Поредна тема на норвежките мами

• 12 113
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Аз гласувам веднага за Пала4инката. Тук има невероятни места. Моят мъж ходе6е преди доста 4есто в командировки за по няколко дена, а аз работех 7 дни и 7 по4ивка. Доста съм пътувала с него, на Юг до Кристиансанд и от там до Ставангер. И от изто4ния до западния бряг направо през планините. През лятото и през зимата. Невероятно е, особено през Юни, заболяват те о4ите от зелено и от синЙо. Оба4е си признавам, 4е по насевер от Гардемон и ОлесЮнд не съм ходила. Много съжалявам, 4е той ве4е не ходи за дни в командировки, а аз работя всеки ден от 8-16. Когато пе4ели6 не знае6 какво губи6   Simple Smile
И, пала4инка, да взема6 да се оправя6. Пий 4ай4е с много мед, мен само това ме оправя.

# 181
palachinka , засилваш се към фастлегето ти и искаш рецепта за стерк хусте сафт. Оттам в аптеката с документ за самоличност Laughing До вечерта ще си по добре. Ама внимавай как го вземаш, верно е стерк Joy
bob4enka , аз зимата пътувам само до Драммен, на гости на свекитата Mr. Green
Има много красиви места, който иска снимки да свирка. Изпращам ги на майл, тъй като албумите са лични в Пикаса.
 norah , ти къде го намери такъв твоя норвежец? Всички, които познавам, умират да пътуват

# 182
ркб, мерси, за съвета, ще се опитам още сега да свърша тази работа.

# 183
  • Stavanger,Norway/ Varna
Който види вирус, да заляга  newsm43
Палачинке послушай Ркб, недей отлага ами тичай при личния, че ако се изостави кашлицата има да я влачиш и месец. Да се оправяш ей, няма сега на някакви вируси, мируси да се даваме.

Я какво слънчице е грейнало при наз, днес мисля да я карам на просветна дейност и да посетя библиотеката. Трябва малко да се живне, че зимата едва сега започва и ако я карам така лежерно от сега, незнам докъде щя е докарам. newsm78

Какво ли прави "червено вино снощи пиихх..." в родината, сигурно пие червено винце и замезва с родни суджуци. Ех живооот ли е да го опишеш... smile3531  madnoel

# 184
Звънях на личния, нямало часове за днес, утре можело евентуално... ох, не мога да чакам, ще ходя до легевакта след работа... дано ми дадат без бой.

# 185
привет момичета Hugпри нас днес вали сняг Simple Smilebob4enka ти нещо се обьрка...за червеното вино Joy Joy Joyднес е вторник има време до петьк hahaha Joy

# 186
  • Stavanger,Norway/ Varna
Палачинке лъжи ги, че работата е по- сериозна отколкото е, че иначе ще те върнат да си пийнеш парацетамолче. Аз така ги лъжа на поразия, досега все съм успявала да си изкрънкам по- сериозно лекарство. Айде и да пишеш как е минало.

hahaha Сливке, тя Винцето е в родината, там няма събота неделя, народа подпийва здраво, а и нали е на почивка  Crazy

# 187
Няма какво да ги лъжа, то по-зле от това няма на къде... вече 3та нощ спя по 2-3 часа разпокъсано от кашляне.

# 188
еееее как бе те да не са алкохолици че да пият всеки ден newsm78 Joyаз знам че са в родината Simple Smile

# 189
Привет и от нас.
Мартин ми беше болен миналата седмица,а сега аз #CrazyТакава чудна хрема съм си захванала,че сякаш ми е циментиран носа.А и главата ме боли,но нищо не мога да пия ooooh!
Който иска да гледа фиорди,зелени баири,море моля да заповяда при нас.Тук само това има Joy И от прозореца си гледам всe това,и до Førde като тръгнем пак това Rolling Eyes На мен ми се гледа цивилизация,искам големи улици и много коли,но...не и тук Mr. GreenВ наше село се чувствам като на санаториум за душевно болни Joy
Приятен ден

# 190
Айде записвам и Бебинщайн в списъка си "Да посетя"! Simple Smile
Какви красоти да видя като до сега не бях мърдала от Осло! Жив фиорд не съм видяла(тоя Осло фиорд въобще не го броя за фиорд) По пътя до Швеция не видях нещо чак пък различно от българския пейзаж! Ще си запиша тия дестинации, за които говори Милва и почвам обработката на мъжо!

Ето и малко гледки от Бг- http://www.evgenidinev.com/seen_in_my_camera/strandzha/

# 191
  • България
На мен ми се гледа цивилизация,искам големи улици и много коли,но...не и тук Mr. GreenВ наше село се чувствам като на санаториум за душевно болни Joy

Ха,ха и аз така Joy Joy Joy Joy Joy

Боб4енка,каза го то4но,красиво е тук,но е студена красота Peace

Пала4инке,да оздравява6,какво се излага6 такава Wink Naughty Hug,видя ли сега как не дават 4ас веднага,еи за това иде ре4,в Бг винаги ме приемат на деня.

rkb,къде го намерих такъв я,и аз това се питам Crossing Arms,какво съм гледала Rolling Eyes
Ама в интерес на истината тои ме намери,аз хи4 и не ритах,тогаз не търсех мъж,камо ли 4ужденец Twisted Evilпък и кво ти разбира 18 годи6на глава Mr. Green Embarassed

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 17:57 от norah

# 192
  • България
Марио,благодаря за линка  bouquet,големи красоти,които уви не съм виждала на живо,дано някои ден ги видя !
Напомня ми Алеко Константинов и неговите пътеписи...
Ето един линк по темата:

http://farfui.hit.bg/Knigi/Aleko%20Konstantinov/Al.Konstantinov% … 0-%20Patepisi.htm

ето и откъс:

"Господа, изучете България, за да я обикнете." Е, вярвайте бога, няма по-света истина от изразената в тези думи. Изучете България! Но богатствата и хубостите на България не се изучават по географическите карти, нито с разходки на фаетон по гладките шосета, нито от прозорците на железничните вагони. Тия пътища са опитомени, те са вече изучени и по тях се движи вече от запад към изток цивилизацията с всичките й прелести и мерзости. Не тук, не, а в девствените лесове, в едва пристъпните скали, в дооблачните върхове, около вечните снегове, при горните езера, до островърхите тронове на дивите кози, при жилищата на сърните и елените, около кристалните потоци със сребриста пъстърва, в царството на орлите и многократните екове - там, там е хубавата, дивната омайната майка България. Там замират страстите и тревогите, там се успокоява душата и едно нямо съзерцание пълни с блаженство сърцето ..."

Ех,доплака ми се Cry

# 193
Ех, Норе, отдавна съм усетила, че сме духовни сестрици!  Hug

# 194
  • България
Ех, Норе, отдавна съм усетила, че сме духовни сестрици!  Hug

Marjo,така е,знам аз Hug  bouquetДобре,4е има такива "от4аяни съпруги"като нас, да браним България,4е ина4е отиде та се не виде тук из форума Laughing

Аз досега говорих с маика по скаипа,бре голяма скъпотия било там,горките хора,на една пенсия,цял живот работили,сега по 100 лева им дават...еи това съсипва родината ни,ако малко от малко даваха подобава6ти пари на хората,няма6е да се принуждават да си оставят родината,жалко просто Sad

Общи условия

Активация на акаунт