Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 10 006
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
 wavey atwork cold newsm27 Tired Face  costumed050 newsm12 newsm17

newsm51

# 212
Добрютро! Хайде на закуска!

Дани цяла нощ не ни остави да спим и като за капак се събуди в 7:30ч Tired
Имам нужда от кафе. Дю, Мерси! Hug

# 213
ДОБРО УТРО,ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ КОЛКО ТЪЖНИ МАМИ.Я СЕ СТЕГНЕТЕ,Я СЕ ОПРАВЕТЕ И ПО-ЕДНА МАЙНА МУ ТЕГЛЕТЕNANNI АКО МОЖЕХ ДА СЕ ТЕЛЕПОРТИРАМ,ПОЗНАЙ КЪДЕ ЩЯХ ДА СЕДНА СЕГА

# 214
Добро утро и от нас. HugКакви са тези мрачни настроения,които са ви обхванали момичета.Я да се взимате в ръце,идват такива хубави празници.То хубаво,че времето малко се скапа,да се задържим и ние малко у дома.Че не ми остава иначе време за нет изобщо. Зоя докато заспи вечер става 22:30 поне и то и на мен вече ми се придрямва по това време.

Рени:дано Галко бързо да се адаптира в яслата.Ние тука ясла нямаме,само градина.Най-близката е в Балчик.Ама и аз се услушвам де,пък и мъжо каза,че чак на градина ще я даваме Зоя.Ама до тогава може и със второ да сме,така че започването на някаква работа май ще се отложи доста.

Гледам гъбки обсъждате.Аз имах последно през бременността,ама след като родих моята гинеколожка ми изписа някакви много странни глобули,правени в аптека.Изобщо не бяха скъпи,някъде към 4-5 лв,помня че едната от съставките им беше кафе. ShockedКакви бяха тези глобули,не знам,ама ефекта беше поразителен.
Вчера бяхме в новия МОЛ,много ми харесва от вън този МОЛ,ама от вътрешната му архитектура нещо хич не съм очарована. SickАми то няма пространство да дишаш сякаш.Търновския нищо че е малък,много повече ми харесва с този фонтан в средата и този панорамен асансьор.И изобщо не е помислено за майките с колички,нито рампа има в началото на стъпалата,на асансоьрите вратите се затврят още преди да съм се качила с количката,двете крила нямат достъп от първото ниво и пада голямо возене и обикаляне с асансьора,за да отидеш в другото крило.То ясно че и колите трябва да минават от долу,ама не е измислено  много удачно.Направи ми впечатление,че няма в нито 1 магазин намаления и е много скъпо. ConfusedСега чакаме следващите. Mr. Green

Изчезвам за сега,по-късно ако ме оставят може пак да намина. Hug

# 215
 Hug
Може от времето да е затвори ни в къщи и така става!

Ние решихме да бягаме пък каквото стане!Да идем да видим Банско там не сме ходили!

Пък и утре като се раззвънят сумати искащи да се черпят, само утре сещащи се за нас хорица, по добре да ни няма! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бай за сега мами !@

# 216
Дидка, напълно е възможно зъбите да не растат по учебник. И при Павел беше така.Спокойно. Hug

# 217
Нани пих го време на кърмене. Аз още кърмя. Предава се в много малко количество. Ако се пие всеки ден е друго, както каза Бета, изписва се на болни от СПИН но това е друга дозировка. Казвам 1 път и после след 7 дни още веднъж. При мен действа 100%. Пие се и от мъжа ти пак така. Не се пие алкохол в деня който го изпиеш. Това е.

Не се поддавайте на депресията .Това е от липса на достатъчно светина. В скандинавските страни има най-много самоубийства. Най-успешната терапия е разходки и колкото може повече на светло.

Рени успех в яслата!

# 218
  • Варна
Благодаря момичета за кафето и закуската!

Дидка и при нас зъбите не растат както си му е реда. Mr. Green

Рени дано Галко бързо свикне в яслата. Peace

Тук също има хубави шаблони за украса на стъклата с изкуствен сняг:  http://fashion-era.com/Christmas/christmas_crafts_stencils_desig … cils%20for%20Xmas

Ох,спирам да пиша,че в момента в къщи не се седи,разбиваме една стеничка в кухнята и е ад.Да взема да отскоча до МОЛ-а отсреща ли  Thinking?

# 219
Мацки, мерси за кафенцето, закуската и ведрите мисли  Hug
Дю, мерси за инфото. Ако има хубави дни може да минем за една разходка  Grinning
Рени, успех на Галко в яслата и на теб в работата.
Киара от няколко дена е много музикална, сега взела едната гиричка на кака си и пее на нея (вместо микрофон)  Mr. Green
Диди, ние със зъбките не сме имали проблеми, в смисъл, че излязоха като по учебник, та не мога да съм ти полезна. Не се притеснявай, всяко детенце е различно, едно гуш от нас.
Синео4е, май си права за депресията и светлината. Не съм излизала 2 дена и съвсем ще лудна  Mr. Green Май, ще направим едно кръгче горе в парка  Grinning
Ставам, че готвя на дребната пуйка със зеленчуци   chef

# 220
  • През девет земи в десета
Ехо,здравейте,мерси за кафенцето и закуската,определено имам нужда Wink

Нанни,Цвети снощи ни изтормози и нас,какво мятане беше,дали много и е топло,но тука е 19-20 градуса,никнат кучешки зъби,но досега нямаше реакция,много си е спокойна,май тия дни беше пълнолуние,знам ли newsm78

Бетта Hug
 Сузи бягай навън тогава,че това е ужас Hug

Аз започнах да се въздържам от разходки на обществени места,където има много хора да не пипнем някой вирус,ще пазарувам за коледа набързо в работно време,докато Цвети е при мама!

Днес не съм на работа,че сутринта колата не можа да запали,сега зареждам акумулатора и после изчезваме да се повозиме,разходки му е майката,иначе не депресия ами незнам какво ще ни налегне,като няма разнообразие Wink

# 221
 Hug
Привет на всички!!!
Скоро не съм писала, защото нямахме нет, но ето ни... пак на линия.
Да кажа и аз - по-ведро момичета  newsm51
идват толкова хубави празници  santa2: Nature Snowman А в нашето семейство празниците започват от днес -  newsm59 МОЯТ ТАТКО ДНЕС ИМА РОЖДЕН ДЕН  newsm59  newsm67 smile3510 ИСКАМ ДА МУ ПОЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ДА ПОЛУЧАВА ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ И ПОДКРЕПА, КАКТО ТОЙ ДАВА НА НАС!!!!
Дамо,че с виртуалната почерпка нещо не ми се получава, но да знаете че я има Laughing  party023 cheers за сега това мога да предложа, а ако успея ще сложа и друго  Embarassed
Я кажете сега, предполагам, че сте готови с украсата. А подаръците???? Избрахте ли, купихте ли вече???? Дайте идеи newsm78 Аз за сега съм купила мсамо един и тоой разбира се е за Лъчи, но трябва да има и още  Crazy
Хайде до скоро, че се олях с писането....

# 222
Пиги, незнам какво му беше, отвивах, завивах, резултат никакъв. А и като е до мен постоянно търси да суче. Мъжо се смее, като го баламосвам и му казвам: "Дани, ама ти вече цока.", но понякога има резултат и ме оставя намира. #Crazy Стане ли 5-6ч обаче не признава никакви приказки, биби, води...как ще го отбивам, незнам.
Синеоче Peace
Де-Си Да ти е жив и здрав таткото! Flowers Four Leaf Clover smile3510 Flowers Four Leaf Clover
За подаръци аз си мисля за една детска работилница или/и къща тип палатка, не че има много място у нас, но едното може да влезне в другото и така, а и ще си има кът детето. Да се навре вътре и да не излиза. Rolling Eyes
Дидито Твоя Влади играе ли си в къщата-кола?
Аз харесах една с тунел/от линка, който даде преди време/, ама като незнам къде да я намеря. newsm78

В събота ще ходим до Метро, Хиполенд и т.н., дано се спрем на нещо.

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 13:36 от Nanny

# 223
Да се навре вътре и да не излиза. Rolling Eyes

Joy Joy

Ние и взехме едно такова надуваемо, ама си намерих белята с него.Само го избутва насам натам из къщи и ми пречи.

# 224
  • София
Нани,като направите шопинг обиколката, сподели моля те къде какво има,че и аз искам да взема на Люси такава палатка.На Синеочка и е смешно,но и аз се надявам да влезне мрънкалота в нея и поне 15 мин. да не излезне.
А тази детска работилница каква е?

Общи условия

Активация на акаунт