Поредна тема на норвежките мами

• 12 126
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Ами НИЛЕ имат хубави работи,не са и скъпи,купуваи,според мен. PeaceНе съм ги гледала,но бях вземала преди време от там и съм доволна.

Деата,има една работа ,ама да видим,току виж и харесало в Норгето  Wink

# 106
  • София/Осло
Ти марио съмнителна ставаш, мъж ти го няма,  а ти готвиш ли готвиш  Tired
Гости ще посрещаш май , а ?  Joy Joy

# 107
А, гости! Маке!  Grinning Гледам да не заслабна! У Норвежко няма да мога да се котирам, ма барем в Арабския свят ще съм много търсена!  Grinning

Много странна работа, сложих 2 лъжици олио(ша ми намеква Палачинка, че не съм разбира норвежки,а  Grinning ), обаче прахта ми в повече, не става еднородна смес!  Sad Да не би да са имали предвид 2 черпака?

# 108
Marjo , нали точно затова исках да те водя там Joy Има едни гооолеми гирлянди, аз най харесвам зелените с червени звездички по 29,90....... и мнооого други работи.
Зависи колко са ти големи лъжиците, сложи още малко и виж какво ще стане.

# 109
norah, разгадахме загадката Laughing ти си с НетКом затова. Виж ние като сме си с Теленор, нямаме проблеми Joy

# 110
  • България
Ах,вие от Теленор,ние с Неткома голяма минавка на4и Mr. GreenУж далавера пък глеи кво става Rolling Eyes,един смс не може да прекарат до България,хептен се излагат Joy

Ох,аз утре имам рожденик,големият викинг Mr. Green,не съм правила торта,понеже не съм на кеф,не за друго ами ,татко ми по4ина на рождения ден на мъжа ми ooooh!...и не ми е празни4но,ама хи4 Sad 
Затова една готова торта и подарък и толкова,не ми се празнува утре Confused

# 111
Гръмна да ме удари! Днес е 5-ти,бе! ooooh! Днес се навършват 12 години от смъртта на дядо ми! Толкова съм се отнесла, вече не знам кой ден сме, коя дата.... Дано поне годината не съм объркала! 2007-ма сме, нали?
Норе  Hug Аз пък се ожених на дата, на която почина другият ми дядо! Та винаги като празнувам годишнина от сватбата и ми е малко тъжно!

Иначе бисквитите се разтекоха и станаха едно огромно бисквитище! Мисля да съдя Торо за подвеждане - олиото не беше 2 лъжици, трябвало 16 парчета да се получат,а станах 10 (събрали се в 1) и на 10-тата минута бяха още сурови, та ги пекох 20 мин!

# 112
  • България
Уф,наистина и твоето е много кофти съвпадение,от вси4ки дни в годината тези се паднали Confused

Марио,каква торта прави ти? Аз не 4е съм много полезна откъм акъл,ама в младите години експериментирах(викам все някои ден трябва да стане,ама ) ,наи- големия ми "6едьовър" бе6е футболно ирги6те с футболисти:mrgreen: Blush

Торо и аз им имам зъб Twisted Evil,мдаа,колко провали,благодарение на тях,един какемикс няма да го забравя,така джаснах вси4ко в кофата накрая #Cussing out

Не се вижда и сватята да даде тук акъл  Laughing

Хаиде оставям ви ,другите да се разписват по- редовно,къде се покриха?
Лека ве4ер  bouquet

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 19:56 от norah

# 113
Норе, нали знаеш, че и аз съм била аристократка в предишния си живот, като теб  Grinning Язе съм прост програмист в отпуска!
Сватята е специалист, ма къде ли се е покрила?!
Аз мойта торта я направих готови блатове, между тях сложих крем (купен на прах) отгоре ръгнах бита сметана(собственоръчно съм я разбила, ей) и настърган шоколад! На вид не я докарах много ма си я изядохме  с кеф! Правих и дубъл в събота и се изяде и дубъла (най-големият комплимент ми беше, че един норвежец изяде 2 парчета, нищо, че жена му ме уверяваше, че той "таково нещо не яде" Simple Smile

# 114
  • Stavanger,Norway/ Varna
Еее сватя, а аз чакам снимка на парчето  Whistling

Торо, моро хич не ги уваавам, като се врътна из готварския форум и все намирам някоя лесна рецептичка. По такива си падам иначе нямам нерви.
Точно в момента ми се пекът еклерите на Милва, ама нео май не става. Много олио, много нещо, незнам дали така трябва да е. Иначе, имам късме че мъжот е доброто прасенце и всичко хапва  Peace

Сватя, да тренираме, туку виж до сватбата сме се специализирали да опечем прасенцето. Норето ще я викаме за главен дегустатор  Laughing

# 115
  • София/Осло
Ейй какво е това пролетно време не знам... newsm78
Честит имен ден на всички празнуващи днес  Hug Hug

# 116
ааа  Naughty еклерите стават супер, ама има един грозен номер. Ако са големи крема натежава много и като вдигне6 еклера и той увисва, а като го захапе6 а става една .... кремообразна, така 4е трябва да са малки. Една 4аена лъжица се взема от сместа.
А този телефон и смс-ите - той да не би да е с карта, ако е с карта, а не абонамент, няма да стане, въоб6те не работят в 4ужбина, само тук из 6веция и дания могат да се ползват. Аз така бях първата година като дойдох.
Аз единственото, което съм правила от пакет на Торо и съм си го яла е brownies. Ама след това моята подобра половинка ре6и, 4е е много интересно да се правят торти. И така. Коя съм аз, 4е 6те му противоре4а.  Grinning

# 117
Ей, вярно
4естито на именниците и от мен

# 118
Телефонна анкета на 1 януари сутринта:
- 2% отговорили с "Да",
- 3% с "Ало",
- останалите 95% се затруднили да отговорят.

# 119
Привет момичета ! Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН  ДЕН , на всички празнуващи днес !   bouquet

Някой знае ли ,как стои въпроса за взимане на  стволови клетки след раждането в Норге ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт