Поредна тема на норвежките мами

• 12 157
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Мне, никакви. Когато запо4наха да ме питат колеги и приятели какво бих предпо4ела, 3я месец някъде, 4ак тогава се сетих, 4е за това пък не си бях и помисляла. След вси4ките болници, изследвания, прегледи и процедури не ми бе6е останало време за това. Мозъкът ми бе6е на съвсем друго място. И после не запо4нах да мисля, не ми е навик изоб6то. Моят съпруг оба4е си държи на моми4е То4ка Ако не е - зна4и има не6то гре6но. Някой не6то не е доразбрал. За него си е тя от на4алото, за мен - то, бебето.

# 136
Между другото, Ани4ка, за тия клетки, за които пита в4ера май - сега 4етох във вестника, 4е вси4ки бременни са полу4или предложение за съхранение на кръв от пъпната връв. За цени не се говоре6е въоб6те, става6е въпрос за съхранение и за позволение за използване за нау4ни цели. Тук в статията пък пи6е, 4е има6 по голям 6анс да спе4ели6 милион от тотото, отколкото да ти потрябват тия клетки. Ина4е цената на 4астно е около 30 000 крони за 25 години. Об6то взето лекарите са на мнение, 4е това е агресивен маркетинг. Та това с 2 изре4ения.

# 137
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох събудих се.
След целонощни и целосутрешни мъки, звяра беше шриспан гушнат в мама на леглото и я отнесохме до сега.

Милва, нямаше следи по възглавницата. Стана, погледна си носа в огледалото и ме обяви за луда и замина на работа. Детска му работа, ама какво да правя, откачам вече.

Сватя тортичката изглежда от сочните. Аз такива обожавам. Като хапнеш, дето се вика, да преглътнеш.

Милва, аз през цялото време чувствах, че е момиченце. немога да се видя като мъжка майка някак си. Мъжът ми искаше момченце, ама да видиш сега как си гевези принцесата. Абе, незнам дали това, ще уталожи малко предродилния ти страх, но появата на твоето бебче, е най- върховния момент в живота на една жена. Чак ми се иска да съм на твое място, за да го изживея отново толкова скоро  Grinning

# 138
Вие може да си мислите, че съм го ударила на живот като съм без мъж! Ще ми се, ама не! Фифун е сополив и кисел и се занимавам с него предимно!
Абе тука "горе" украсата е много бедна нямам никакво Коледно настроение! Как да създам Коледно настроение на децата, като аз нямам?! А сега и Мартуци си поръчал на дядо Коледа костюм на Батман ooooh!!

Иначе днес си мислех колко мило, че норвежките шофьори не спират винаги на пешеходна пътека! Така не губя тренинг! Представете си колко щеше да е гадно да свикна да пресичам без да гледам и после се връщам в Бг...

# 139
къде е горе?

# 140
хахаха Боб4енка  Joy, ти си добре, аз не мога де се видя като майка изобщо, ни момчешка, ни момичешка.  Имам най-глезената котка на света, сигурно и с бебето ще е така

# 141
В "Тосен"  Grinning
Когато в Центъра е 5 градуса, в Тосен е 0! И Коледната украса явно е в Центъра!

# 142
В Тонсберг пък е светло като ден от ламби, и по центъра, и покрай водата. То аз това вече го казах, преди 2 седмици. Ама аз не живея там, ами на един от островите тук. И тук запалиха елхата на центъра и всичките украси готови, а аз не съм ходила да ги видя. А това е на 5 мин с кола от у дома, няма и толкова. Четох го във вестника. Много съм застреляна, утре ще мина от там да погледна.

# 143
Аз съм болна от грип вече 2ри ден, голяма гадост... Вчера не можах да се вдигна от леглото изобщо.
бобченка, нищо особено не се случва на тези срещи, но както ркб каза, те си правят своите изводи от това до колко се пестиш, а това не е добър знак за някой който си търси работа.
Марйо, верно ли не спират в Осло по пешеходните пътеки? Явно чужденците са станали твърде много и развалят дисциплината...
Милва, и аз не се чувствах никак си, питах се какво ще правя ако не харесам бебето и някакви подобни идиотщини мислех си че ще страдам след загубената си свобода... като го взех в ръце, все едно цял живот го бях познавала и обичала това бебче.  Просто преди и след са 2ма различни души според мен. Сега се чудя какво толкова съм му ценяла на живота си преди...

# 144
Ето ме и мен. Бях малко навън с приятелки ( сама норка Joy).
Marjo, има си украса, елхи на няколко места, свети града. Като се прибирах, на националния театър "ръмеше" сняг Laughing При нас сухо. Да видим утре

# 145
Милва, ще ме прощаваш, ама къде е това Тонсберг? (тука ме знаят, че съм проста  Grinning ) Оня ден бях така щастлива като осъзнах, че вече  "онова място до Полицията" е Бругата, за мен!(благодаря ти rkb за това!)
О, наше сладко изкушение, тъкмо се чудех къде се загуби! Оправяй се бързо!  Hug

Трябва да сляза до Центъра, барем ми дойде Коледното настроение (ша взема мъжо да му дойде и на него и да ми купи нещо-щото РД-то му е чак през юни)!

# 146
Здравейте, скоро идвам в Норвегия!!

# 147
Къде се загубихте всички? При нас днес беше слънчево Laughing И аз се правих на домакиня Joy Направих торта Наполеон, меденки за Коледа, приготвих едно филенце за утре по интересна рецепта от форума......Та позапълних си деня Laughing
Получих писмо от Вега, питаха ме за телефона на дома, още не са получили картичките ooooh!
redwine е говорила вчера с директорката, бяха получили само подаръка за момиченцата.
Джина 07, добре дошла, къде ще живееш?
Marjo , ами да те водя до центъра тогава? Joy
Болните оздравяха ли вече?

# 148
Милва, ще ме прощаваш, ама къде е това Тонсберг? (тука ме знаят, че съм проста  Grinning ) Оня ден бях така щастлива като осъзнах, че вече  "онова място до Полицията" е Бругата, за мен!(благодаря ти rkb за това!)
О, наше сладко изкушение, тъкмо се чудех къде се загуби! Оправяй се бързо!  Hug

Трябва да сляза до Центъра, барем ми дойде Коледното настроение (ша взема мъжо да му дойде и на него и да ми купи нещо-щото РД-то му е чак през юни)!

Joy Простена си. Тøнсберг е на час и половина път с кола от Осло, южна посока. Градът е на морето, първият остров до града, във фиорда се казва Nøtterøy. Та там се помещавам. Ако знаеш къде е Сандефьор, Тонсберг е на 20 км северно.

ЕЕЕййй, ркб, Наполеон, браво. Как правиш крема за меденките, ужасно се интересувам.   chef

Аз пък минах днес по магазините да си събирам безплатните стартпаккер. Аптеката, кошче за памперси, Линдекс остана за някой ден след работа. Накрая пратих мъжо на парти и оооххх, почивка  Simple Smile  чудесно

# 149
  • България
Ха, добър вечер!
Докато се наканя ,(щях да кажа ,че се мръкна,ама в Норвегия този израз няма почва,щото тук е тъмно от обяд!)

Как сте?
Роси а,така хвали си колко много те пуска мъжа ти сама,откъде ги намирате тези мъже ,бе ,и аз искам такъв. Crossing Arms
И гледам направила си за един ден толкова сладки работи,колкото на мен за една година ми се събират,и то ако годината е успешна. ooooh!

При мен нищо ново,с ниско кръвно сам,вие ми се свят,затова не съм писала много,моите хора ходиха на гости у роднини,та там ги нахраниха и днес си починах от тях.Кеф!Аз гледах тв на спокойствие,по скоро дрямах пред телевизора. Sleeping
Не е работа декември месец,утре магазините били отворени,може да се засиля да пазарувам.ако ми се оправи главата...

Общи условия

Активация на акаунт