Поредна тема на норвежките мами

• 12 122
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
rkb, и аз им писах преди ден два да ги питам дали ги получха и разбрах, че са ти обяснили, тъкмо щях да те питам и виждам че си писала. Наистина става напрегнато, ама доста време пътуват вече... 2,5 седмици.... все се надявах да пристигнат за толкоз.

# 91
Добро утро от позаснежено Осло Simple Smile
palachinka, накрая ще им изпратя списъка и да купуват картички, пари имат Laughing Говорих и с момичето, което отговаря за дома, ще има снимки Laughing
Но наистина е много странно, че вече 2 седмици това писмо не пристига

# 92
  • София/Осло
Привет и от мен,
капна малко снежец и при нас, да видим докога  Laughing
Желая ви спокоен ден   bouquet

# 93
Привет! Снега явно е изненадал и норвежкият Бойко Борисов! Нямаше ни улица ни тротоар дето да бяха изчистени! А големите ми гуми на количката се оказаха летни! Разбрах, че гумите с шипове се плащали, дали ако сложа вериги ще ми искат пари?! Или ще премина на носене в Кенгуру!

Иначе ние с Филипо също сме леко болни.Аз вече съм по добре, ма Ф се скъса да кашля!

# 94
  • София/Осло
Еее браво бе, болни, останахте малко сами и веднага се скапахте... Mr. Green
Мъжка ръка ви трябва на вас ей  Joy

# 95
rkb, имат списък, аз им пратих в предишния е-мейл. С бавна поща обикновено съм имала проблеми до София, до Варна даже се изненадвам обикновено колко бързо стига пощата, на последък за 3-4 дена и писмото е там... много тъпо, толкова се старах с тия картички...  Sad

# 96
palachinka, има още една седмица, да се надяваме че ще пристигнат.
Marjo , вие да се оправяте, а пазаруването го оставяме за друг път Laughing При нас има съвсем мъъъъничко снежец, така че няма нужда от чистене. А иначе и те тук всяка година се изненадват от снега, ама чакай истински да натрупа smile3521

# 97
  • България
Привет,

Как сте,пак гледам има болни деца,ааа,да няма такива работи,Марио да оздравява малкия бонбон Ф:peace:
А вие сте били сами newsm78,сега разбирам внезапния интерес към моитО мъж и ламБите,такава била работата ,аха Laughing

Гледам  малко сняг паднал в Осло и криза,пак се излагате Ослов4анките Wink Grinning

Ркб,лесна е твоита 6том казва6 на мъжа ти ,4е излиза6 и когато се върне6,блазя ти ,де да бях и аз така:mrgreen:

Лек ден  на вси4ки bouquet

# 98
Какво е това Осло, какъв е тоя сняг. Тук бе6е 8 градуса тази сутрин като се надигнах. Аз къде живея, в Дания ли? Докога 6те 4акам, аааа  Crossing Arms

# 99
Споко и при нас вече няма сняг и е 8С. Ама е гадно, сиво едно такова, ръми, духа.....
И малко отчет от redwine: днес е изпратила колета с подаръка, но не е успяла да говори с директорката ( била си тръгнала). Ще и звънне утре.
norah, не само аз, всичките ми приятелки са така. Обявяваш и толкова.

# 100
Ако предишният ми пост ви е оставил с впечатление, че по сняг се кара трудно количка, заблудила съм ви! До разчистен сняг се кара много по-трудно. Така лекичко е замръзнал... всяко от 3-те колела на количката върви в различна посока. Като добавил и двата ми крака, които са в съвсем друга посока - работата става дебела! Имах няколко опита за троен аксел, които завършиха с падане!

Да му се не види, тъкмо пратих мъжо командировка и викам ще го ударя на живот! А то! Имам сериозни съмнения, че мъжо пусна вируса на тръгване!  Thinking

# 101
Моля, помогнете на една "отчаяна домакиня"! От как сме си купили пасатор по цял ден режа, пасирам и разбивам! Миналият път като изтрещях си купих шевна машина и уших една камара покривки и чаршафи! Сега съм го ударила на готвене! Та: Какво е ss? Супени лъжици?  Трябва да сложа 2 ss notral olje, аз го разбирам като 2 супени лъжици олиВо.

# 102
spise skje Laughing т.е. правилно си се ориентирала Laughing
Къде го тоя сняг? при нас дъжд......

# 103
  • България
Роси,кажи на redwine,4е правих хиляда опита да и отговоря на смс ,но ме отхвърля, абоната бил блокиран или не6то такова ми дрънка #Crazy Набирам както каза,бре няма и няма...Пи6и и от мен да знае,да не се 4уди,като не отговарям и да се подготвя за парти като се върне Joy Joy

А аз да ви кажа как паднах оня ден ,хем не на снега,а на сухо ,по корем се льоснах,имам охлузено навсякъде,ама аз съм кьорава затова...не бях пияна Blush Mr. Green

Ами Марио,по закона за всеобтата гадост на мен обикновено като 6те ходя някъде да разпускам, детето все болно или ако не е ми се звъни на гсм,4е било се разболяло Wink Twisted Evil

Ето и един виц за повдигане на духа:

Малко момченце пита баща си:
- Тате, а какво е това "биология"?
- Как да ти обясня по-просто? Например ти приличаш на мен - това е биология.
- А "социология" какво е?
- Синът на съседа също прилича на мен. Това вече е социология...

ркб,вие сте напред с матРиала в Осло Joy,къде такава "слободия" при нас,само норвежките си правят така,моя затова бил ме взел ,каза,4е не съм била като тях,ама гледаи като се изу4а и аз ,може да поиска да ме замени Wink

Marjo  :chef:ha,ha Joy Joy Joy

ти сватята гони6,знам аз.. Grinning

# 104
Още един въпрос от типа "отчаяна домакиня" : Коледна украса ( 64 бройки) за 88 крони как ви се вижда? Днес видях такава в Ниле-то, ама викам да проуча пазара преди да взема!
Иначе и аз излизам без проблеми. Даже мъжо вика "Айде излез,бе! Мани ми се от главата", ма аз не та не!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт