Отговори
# 90
  • Разград-София
Еххх ... немога да ви опиша колко много ме зарадвахте ....

Честито момченце на Дари ! Много щастие и здраве за напред и да се възтановява бързо !   bouquet Hug Heart Eyes

Ритка честити ти две чертички ... от цялото си сърце ти желая безпроблемна бременност и много щастие .  Ужасно много се радвам за теб  Hug Hug  bouquet

Сега да видим кой ще е следващия който ще се похвали с бебче а и с чертички .... глождиме едно странно чувство че още някой си трае и не си признава ...  Crazy

# 91
  • Пловдив
Днес е ден със страхотни новини Simple Smile
Дари честито бебче!  bouquet
Ритка така се радвам Heart Eyes
аз видях двете чертички на 8 декември....

# 92
Честит син на Дари!Да расте здрав,силен и мого умен.Да радва мама и тате и да им носи само радост!
Дарко,бързо възстановяване и те чакаме скоро при нас със снимки на прекрасния Филип!
Hug Hug Hug
Ритка,знаех си. Heart EyesНямаш си представа колко се радвам.Няма да ти честитя,а ще ти пожелая само да изкараш една прекрасна бременност без много притеснения и лятото да гушкаш малко сладко човече.
Гушкам ви и изчезвам че дребния си дере  Hug

# 93
  • морето и сините вълни :)
аууууу влизам и ко да видя
две уБави новинки Flutter Flutter
Честит ни бебок.Д ае жив и здрав и много послушен

И Ритке,честити ти две чертички..бряхх чак са дзверихй на компа докато видя.И аз сложих пенджурите чак Mr. Green Mr. Green
август месец    те чакаме с бебе  bouquet  bouquet
ей че хубави новини...смао такива да се чуват

целувки от мен и Влади който сега реве за манджааааааа

# 94
  • София
Да ми пазиш любимеца от лоши стръвни мацки  Heart Eyes
Ронке, Heart Eyes ще се опитам, ама нали знаеш че за НГ ще ходим при една другарка стръвница. Heart Eyes Crazy

# 95
УРА! Браво на ДАри! ДАРИ ни с един великолепен стрелец! пу-пу! чакам с нетърпение!

Ритке, търкалям се от радост заради теб! много, много късмет, кураж и щастие ти пожелавам! насреща съм за всичко, от което имаш нужда!

# 96
  bouquetЧестито юначе на мама ДАРИ! - Много късмет в живота на малчо и много радост да носи на мама и тате. Бързо възстановяване Дари!

newsm44 Рита-  newsm44 зита  newsm18 newsm18 newsm18
Лека и безпроблемна бременност!

(Искаме ощееее добри новини)

# 97
Ритке,много се радвам......Направо нямам думи да изразя радостта си.Честито миличка  bouquet,лека и безпроблемна,а накрая едно здраво и хубаво бебче ти желая Hug.

Ники,не се ядосвай миличка Hug,това ти е от хормоните.Нали знаеш,че те обичам много.../и не само защото си моята стоматоложка/.

Дари,честит ти син  bouquet  bouquet  bouquet.Да е жив и здрав,и много много да ви радва.

Днес форума ни е изпълнен само с добри новини,дано от сега натък все да е така Praynig.

# 98
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Днес цял ден работа и нищо друго и ето сега влизам и какво да видя ...............

Дари честит юнак мила да ти е жив и здрав и много да радва мама   bouquet

Ритка мила много се радвам за теб това е много хубава новина пожелавам ти най-лекото и най - безпроблемното бременеене а ние ако не друго поне ще стискаме палци нали знаеш че ни бива в това  Wink Heart Eyes

# 99
Честито бебче на мама Дари.Да е жив и здрав малкия юнак ,а на мама -бързо възстановяване.

Ритке,прекрасна новина .Много се радвам и ти пожелавам догодина един хубав бебок.И пиши с по-големи букви,че за малко да пропусна новината. Hug

Момичета,днес е Варвара.По  днешния ден ,казват,че ще върви цялата година.Дано Новата година да е изпълнена само с такива радостни новинки.

# 100
  • Виена
Ех, мацки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дари, честита рожбичка, мила! Ама че хубаво име сте избрали  Wink Да расте здрав и умен! Много радост да ви носи и само положителни емоции!!! Бързо възстановяване!
Ритко, какво стана преди малко вкъщи... Чета си аз и в това време се прибира Краси. Вижда ме и: "Ти пак ли четеш в тоя форум, та плачеш? Престани вече!" Аз: "Не,бе! Бременни сме! Плача от вълнение!" Краси ме поглежда точно така:  #Shocked Докато разбера, че не ме е разбрал правилно...  Joy Joy Joy Сега отиде до магазина да разпусне от напрежението, което му причиних  Mr. Green
Ралунчо, Ралунчо, не мога да опиша колко ме зарадва "бомбата"! Хем не беше неочаквано...  Hug Hug Hug

# 101
Раленце, newsm44 newsm44 newsm44. ПРеди време ти обещах, че и на нашата улица ще изгрее слънце. И на друга една дама съм го обещала.  Wink Честито, слънчеце мъничко! Най-леката бременност ти желая! А пък знаеш ли какво - предлагам за разнообразие да завърши не с едно сладко и пухкаво бебе, а с ЦЕЛИ ДВЕ!/в тези два цвята/ Grinning Гушам те силно! Грижи се за себе си!

Честит мъничък принц на мама Дари! Да изпълни живота на мама и тате с веселие и звънък смях! А на мама - бързо да се възстановява!

# 102
  • София, "Младост 3"
ДАри честит ти син да е жив и здрав  и само радост да ви носи

РИтке честито мила. мислех вече че ще ми се изчака чакалото да те чаккам мило моеб! радвам се че най-после ще чакаме твоето бебе сладко

# 103
  • София
Дари, да ти е жив и здрав бебешора и да не спира да ви радва.
Мацинки, и вие ме просълзихте ( в момента не ми е трудно ). Много сте ми мили, ама честитките към края на ЮЛИ месец, само да ми е живо и здраво детенцето. Сега се почват истинските ми страхове, но мога да твърдя че съм безумно щастлива, и си ми личи от мнооого далече. Хиля се като ряпа от кеф, няма такъв образ, Весела трябва да ме е забелязала. Ренче, извини ме пред Краси, виновна съм  Hug
Относно пола на детенце, Весела и любимата ни колежка вече имат мнение по въпроса, за жалост на милото е противоположно. Та те казват че и под моето сърце дама ще расте, аз незнайно защо мисля близнаци, но не го твърдя (това е в кръга на шегата).  Mr. Green
В петък съм на лекар, и ще разчитам на най стиснатите палци, ще ми е нужна подкрепата ви и положителните ви мисли.
Всички ви гушам силно  Hug .
Лили, с теб сме от Юлките радвам се че си имам и другарче.Кога е термина?
Сега е ред на другата Ралка, и ... ще си замълча за Хисарското фиаско.

# 104
Какво съм изтървала в Хисарско, че много ядох и друга не помня.   newsm78 Губят ми се разни работи. Фиаско твърдо нЕмаше. Само мазало.  Grinning
И в петък ще ти стискам палци.  Heart Eyes Признавам ти завидното търпение, Любима моя.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт