може ли да каже кои са марките на новите им парфюми?

# 473
здравейте, интересува ме дали Рефан имат копие на Aqua - Bulgari, къде мога да видя списъкът с парфюмите им и оригиналите?

# 474
  • Варна
здравейте, интересува ме дали Рефан имат копие на Aqua - Bulgari, къде мога да видя списъкът с парфюмите им и оригиналите?
Имат. Мъжки нали? То дамски не знам дали има. Сполучлива имитация е.
Но се правят на важни - нямали списъци. ХАХХАХА аз от незнам си колко години купувам няколко пъти годишно от различни градове, в различни техни магазини. След последното повишение на цените - категорично отказвам да ги погледна вече.

# 475
благодаря ти много, наистина ми беше важно.. а колко горе долу е последното повишение на цените им?

# 476
Няма повишение на наливните парфюми, доколкото знам.

# 477
аз пък знам, че са по 8,50 вече...

интересна статия, попаднах случайно на нея, дали от Рефан имат някои от тези аромати???

http://profit.bg/news/Top-10-na-parfyumite-za-muzhe//nid-107228_ … icid-_page-2.html

# 478
  • София
mаrtin1991m - четох я днес тази класация - бая е далеч от истината/това според мен де Grinning/.
Със сигурност Рефан продават част от тези аромати - най-вероятно Давидоф - кул уотър, Арамани - акуа ди джио, Келвин Клайн - си кей уан, си кей би - специално този на снимката Булгари Блак  едва ли- той е специфичен и се съмнявам да го имат, Версачето също е било хит някога и може би Рефан го имат, предполагам класическия мюглер А-мен и него правят...на снимката между другото е ейнджЪл, а не А-мен, което говори достатъчно за статията  Grinning

имам колега, който ползва рефанско копие на аромат от Есте Лаудер - мисля, че беше Pleasures For Men и доста го хвали  Simple Smile
Не съм запознат добре, но гарантирано от Рефан следят хитовите аромати и класациите, за да отговорят на търсенето  Simple Smile при мъжките аромати сигурно е по-трудно, но с повечко търсене... Simple Smile

# 479
Списък с ароматите има назад във темата.По-добре се върни и прегледай, че е голям чаршаф да ги постваме пак  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт