Поредна тема на норвежките мами

• 12 110
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Stavanger,Norway/ Varna
ОоО какво да кажа аз, като всеки ден слушам по нета телевизия Фолклор и рева като заклана.

Да се похваля, днес си купихме билети за България с мъжо за август месец, само на цената от 349 крони. И това ако не е на кирия, незнам  Grinning. Много съм щастлива, сега почвам да отмятам дните в календара  Crazy

# 196
  • България
Боб4енка,голяма далавера,ние тази година няма да ходим лятото в БГ,мисля да взема маика няколко месеца тук,а лятото уж за Италия се гласим,ама да видим.Някъде към есента може да си ида до БГ с детето newsm78
Ама аз така всяка година се зари4ам да отида на друго място на по4ивка,и като доиде лятото и отново "Албена ,Златни,Варна и Бургас"  Crazy

# 197
Здравейте милички...завърнах се. Blush От родината...в другата родина... Sunglasses

Уморена кът кучИ... Rolling Eyes нИ спала и с подути цървени очи...  Money От 4 сутринта съм на път и се довлякох преди два часа....

Куфарите утре ще ги "разтварям"... Tired...а колко червено вино изпих за тези 6 дена... Embarassed... Rolling Eyes.... newsm78   И за вас пих...щот ми липсвахте... Blush

Утре ще съм" в час"...щот от умора скоро ще  smile3544

Лека т мен...     bouquet

# 198
  • София/Осло
Ооо винска ,велкомен, велкомен  Hug Hug Hug

# 199
Здравейте момичета   bouquet
боб4енка каде ги намерихте тези билети толкова ефтини  Laughing

# 200
  • България
ООо,кого виждам,добре до6ла,redwine  bouquet Hug
Голямо пътуване си му ударила,от 4 сутринта #Crazy.
Като се наспи6 6те разказва6 как е било Grinning
Лека и от мен!!

# 201
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ааа аз като ви говорех, кой да слуша. Нашето Винце червено, на канибализъм го обърнала и пила ли пила. Затова ли ми се въртя главата тия дни, че и на Норчето. Тя милата си мисли, че кръвното и ниско. А то какво било, Розето и за нас пила, душата, та намазахме  Hug
Билетите ги мернах в норвежките авиолинии и веднага ги лапнахме. То не е за изпускане. Отсега съм ги строила да стягат софрата на лято  Party Пу да не ни мине котка път.

Сливка, виждам че чете. Сливке, Наздраве.   bouquet

# 202
  • България
Ха,ха,ааа Боб4енка,разбра ли сега каква била работата,бе викам туи кръвно 4ак толкоз да падне,пък то какво било,а! Laughing Joy Joy Joy
Пък и липсва6е тук redwine bowuu,няма кои да повдига настроението и съвсем се скапахме,пък и няма6е много наздраве тази седмица,не смеем без нея !:35: Joy
Ха,наздраве ве4е,казвам аз Wine Glass

# 203
редуайн, добре завърнала.  Hug
Познай с кой ще празнуваме Нова година  Grinning
[Пала4инке,да оздравява6,какво се излага6 такава Wink Naughty Hug,видя ли сега как не дават 4ас веднага,еи за това иде ре4,в Бг винаги ме приемат на деня.
Не съм и очаквала да ми дадат веднага, в крайна сметка аз не съм чак критично болна, нито пък толкова наивна да си мисля, че от всички чакащи съм най-зле. А нямам представа в Добрич как в, ама в София в 22ра поликлиника където съм аз, хем не е ясно дали ще може за същия ден, хем ако може си с час и пак си чакаш часове наред пред кабинета.
В крайна сметка, отидох до легевакта, почаках 1-2 часа и си взех рецептата. Обаче този Козилан е просто невероятна гадост. Чак не мога да си представя, че някой може да се опитва да го пие без да има нужда (казват, че накоманите искали, щото има морфин в състава).

# 204
redwine , добре дошла  bouquet
palachinka , какъв Козилан? На моя си пишеше стерк хусте сафт, с морфин е и има вкус на бадемов ликьор Laughing Аз съм в добри отношения със сестрата на моя лекар Blush Та когато много ми се налага, тя взема рецептата между 2 болни, а аз си я вземам от нея. Ако ми трябва за нещо друго, ми я изпращат по пощата Joy
norah , малко не съм съгласна с теб. Да, България е много красива, но това не означава че трябва да отричаме красотите в други страни. В Норвегия природата е по различна, но също много красива. Френската Ривиера е невероятна, искам да я посетя отново и не мисля, че това ме прави по малко българка. Поне за мен е важно да не забравяш откъде си тръгнал, от там нататък света е едно приключение.
bob4enka , те имаха идеята преди 2 години да пускат и директни полети до София, ама се отказаха. А нас не ни устройват Бургас и Варна, за съжаление.
Бебинщайн, аз никъде не пиша че искам да живея там Laughing само че много ми хареса като турист Joy

# 205
Аз пък искам да отида в Сингапур.  Crossing Arms

# 206
Milva2003, мъж ми от 2 години ме врънка за Исландия, на една меса в Лилестрьом, представителя на тур. агенция започна да обяснява каква жега е лятото, попитах каква, ами 20С Joy

# 207
 Grinning да, лятото миналата година бе6е в 4етвъртък. Ами поне 6те се плацика6 в гейзери цяла зима. Ние имаме един приятел, гаджето му продава6е градински джакузита и те имаха едно в градината, за мостра. Мноого готино да лежи6 в горе6та вода и само сняг наоколо. 4е и ти така ... в гейзери  Mr. Green

# 208
  • България
Добро утро  bouquet

Mdaa,det er lov å være uenig Wink Grinning
Аз не казвам,4е България е върха 6то се отнася до природни красоти,но пък Норвегия не ми е хи4 на сърцето Stop
Ркб,прати малко снимки да гледам,може да си променя мнението Laughing,но на абв адреса,4е другия много кофти се оказа,хем норвежки Wink

Пала4инке,какви са тези морфини,бре,тези хора нормалнли са,какво е следва6тото,сироп с кокаин #Crazy LaughingОф,аз ако съм няма да го гълтам,но ти си знае6 наи- добре Peace
Оздравяваи бързо Hug

# 209
Нора, споко те са го сметнали хората, то е само малко  Grinning
ркб, ми Косилан ми дадоха, ама до колкото разбрах е това дето тук дават като трябва нещо по сериозно, обаче щом твоя е с готин вкус започвам да ти завиждам мигом, тоя е най-голямата горчилка която съм опитвала. Обаче каквото и да говорим веднага дойдох на себе си. Днес съм много по-добре, та много благодаря за съвета, аз май тъй и нямаше да се сетя за тези сиропи.
Цитат
Да, България е много красива, но това не означава че трябва да отричаме красотите в други страни. В Норвегия природата е по различна, но също много красива. Френската Ривиера е невероятна, искам да я посетя отново и не мисля, че това ме прави по малко българка. Поне за мен е важно да не забравяш откъде си тръгнал, от там нататък света е едно приключение.
Съгласна съм.

Общи условия

Активация на акаунт