Отговори
# 135
Ники,честит имен ден  bouquet  bouquet  bouquet!

Пожелавам ти това,което ти пожелах за рождения ден,но в двоен размер Hug.
Честит празник и на мъжа ти,да е много здрав,много да те слуша и обича  bouquet.
Дано да имаш сили да продължиш с празнуването.

# 136
Честит имен ден Ники! Честит ти двоен празник! Желая ти много здраве, любов и пълна къща с дечковци.

Да си славиш името.

# 137
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НИКИ   bouquet   пожелавам ти същото което ти пожелах и вчера  Wink

# 138
Я да ви почерпя от сега,че кой знае кога ще ме довее вятъра обратно вкъщи.  Wine Glass beer3  kaffeetrmker_2 cook cookАко някой има желания, нека качи и един рибок от мое име-нали днес е деня на шараните. Черпя за имените дни на мен и на мъжо и за още нещо- 4 години БРАК Mr. Green Кога минаха... Много съм доволна, мъжо току що ми подари тиранти!!!вече няма да си закопчавам падащите бременни дънки с безопасни игли newsm44 Само дето аз не съм му купила нищо Embarassed
 Хубав ден ви желая на всички.  Hug Hug Hug Hug

# 139
Четит имен ден, Ники! Да целунеш мъж ти от нас по случай празника!

Честит Никулден на всички!

# 140
  • София
Ники,честит имен ден на теб и мъжлето ти.Ако не се лъжа,днес имате и годишнина.Да сте живи и здрави,много да се обичате,а къщата ви да е пълна с детски смях!  bouquet Heart Eyes Hug

Ако има и други празнуващи-честитооо!

Аз днес съм на преглед,дано няма лоши последици от падането ми! Praynig

Ритка,стискам ти палци за утре! Hug

# 141
Честити именни дни на Ники и компания! Честит ви празник 3 в 1! Вчерашните пожелания ги имате и днес, но умножени по 3 за всеки повод. Отделно на Другаря Ники му пожелавам догодина да си празнува имения ден в компанията на две любими жени, които да му вадят душата с памуци. Особено едната.  Grinning Да сте живи и здрави цялата домашна банда. С обем да противодействате на тирантата.  Mr. Green 

Имам да провеждам два телефонни разговора днес.  smile3521

# 142
  • морето и сините вълни :)
Честит имен ден Ники  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
  • София
Честит имен ден, Ники х 2! Всичко най-хубаво ви пожелавам!  bouquet

# 144
Брееей, много празници имате през декември! Честито Ники!  Hug Бъдете живи и здрави! От всички най-най хубави неща ви пожелавам по много! Да се обичате и слушате  Wink
И честито тиранти  Grinning

angels_zg , дано всичко е наред с бебчо! Стискам палци за прегледа  Hug

# 145
Здравейте мили мои. Немога да ви опиша, колко много ме зарадвахте.

Първо - Ритке, честито мила. Да си ми жива и здрава, лека и безпроблемна бременност ти желая, а за финала - каквото щъркела донесе  stork-boy или stork-girl, а пък може и двете  newsm51. Направо сърцето ми се разлумка от кеФ.

Второ - Честит Рожден Ден  newsm59  bigdance2 и имен ден /днес/ на Ники  Hug!!! Само хубави неща да ти се случват и мъжО ти по-малко да те ядосва, че сега най-много трябва да ти обръща внимание и да се грижи за теб - като за двама Hug.

Трето - Честито бебче на мама Дари  Hug!!! Да сте живи и здрави, и скоро да сте готови за празнуване, че дядовците с белите бради пристигат  santa2

И накрая, но не напоследно място. Зори, стискам палци всичко да е наред с бебчето, а ти пЪк внимавай повече, да не ти се карам пред всички  Mr. Green!

# 146
Ники,честит имен ден на теб и на мъж ти.Честита ви годишнина.Още дълги години да сте заедно и следващите празници да ги празнувате с една малка принцеса до вас. Hug
Зори,стискам палци.Всичко ще е наред.Аз също се изтърсих ама бях по в началото,някъде около 12 седмица.Нищо му нямаше на бебока и при теб ще е така.Да докладваш после  Peace
Аничка,айде бе,ти още ли си тук?Няма ли вече да го пускаш да излиза тоя младеж?Вече нямам търпение.
 Hug

# 147
Ами с доки се разбрахме, ако не съм родила до другата сряда - тогава да действаме. Обаче сега ме налегнаха едни чуства - не съм ли гадна да избирам рождения ден на детето. Ама хубава ли е датата.

А уж не се впечатлявам от такива глупости. Ма на - и на мен се случи. Simple Smile

Та сега ми се иска Рони да ми се обади в неделя Simple Smile Тъкмо за именния ми ден да си имам най-големия подарък. Ама дали ще стане? (четох някакви рецепти - ананас, кекс и т.н.)
Вие стискайте палци, пък когато тогава.
Иначе и аз вече нямам търпение.

# 148
И мен ме бяха налегнали същите мисли когато трябваше да избирам датата за секциото,обаче както се оказа с бебчо бяхме на едно мнение,така че не се знае,може и вашите да съвпаднат  Wink
Стискам ти палци,да излезне в най-подходящия момент и за тебе и за него. Hug

# 149
 smile3534, те били имали мнение молям ви се. Я да не си правите сметките, щото си мислите че кръчмарят е в корема. Майтапчийки.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт