Поредна тема на норвежките мами

• 12 145
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Ох, на мен ми дадоха едни документи да попълвам за тия не6та. Вси4ки бременни полу4ават. Там бе6е разяснено, ама аз нали съм разсеяна и ги забутах някъде. Като ходя другия път до болницата 6те поискам нови, след около седмица мисля, 4акам сега писмо за 4ас. Ако ме сети6 6те ти кажа какво пи6е. 

# 121
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet Момичета пак съм с моя досаден проблем-къде да се провери за внасяни осигуровки в норге. Norah ми даде сайт,но мъжо ненамерил къде да провери.... newsm78

# 122
Milva искаш да кажеш ,че взимането на стволови клетки го предлагат на всички жени ! newsm78
А знаеш ли срещу каква цена ?

# 123
Ами така изглежда, те ги ползват за изследвания и съхраняват. Ама ни6то не знам, само погледнах документите по диагонал и ги загубих. Като взема новите 6те видя.

# 124
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, черпя ви виртуално, кой с каквото му е вкусно, само без снощните еклери, че заминаха в коша. Моичкия нали е Никола, та днес празнуваме.
Аз да питам нещо. Пратиха ми писмо от НАВ, да съм ходила на някаква среща. Та каква е хавата със срещите, има ли смисъл да ходя  newsm78

# 125
Първо честито на всички именници  bouquet
Второ вчера ДБМ са получили 1690 лева от нас.
Milva2003 , не е задължително да си с абонамент, за да си ползваш картата в чужбина. Поне не при Теленор. Аз съм с карта и съм я ползвала и в други страни без проблем.
bob4enka , да ти е жив и здрав Никола, и само да те слуша Joy А за срещата според мен няма смисъл, ама те си записват кой е дошъл, т.е. активен в търсене на работа......
Установих, че албум не мога да направя, затова изпратих писма на тези, на които имам майлите. Останалите ( квинне, момо, боб4енка) да ми изпратят майл, за да получат отчет

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 18:03 от rkb

# 126
Ехеее, никой няма, къде зачезнахте хора.
Днес мъжо по случай именния си ден ми купи нови бутуши- добре съм си го възпитала, а  Mr. Green
Аз да не остана длъжна му спретвам богата вечеря (нали любовта им минава през чревния тракт  Laughing), та сега пека няколко вида риба, правя салати, а по- късно и любимата торта. Дупе да ми е яко, ама така е, има празник човека.
Ако ми останат сили, може и продължение да има на вечерта, ама е под въпрос.

А какво си правите вие  Crazy

# 127
Тъй, тъй, то се е видяло, че това моето чудо, няма да ме остави да спя. От безсъние, се вдетених и направих номер на спящия си мъж. Може и вие да го приложите  Crazy
Имам едно червено червило, незнайно откъде, щото аз такова не нося, но...
Та начервисах се и отидох и го цунках по носа  Heart Eyeshahaha hahaha Сега чакам да се събуди и да се погледне в огледалото. Ако има възражения, ше го парирам с това, че съм го маскирала като елена Рудолф на дядо Коледа.  Mr. Green

Ох, съвсем ме хапе кучето вече.  Crazy

# 128
  • България
Привет,рано,рано!
Така ми се вие свят,кръвното ми явно е пак ниско,трябваше да му удaря една чашка вчера за повишение,ама аз не,на ти сега..
Бобченка,ще му вземеш акала на мъжа ти,виж кво прави будуването! Grinning

Марио,мерси за рецептата,гледам и ти като мене "сглобяваш" торти,тази рецепта ,готов блат,готов крем,ей,сякаш аз съм я измислила направо,обаче поне има вкус,нали! Wink Laughing

Ркб,бравос за парите ,дано да отидат за каквото трябва!!!  bouquet

Една наша позната баба и бивша съседка дала вчера на мъжа ми 3 огромни кутии норвежки коледни сладки.От както нямаме норвежка баба,тя ни е като заместител,детето полудя от радост,че майка му няма да се сети тя да,ама иначе мога,просто голяма играчка е..и 7 вида трябва да са май! newsm78

Та такива работи...

# 129
Специално за сватята- тортата inside
http://picasaweb.google.com/fimajost/Proizwedeniq/photo#5138651902003062658
 На вид не съм я докарала, ма на вкус!

# 130
Marjoqмного хубава торта.И благодаря,за помоща.

# 131
Ей, bob4enka, добре 4е каза това за боту6ите. Моят има рожден ден във вторник, 6те гледам и аз да си измисля подарък, да е жив и здрав
А пък това за 4ервилоти и възглавниците, аауу  Shocked

# 132
Привет и от мен !

Mario , поздравления за тортата изглежда превъзходна ! Grinning
Bob4enka , Йованка много е пораснала,лелеее какво хубавица е само,много е сладичка.Май мъжа ти скоро трябва да си купува пушка  Joy моят отдавна се кани  Joy,понеже на цялата улица живеят само момчета около 15 и той отдавна се е за притеснил  Joy
Milva а ти какво бебче чакаш,знаеш ли ?

Поръчах те ли си вече подаръци от Дядо Коледа ? Grinning

# 133
моми4е
за сега
другата седмица може да е мом4е  Grinning

# 134
Joy може,може не се знае  Joy,каквото и да е само да е живо и здраво !   Grinning  Но ще е момиче ще видиш ! А ти имаш ли предпочитания ?

Общи условия

Активация на акаунт