Поредна тема на норвежките мами

• 12 107
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Ооо да, чакай че се размечтах Crazy Какво ще кажете за седния закон всяка жена да има право на повече от един мъж  newsm65

# 61
  • България
 smile3501

може и пове4е newsm62

Морнинг стар,я кажи ,да не практикува6 такива работи Joy Joy

Ако вляза в норвежкия парламент, 6те го предложа като закон Sunglasses Joy

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 01:32 от norah

# 62
  • Stavanger,Norway/ Varna
А такааааааа......

# 63
Добро утро. Приятна седмица на вси4ки. Нямам какво да кажа, освен 4е навън е тъмно и вали дъжд. Трябва да сме в Норвегия сигурно. 
Налейте си кафенце. Светва малко от него.
Нора, не съм проверила извле4ението от банката, 6тото съм разсеяна и забравям. Съжалявам. Сигурно е от бременността.

# 64
Марио,да бе знам за Бг,просто исках да кажа,4е аз примерно не съм внасяла ни6то никога тук в Норвегия,дори когато не работех и у4ех ,0 крони Peace ,а като тръгна по болници,освен потребителска такса, друго не пла6там,

Верно ли,бе?! Вай ми то много било благо в Норвежко!  Grinning Права е -тия хора са си построили комунизма!

Пък моя син днес щели да го преглеждат за въшки?! (целият клас,де.да не мислите, че само моя е съмнителен Grinning ) Не, бях чувала за въшки от '89 насам! Тия хора ме върнаха в социалистическото ми детство!

Бе, на би социалната политика да върви ръка за ръка с въшките?!? Mr. Green

# 65
Ето ме и мен...

ркб, честито на рожденика със закъснение... да е жив и здрав, щастлив с теб и много да те радва...   smile3525
Днес взех болничен ден заради Мартин, снощи вдигна 39С. Днес е по добре ама не посмях да го пратя на градина. Сестра ми още спи... ехххх, кеф.
В събота РД у нас мина супер, много се забавлявах  Party Благодаря на всички за милите пожелания  Hug  Лека седмица на всички от мен...  Hug

Морнинг стар, може и в парламента да влезеш... даааааа.... ако имаш кебаб шоп. Или пък може, да завършиш, да поработиш и поплашаш данъци... де да знам...  newsm78

# 66
Morning Star, ти сигурно не си женена? Какви 2 мъже, какви 5 лева?! Да пера двойно и да готвя двойно?! Ако може половин мъж със заплата за 2-ма - гласувам за теб!  Grinning

Ама, аз май съм забравила да честитя на нето сладко изкушение Палачинката! Да не се отървеш от здраве и ухажори, жено!  Hug

# 67
Марйо, благодаря, благодаря...  Hug

# 68
  • София/Осло
марио- абе жена те и в БГ ги преглеждат редовно за въшки, не си мисли ,че е само тук  Joy Joy Joy
палачинке-дано не е нещо сериозно с детето  Praynig

# 69
Здравейте, само да ви поздравя, 4е отдавна не съм се вяскала. Днес е толкова тъмно и тъжно навън, 4е сигурно затова никой не иска да идва при мен. От това аз съм само 6тастлива_ ето имам време да драсна няколко реда от работа.Ина4е съм много доволна, родителите ми пристигнаха от БГ, 6те празнуваме заедно Коледа. Малката оба4е бе6е болна, о6те е на антибиотик.
Марио,сажалявам, 4е не ти се обадих, но си тругнахме бързо от Осло, малката о6те съ6тата ве4ер бе6е вдигнала температура Sad.Опасни са тези деца, не дават никъде да мръднем. Сяка6 разбират кога да се разболеят.
Лек ден на вси4ки Simple Smile  Sandefjord

# 70
Привет и от мен! Hug

При нас продължава да е слънчево и топличко  Sunglasses а пък ние очакваме сняг !!! CryДано поне за Коледа завали малко.
Палачинка дано Марти да се оправи по-бързо ! Hug
Morning star много интересен закон  Grinning ,но съм съгласна повече с Mario  Grinning
Норче,как си мила?  GrinningТова за пращането на пари за такива семейства е много добра идея,но предварително запознават ли те за проблемите на семейството или парите се събират на едно място ?
Мишеле,къде се изгуби,започна ли работа?

Лека и успешна седмица на всички ! Party

# 71
  • България
Ужас,ве4е е тъмнооо Mr. Green
Мразя това време #2gunfire
Как сте,бре девоики,гледам морнинг стар ни подхвърли тук великата идея и се покри Grinning,я ела да разясни6,може да е не6то ново,ние да сме изтървали,уж сме в Скандинавия Crazy

Ани4ка,ами и аз не знам как то4но работи този принцип,сега се интересувам от това,и съм отправила запитване,да видим какво 6те отговорят,като разбера веднага 6те го постна в темата,ако има и други,които се интересуват от това Hug
Знам ,4е са помогнали на маики,които са били на път да си изоставят детето и са ги убедили да  го задържат,работят с психолог,соц.работник и т.н,дават им е материална подкрепа около 100 лева  newsm78,дрехи,мебели,каквото е необходими да си стъпят на краката Peace
И аз мисля,4е ако конкретно познава6 историята на семеиството е по лесно да даде6 и ако има видим ефект от това..пак 6те пи6а за това,като разбера  Peace

Ох и ние сме болни,като вас Пала4инке,днес не го пуснах на у4или6те,дано да оздравявате бързо Hug

# 72
Ама вие сте големи сладури тука  Crazy
Тоя закон ми просветна още лятото когато срещах доста скандинавци в Сл. Бряг. Идеята е, че като ги видя струпани на едно място,не мога да реша кой от тях е най-хубав  Joy В такъв случай ще е добре всичкит да са за мен...ама не ми обръщайте внимание на развинтеното въображение. tooth

# 73
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хахах, Морнинг стар, този закон, много би се харесал на норвежките жени, по мое наблюдение. Ще имаш успех сред тях  Wink

Само тук ли беше чудесен ден, слънце, тихичко, есен, чудо. А мома Боряна и малката Йована, къртиха и проспаха всичко, щото малкото пак реши да вампирясва и ме държа будна до 8 сутринта  Shocked. Чак сега се съфирясвам с едно кафенце.  Crazy

# 74
Всички болни да оздравяват бързо Laughing Коледа идва
Мисля да си взема малко отпуска аз, трябва ми малко почивка....
norah , да тъмно е, ама има свещи newsm62
Имате много поздрави от redwine, която си е вече вкъщи и й приготвят ракийка и салатка Joy

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 18:56 от rkb

Общи условия

Активация на акаунт