Поредна тема на норвежките мами

• 12 112
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • България
ркб,знам,4е има има све6ти Mr. Green,у нас освен мнооооого све6ти,греят някъде 25 ламБИ,сега сме наки4или и звезди на прозорците Twisted Evil,като магазин за лампи е..моят мъж като види хубава лампа в магазина и губи ума и дума,докато не я купи,затова не се оплаквам,ама навън ooooh! Twisted Evil
Я кажи как да пратя смс на норвежки мобил до БГ,последно сно6ти я 4ух redwine,днес пра6тах смс,но явно бъркам кодовете Thinkingоба4е,блазе иии,кои като нея,при мама и тати Laughing

Ох,сега говорих с маика ,и там било студено,палила пе4ка,но било светло поне Twisted Evil
А ние, като на зато4ение Sad

морнинг стар,знам аз как е Wink,на мен пък вси4ки норвежци ми се струват еднакви и трудно мога да си позная мъжа и детето от дале4,един ден като ходя да го вземам от детска градина,нали са само руси глави,не мога да го позная между тях,добре ,4е то ми се обади Laughing Blush
Има някои жени и без закон го правят Sunglasses,така 4е,няма нужда да 4ака6 да прокарат закони,ако ти е се е приискало Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 20:59 от norah

# 76
rkb, писах на Вега още тогава като говорихме, но не са ми писали нищо дали са получили картичките, дали са ги търсили и т.н. Случайно да са писали на теб?

Нора, бързо оздравяване на Кристиян.

Мартин явно има конюктивит, започна да отделя едни сополести гъсти гурели и лигавиците на очите са му много силно зачервени, утре сутрин ще го водя на лекар.

# 77
  • България
Пала4инке,трябва да го заведе6 на лекар малкия Peace,да му дадат мехлем или друго за о4ите,ние минахме само с парацетамол,ама тои моя е голям...утре смятам да го оставя пак в къ6ти,без друго половината клас,барабар с класната били болни...

Кога заминава систъра?После 6те има да ти е празно,аз като изпратих сестра ми и му дръпнах един рев няколко дена Sad

Тези карти4ки кои знае какво са ги направили по по6тите,ние 4акаме 4 седмици колет от Бг,няма мегдан засега Mr. GreenНо да се надяваме,4е рано или късно  6те пристигнат Peace

Лека ве4ер на вси4ки  bouquet

# 78
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да оздравявате ей, да не хващам точилката  Naughty

# 79
Да слушате сватята,ей!
Иначе ако закона е за норвежци, аз вземам 3-ма. Дочух, че норвежките мъже готвели, чистели перяли докато жените им били на дискотека!  Grinning

И аз днес го по проспах тоя ден. Нещо батериите са ми се изтощили! Нямам сили даже детето да овикам! Май трябва да почна редовно да пия витамини!

Норе, даваш ли мъжо назаем? Ша си купуваме лаБи.... Ако зависеше от мен 30 да сме купили, ама спонсора рече 10 стигат  Blush

# 80
  • България
Да слушате сватята,ей!
Иначе ако закона е за норвежци, аз вземам 3-ма. Дочух, че норвежките мъже готвели, чистели перяли докато жените им били на дискотека!  Grinning

И аз днес го по проспах тоя ден. Нещо батериите са ми се изтощили! Нямам сили даже детето да овикам! Май трябва да почна редовно да пия витамини!

Норе, даваш ли мъжо назаем? Ша си купуваме лаБи.... Ако зависеше от мен 30 да сме купили, ама спонсора рече 10 стигат  Blush

Marjo,you`ve got him! Wink  Grinning,на него му даи да купува ламБи ,пере,готви(от него се у4их дори),дете в коли4ка само тои разхожда6е,4е аз трудно вземах баирите у на6е село Mr. Green,пие умерено Sunglasses,там много 6а си паснете,за него наи -голяма радост е да кажа:"налеи ми едно,kjære"  cheers: Laughing и дава да ям захар Joy
Сега в момента "умувам" как да го заблудя да ме пуска сама на дискотека,ама голямо мислене му Фъргам,приемам всякакви идеи Grinning
Ама от компитри не разбира,да знае6 отсега,после да нИ сЪ оплаква6:xarms: Crazy

Милва,знам 4е си ранобудна Laughing,ето като стане6 утре рано,рано,виж какво ми писаха,ама пак не разбирам...

цитат от банката:

Hei

Takk for henvendelsen din.

Det virker som du har valgt å betale alle omkostninger i både inn og utland. Ønsker du å betale den laveste prisen må du legge inn betalingen på "Lavpris" og velge at omkostningene skal deles.
Trenger du ytterligere opplysninger om utenlandsbetaling, må du være vennlig å ringe Internasjonale Betalingstjenester på tlf 22977070.
De har åpent mandag - fredag kl 08.00 - 16.00.

Ha en fin dag.

Med vennlig hilsen
POSTBANKEN

И ми пожелава приятен ден Mr. Greenто бива,бива omkostninger ама ooooh!
Но аз пове4е няма да се разправям с тях,няма да съм лоялна,ами друга банка 6те търся Crossing Arms

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 00:41 от norah

# 81
  • България
redwine,ако 4ете6 от някъде ,вземи се разпи6и в темата,бре Hug
Еи на сега стоя тука посред но6тите и няма кои да ми прави компания Sad
Наздраве от мен от "дале4на Норвегия" Wink,ако си на ракиика или каквото там newsm24 bg

И по бързо прибираи багажа cow и се връ6таи,4е мрем от скука ,темата замира без теб Sad

И като се върне6 сте у нас на парти ,да видим каква 6те я къдря с готвенето,но срам,не срам,идвате краи lalalala cook

Твоят Ники нали днес има рожден ден newsm78,ако не бъркам,ако е така:4естито ти рожденик  bouquet,да ти е жив и здрав baloni

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 02:10 от norah

# 82
Нора, както и аз си мислех, платила си разходите и на 2те страни, за вси4ко, трансфери на 2те банки, обработка в БГ банка и смяна на валутата в Бг банка. Когато попълва6 данните при в Постбанкен, име, адрес, ИБАН ......., има там накрая едно пада6то меню, където избира6 кой какви разходи пла6та, дали всяка страна своите, или една от страните пла6та вси4ко.
Оба4е -  след като сметката е благотворителна, мисли6 ли, 4е те пла6тат разходи въоб6те? Май благотворителните сметки са със специален статут и изпра6та6тата страна покрива вси4ко, автомати4но.

# 83
Добро утро и от мен Laughing
norah , пак  са много парите, които са ти удържали. При поемане на разходите и за 2те страни плащам 150 крони. Като избереш лавприс, превеждаш е евро и НЕ може да избираш само ти да поемеш разходите. В този случай се делят задължително, но не са големи и за 2те страни. Ти плащаш 30 крони само. Така платих играчките, така преведохме парите на ДБМ.
redwine поне засега не чете, заета е с по важни неща Mr. Green А за кода +47

# 84
Горката Нора, о6те пове4е я о6а6авихме.
В крайна сметка, сграбвай вси4ко, вкарвай го в данъ4ната декларация напролет и готово. Представям си пък и да не ти го признаят като разход ...

# 85
Добро утро,момичетал. Лек и споран ден. Peace

# 86
Мале, Норе каква реклама му направи на твоя! Вземам го барабар с ламБите  Grinning
Язе също съм прост програмист като мъжо, така, че въобще не ме уплаши!  Wink

Ей, гледат хората като се женят,ей!  Mr. Green

# 87
  • България
Здравейте Hug

Милва,ркб.аз че съм се минала за пореден път в живота е ясно Blush,ама ако мога да разбера точно как ще съм доволна,но както и да ги смятам пак много ми се  струват.Освен това, едната сметка беше благотворителна,другата до сестра ми,исках да поема разходите и на двете страни,но точно така пишеше ,че не мога,понеже са в евро,а БГ лева нямаше като опция.
Oф,не ща да мисля повече,просто като взема пак да пращам,,трябва предврително да знам,те сумите ако са много големи няма значение ,ама примерно за 200 лева да плащам 100 разходи няма смисъл.Благодаря ви много за отговорите  bouquet  bouquet

Ркб,не разбрах,набирам примерно с код 00359..после направо норвежкия номер ли newsm78,без други цифри пред него?Аз в4ера исках да разбера дали е пристигнала по живо по здраво,ама гледам  вси4ко е наред Wink Grinning

Марио,Deal newsm10,кога да го пратя newsm44,аз през това време отивам на дискотека,ех,живот...ТвоитО мъж какво мисли по въпроса? Joy Joy
Аз пък с компютри сам намерила да те плаша,а ти програмист,сериозно ли,не знаех? Grinning

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 13:47 от norah

# 88
norah , набираш само + 47, тя си е с норвежкия номер. Иначе аз на моя му казвам, че излизам и не знам кога ще се върна Laughing
Получих писмо от Вега:
Zdraveite Rosi,
koleta go niama o6te.Potursih go v Po6tata,no mi kazaha 4e go niama i 4e koletite ot Norvegia pristigali za okolo mesec.Igra4kite gi izpra6tame po kurierska firma.Tia gi nosi za 2-3 dni,taka 4e ako iskame igra4kite da sa pri decata okolo 15.12. mojem da 4akame karti4kite do kum 10.12.Ako ne doidat do togava predlagam da kupim karti4ki ot tuk i da gi nadpi6em nie.Malko napregnato se polu4ava,no ni6to nemoje da se napravi.
Pozdravi!
Cveti
Писах да изчакат до 10.12 и че картичките са в писмо.

# 89
Да слушате сватята,ей!
Именно именно! И аз така съм чувала, та за това... Joy Тъкмо да си поделят работата. Ехх тея норвежки мъже  Embarassed
Сладури,аз ви оставям за известен период от време че краят на семестъра е заплашително близо и ми се иска да се удавя в тоалетната  #2gunfire  Да се пазите и до скоро...писане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт