Отговори
# 120
  • Виена
Ники, честит рожден ден, сладурче!!!   bigdance2  bigdance2  bigdance2
Щастие, радост, здраве и сбъднати мечти! През март да гушнеш пухкавата сладурана и никога повече да не плачеш, освен от положителни емоции! Много те целувам!

# 121
  • София
 newsm59  bigdance2НИКЧЕ, ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН МИЛА. САМО ХУБАВИНИ ТИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ.ДА ГУШИШ ДРУГАТА ГОДИНА МАЛКАТА СИ КРАСИВА ПРИНЦЕСА.МНОГО ТЕ ЦУНАМ И ГУШАМ.  bigdance2 newsm59

# 122
Честит малък юнак на мама Дари и от мен, да и е жив и здрав и много,много да я радва
На Ритка пожелавам само добри нивини в петък, издраво стискам палци, а честитките ще оставя за малко по-късно Hug

# 123
Ники, Честит рожден ден!

Присъединявам се към пожеланията на другите мами.  Hug   bouquet  Hug

# 124
Ники,честит рожден ден  bouquet!
Пожелавам ти първо една здравичка и красива мома март месец!
Да си все така лъчезарна и силна жена,все така добра съпруга/макар и малко изнервена напоследък/ и не на последно място страхотен професионалист Hug.
Весело изкарване ви желая.

# 125
  • Разград-София
Ники  Hug  bouquet честит рожден ден мила !
Желая ти цялото щастие на света и март месец да си на гордата мама на една хубава мома   Hug  bouquet

# 126
Отварям форума и какво да видя-толкова хубави новини!Оправихте ми настроението днес!Толкова много се радвам!
Ники,слънчице,честит рожден ден!Желая ти много здраве и щастие!Бъди много обичана,а през март най-радостната мама на една малка принцеса!

Ритка,милинка,честито!Толкова много ме зарадва.Безкрайно много се радвам за теб!Желая ти една лека и безпроблемна бременност!

Честито бебче и на Дари!Да расте здрав и много щастлив малкия принц Филип, на силната ни мама-бързо възстановяване!

Що се отнася до мен,незнам кога ще стане това бебче-защото ако нещата стават от въздуха ще е е добре!Милото само работи,а когато си е вкъщи е изморен или най-новото,зомбиран на компа с една игра!Не е истина направо.Говоря му нещо,а той или е изморен,или играе.А как ме ядоса преди малко.Днес не отидох на лекции,за да уча за утре,че ми е много натоварено,а той ми се обажда да слезна долу да чистя,че свекитата щели да идват! Twisted EvilАми аз по-добре да си бях отишла на лекции!Снощи не успях да уча,защото беше поканил гости.Не че имах нещо против,но можеше да го направи друга вечер,когато не ми беше толкова натоварено.А днес-свекитата!Не е истина вече!Идва ми направо да изчезна някъде!!!

# 127
Ники, честит рожден ден и от мен!  Hug Бъди здрава, усмихната и много, много щастлива!

# 128
Ники,слънчице Честит рожден ден.
Бъди здрава и все така усмихната.Желая ти след някой и друг месец да получиш подаръка,който наистина заслежаваш.Прегръщам те 
Hug
Ритка,стискам палц за петък.И като една бъдеща свекърва  Mr. Green да си кажа- НИКАКВИ ЦИГАРИ  Naughty Не че аз не ги пропуших пак,но докато се роди бебока ги спри.Гушам те  Hug

# 129
  • София
Къде сте хора, липсвате ми вече. На мен днес ми се спи повече от всякога. Много ми е трудно да си държа очите отворени.
Снощи ходих да видя мамчето си, и в задръстването и по светофарите щях да заспя сериозно. За един кратък момент си затворих очите и си казвах , само за малко ще е . Страх да те хване чак.  #Crazy

# 130
Много ви благодаря на всички за пожеланията:) Не мога да сколасам да стигна до компютъра изобщо днес, толкова неща имах за вършене. Поне ги свърших:)))
 Еееей, одъртЕх с още една годинка... Да се почерпите по тоя случай  party023 beer2 Wine Glass cook Жалко,че до сега не съм си поставила за цел да науча как се слагат картинки и снимки в поста, можех да ви почерпя и с "истинска" торта. Ако утре някой има път около нас, да заповяда да я види и опита:)
 Нали си знаете:) newsm51 newsm51 newsm51 txtloves Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 131
Ники, това за тортата - нали не се бъзикаш. Утре сутрин след прегледа мога да я преслушам. Ще ти звънна допълнително.

# 132
Ники,Честит рожден ден,миличка.Желая ти най-вече много здраве,късмет,любов и усмивки.

# 133
Здравейте момичета я да видим сега има ли рожденници тук  Laughing

Ники честит рожден ден мила да си жива и здрава ,много обичана и глезена а подарачето да си го гушнеш когато му дойде времето  bouquet

# 134
  • Пловдив
Ники, Честит Рожден Ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт