Режим на Пиер Дюкан - 52 част

• 20 065
  • 644
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро, момичета! Днес рано се ококорих  Laughing вече доста домакинска работа свърших.

Бачи, ами ти само се фукаш, че ядеш най-много, от отчета не личи такова нещо! 100-те грама са лесни, не че съм си мерила шунката, просто е в разфасовка в тарелка и си пише грамажа  Laughing
Веселина, Вещи добре ти е казала, ако се откажеш, нищо няма да спечелиш. Освен това преди и повреме на цилъл не се тегли, действа депресиращо. Задържа се вода в организма и кг се покачват. Нееднократно съм споменавала, дано не ставам досадна, че аз преди МЦ качвах и по 2-2,5 кг  #Crazy И нещо друго - има ли задържане, аз лично махам всички екстри и карам съвсем стриктно, докато го преодолея. Т.е. без какао, сирене и т.н. (всъщност още дори не съм яла какао). Успех!
Хлое, добре си ни дошла, резултата ти е чудесен  smile3501 И не се притеснявай, няма да си единствената не-мама тук!

Кафетоооооооооо!

Пак да припомня

Софийска среща на 16.12. от 14.00. ч.

# 61
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Аз за разлика от Кри не се ококорих рано, всъщност все още съзнанието ми спи, ама няма начин ... трябва да се отива на работа. Днес пак съм до тъмно, дано поне са оправили нета в училище. Идваха вчера някакви младежи, казаха че много е пипано по кабелите, сигурно учениците направили нещо.  Tired  Пък то  кабелите вървят по таваните, я учениците ни са до 4 клас, ама тия само извинения си търсят  #2gunfire
Та да ви пожелая и аз лек ден!

# 62
  • София
Добро утро и от мен!    bouquet

КриHug мерси за кафето! Супер е!

Отивам на разходка и после започвам с тичането по задачи. Пожелавам ви страхотен ден! Целувки!  Hug

# 63
  • Пловдив
Добро утро и хубав ден ви пожелавам  Hug
Кри, мерси за кафенцето  Heart Eyes
Добре дошла на Хлое   bouquet

# 64
Добро утро!
Кри,благодаря за кафенцето!Имах нужда от него,че вчера второто кафе си го пих доста късно и цяла нощ съм се блещила,а сега ми се спииииии!
Днес нямам промяна в килограмите,ама няма нищо,ще чакам!

# 65
# 66
Добро утро сладички!
Вещи, благодаря ти за промените ми в табличката.   bouquet
Кри, благодаря за хубавото кафе.
Хлое, добре дошла при нас. Много ти е добър резултата.   bouquet
Честито на всички с минусчета. Задържащите да не се отчайват и да не се отказват, всички минаваме по този път.
Вещи, относно цвеклото, може не всеки ден. Скоро четох някъде, че сутрин на гладно сварено червено цвекло влияе добре на перисталтиката. Смятам да пробвам и след това ще кажа има ли резултат.
Лек и отслабващ ден на всички! newsm51

# 67
  • Пловдив
Малко ще оспамя темата, но искам да кажа нещо - Пловдивчанки, защо така, момичета? Защо поне не кажете нещичко за срещата - да, ще дойда или не, няма да мога? С изключение на Вещи, Айс и Тиси другите си траят  Rolling Eyes То не караме никой насила, де, ама все пак по 1 дума поне  Crossing Arms

# 68
Добро утро, красавици!
Вчера видях някои снимки! Брово, много съм впечатлена, поздравления!  bouquet
За днес съм си приготвила печени пилешки бутчета (в офиса) и у дома ще си сваря пил. дробчета.
Лек ден от мен!

# 69
  • Пловдив
Камъче, добре дошла отново  Hug Преди да започна режима изчетох всички стари теми и ти ми беше силна мотивация   bouquet Успех ти желая от сърце  Heart Eyes

# 70
  • Пловдив
Добро утро Heart Eyes  bouquet
Аз тази  седмица няма да идвам на среща Sad  Трябва да прибера детето след училище и ще ходим на  рожден ден. А вчера бях на два, няма да казвам на колко изкушения се поддадох, направо ме е срам! Embarassed
Но от днес пак стриктна, няма повече да изневерявам на Пиер  Joy

# 71
Добро утро и от мен милички.
Привет на новодошлите, напипали сте точното място. Peace
Честито на свалилите.
Аз сега  съм на ПЗ и задържам, даа ноо задържам под 63 Blush
Дано се похваля с "-" , когато мина в П. Praynig

# 72
  • София/Осло
Добро утро,
днес правя точно 1 месец  bowuu ...и отчетох точно 4 свалени килограма  newsm44

Хайде на манджата, днес трапезата е от мен , всичко е от сайта на Дюки ,тъй че е позволено  Whistling

Айде и малко диетична  newsm78 вода да не ни е сухо  Joy Joy Joy

# 73
Деата честит юбилей мила   bouquet.
А аз в неделя правя 1 месец  Grinning, май сме наборки  Joy Joy

Оуу забравих да ти благодаря за вкуснотиите, ама те много готини бре. Взех си от всички Blush
 Heart Eyes

# 74
  • Варна
Дори, честити 4 месеца с Дюкан!   bouquet Страхотна почерпка си ни направила, ама как иначе, нали си наша видна дюканска кулинарка.  Hug
Сън, сега прочитам какво си ми писала, направо ме разнежи! Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт