Отговори
# 75
 newsm44
ритке, това ми оправи настроението  Hug Бравос и честито!!!
Ама с малко по малък шрифт не можа ли да го напишеш, бе??? Добре че съм с лещи и имам въображение  Flutter
Страшно много се радвам!!!

# 76
Бременна?   surpriseuu
superuu newsm35 Hands Clap hahaha moresmile
Рано е за Дядо Мраз santa2. Кое е джуджето-помощник? santa2  madnoel

Ей, ЛЮБИМА МОЯ. Хладно лято от сега ти заръчвам. Останалото ти си го знаеш.  Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed Когато ти е удобно, можеш да ми пилиш на главата.  Mr. Green

# 77
Ритке,честито.Оправи настроението Hug

Дребния го пращам при баба и дядо,за да мога да си почивам повече.Пък и  след Нова година Цанкова иска да полежа 2-3 седмици в МД да мина 29 -та.Няма да има кой да се оправя с него и затова го засилвам да го гледат те.

# 78
Сладка мама, моля те да не споменаваш на глас прокаженото име на Цанкова, ако е онази оФца от 10-тия етаж.  Close

# 79
Същата  newsm78

Ох ужас,недей ме стряска така ,че и сега и миналия път тя ми прави серклажа.

С мен се държи добре и ми обръща много внимание.Въпреки,че няма много доволни от нея аз не мога да кажа нищо лошо.Ама ти много ме стресира с този пост.

# 80
Първо - Дари още не е писала, а аз не смея да звъня, да не я притеснявам сега. Пък и снощи се уговорихме тя да се обади, когато може . Тъй че чакаме.

Второ - Ритко, Честито, миличка. Ако искаш вярвай, разревах се от кеф.  Hug
Трето - Сладка Мама, честита ти розова новина.   Hug
И за мен малко - всичко ни е ОК. Около 20-ти, евентуално, ще ме резнат, ако не тръгне сам преди това.
НервЕнно ми е, ще пиша пак.

# 81
Гледам аз Bori-Ana писала и си викам - ей това е, имаме си бебе.

Влизам в темата и какво да видя?  EFP Рите, честито. Не мога да ти опиша колко се радвам за вас. Просто върха.
Пожеланията си ги знаеш. Всичко да е безпроблемно и след правилния брой месеци - едно сладко бебче в прегръдките ти.

И бегом да пооправиш списъка Stuck Out Tongue

Hug  Hug  Hug newsm18

# 82
Първото ни декемврийче е налице!!! newsm44 УРА! ФИЛИП е 3,500 кг и 50 см, беличък и ревлив! Честито на силната ни МАМА ДАРИ!!!   bouquet

# 83
  • София
мамеее,ма днес много хубавини много нещо-толкова съм щастлива.
Ритка,много ама много се радвам за теб!Желая ти безпроблемна бременност и здраво бебче! Hug Hug Hug

Дари,честит ти малък принц-да расте здраво и много щастливо дете! Heart Eyes  bouquet Hug

# 84
Дари, честито бебче!

Желая му много здраве, късмет и любов. Да расте и да бъде вашата гордост.
На теб бързо възстановяване.

Hug  Hug  Hug

# 85
Да е жив и здрав Филип! Да покорява всичко в живота си с лекота!
Много щастие, Дари! Леко възстановяване!   bouquet

# 86
  • София
Ей страхотни новини Grinning
Честито бебче на Дари, да е жив и здрав и много щастлив!  bouquet
Честити розова новинка на сладка мама и хубавите резултати бори-ана!  Hug
и последно, но не по важност - Ритице, душо, казах ли ти аз защо ти нервно преди време, а ти - Не, та не! Много се радвам мила моя! Много! Heart Eyes А и за врачка ще ставам явно Mr. Green Money

# 87
Аги, много врачки станахме. Толкова добре се знаем вече.  Heart Eyes
Да ми пазиш любимеца от лоши стръвни мацки  Heart Eyes

# 88
Да е жив и здрав момъка на Дари   bouquet

# 89
Честито бебче на Дари! Да е жив и здрав!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт