Отговори
# 105
Честит син на Дарито! Да е здрав и щастлив и много да радва мама и тате! На мама бързо възстановяване и много млекце:) Heart Eyes

Ритко, на Дари оцветих честитката в синьо, на теб ти се пада честитка в розово:) Стискам палци от сега за петъка и после за още много щастливи дни до юли и след това:) Heart Eyes

Искам още положителни тестове!!!

И аз да се похваля тогава. Не мога да повярвам обаче мъжо НЕ е забравил и се е обадил на онази фирма, дето ви се жалвах сутринта. Каква съм само,да говоря лоши неща зад гърба на човека...  Mr. Green

# 106
  • Варна
Дари честито бебче бъдете здрави и безкрайно щастливи и имайте много красиви моменти в живота занапред!

Ритка честита бременност, наслаждавай й се, безкрайно се радвам за теб! Избирам за теб тези две цветенца , които да се превърнат в твоите бебенца през юли!

От мен няма да има изненади този месец, радвам се, че в темичката ми започнаха да се сбъдват желания  Hug

# 107
  • София
аз незнайно защо мисля близнаци, но не го твърдя (това е в кръга на шегата).  Mr. Green
Как така незнайно, ааа никакви шеги тука няма да търпя, забрави май сънят ми Mr. Green
Само да са живи и здрави, пък колкото - толкова Hug

# 108
Дари,
Честит ти подранил коледен подарък. Да сте здрави и двамата и взаимно да се слушате.

Ритка,
браво!!! Спокойствие и пухкави юлски радости.

На всички останали  Hug и да ви се оплача, че много ме изнервят на работа  #2gunfire 

# 109
  • Варна
Ники Честит Рожден Ден Миличка! Бъди здрава, усмихната и лъчезарна, бъди много обичана, бъди щастлива майка през март на едно хубаво момиченце!

# 110
Честит рожден ден на Ники, да си на гушкаш най-сладкото бебе на света   Hug

п.с. мини да почерпиш и през октомрийската тема  Heart Eyes

# 111
Ех ,как ме разсънихте с тези хубави новини.

Ритка  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44,много ама много се радвам за теб мила.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност .Стискам палци за петък ,ще видиш ,че всичко ще е наред и юли ще гушкаш бебчо  newsm32 newsm32 newsm32.

Дари ,Честит ти син .От сега ти пожелавам само красиви и щастливи мигове.

Честит Рожден ден Ники ,бъди много обичана и щастлива майка и жена.

Светле ,душицо как си ,как е и Вики?

# 112
 bdbaloni Честит Рожден Ден, Ники! Миличка, бъди здрава и усмихната, от сърце ти желая много късмет, много любов и през март да гушнеш своята прекрасна мечта!  newsm51

# 113
  • Стара Загора
Почвам ви подред  bowuu
Честита синя радост на мама Дари Heart Eyes Да е жив и здрав Филип и само радост да им носи Hug

Ритке...ще те смачкам значи..толкоз рев не съм удряла тази година Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност ти желая. Накрая с едно хубаво бебе...ама послушно /че да не си луда като кака си Хера Mr. Green/

Честит рожден ден на прекрасната КикиНики Heart Eyes Пожелавам ти низ от щастие, радост, здраве и прекрасно бебе   Heart Eyes Много те обичам и да знаеш, че силата ми е с теб Heart Eyes

# 114
  • София
Честит рожден ден, Ники! Здраве, щастие, любов и сбъдване на мечтите ти! И напролет да станете трима newsm32!  bouquet

# 115
  • морето и сините вълни :)
Честит рожден ден Ники Hug  bouquet  bouquet  bouquet,да си жива и здрава и да родиш едно прекрасно бебче  bouquet  bouquet

утре май си и именничка Mr. Green

# 116
Ники, честит рожден ден! пожелавам ти да бъдеш много, много щастлива!

# 117
И аз като Херка по ред на номерата :
Дари, честита радост. Да ви е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва.   bouquet
Ритко, по-малко нерви и всичко ще бъде наред  Heart Eyes.

Ники, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива, а през март горда мама на снаха ми  Mr. Green.

# 118
Ники, Мляс, мляс и мляс. Три пъти по стар народен обичай.  Mr. Green
Да си жива и здрава, занапред да си много щастлива и догодина по някое време да има кой като те ядоса, ти да се разтапяш от радост.  Wink   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес и много подаръци да те навалят.   bouquet

# 119
  • София
НИКИ,честит празник-да си много щастлива,обичана,глезена и през Март-щастлива мама! Hug

Ритка,аз пък залагам на син щъркел. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт