Отговори
# 60
  • София
Ей, дойде зимъска и най-после го смени това море с хубава шарена ръкавичка.
Аз ще ти купя розАви очилИ.  Mr. Green

Купи, купи искам си ги и ще си ги търся да знаеш.

# 61
Рони, аз в четвъртък така или иначе съм на лекар - та ще каже ще ме прибира или ще ме чака още седмичка. Иначе аз съм за неделя. (може би защото и аз съм родена в неделя)

# 62
Привет!
Чух се с Дари тази вечер. Голямото събитие ще е утре след 10ч (поне така са й казали). Тя е леко притеснена и поизнервена, но се държи. Няма търпение да гушне бебока. Благодари ви за стиснатите палци и подкрепата и праща целувки. Утре, веднага след като имам вести от нея, ще пиша.
Аз утре съм на запис на тоновете и се надявам с докторицата да уговорим вече дата, че тая неизвестност много ми тежи.
Рени, за теб специално ще бодна едно фото в албумчето.  Hug на Филип и скоро да сте доводомци.
 Hug на всички и да си призная....Обичам ви!

# 63
Дариfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.
Рени, аз си нямам шишкава снимка.
Светле, бързо да се оправя малкия мъж.

# 64
Стискам палци на Дари!

Ритке, защо си лигла? айде де, кажи?

Светле, бързо да оздавява сладкия Вики! Слава Богу, че не е нещо сериозно!

Рени, трябва да те уцеля някой път в скайпа да си поговорим!

девойки, лаконична съм, защото дребната ламя си чака пюрето... после пак

# 65
Добрютро и от мен. Много мрачно тая сутрин бе:(кисела история.
 Верно, Рони,че съм много сдухана напоследък. Май съм в оная дупка, сатурнова ли беше, ама като се замисля, всяка година посрещаме рождените си дни с леко обтегнати отношения, а пък те са през 4 дни, та явно и двамата сме "в дупката". Ама имам чувството,че освен работата му, нищо друго не го интересува. А има едни много важни задачи, които той трябва да свърши и можеше да се задейства още преди 3-4 седмици. Е да,ама не. Вчера аз свърших работа и хукнах аз по фирмите и прекарах цял следобяд в обикаляне напред-назад. И като се прибра нищо не каза-все едно това си е било мое задължение. Днес му връчих една визитка и му казах да ходи да се уговаря той. Подозирам, че в работата ще изскочат купища задачи и той ОТНОВО ще забрави, а довечера ще ми каже- ми ти защо не ме подсети. Верно,че и аз мога да се обадя по телефона, обаче искам поне нещо да свърши и той. Писна ми да повтарям по 100 пъти едно и също и накрая пак аз да си го свърша, защото той "работи". Все едно аз спя по цял ден. Освен това напоследък явно под действие на хормоните, голяма истерия ме гони и непрестанно се дразня от всичко, особено много се карам с майка ми, то не че е без причина де. Обаче и баланса между мъж и родители ми идва малко в повече. Направо ми идва да избягам някъде.
 Айде наревах ви се. Мога още,ама няма да ви досаждам повече.

Даринко, много стискам палци!!! Борянче, да пишеш веднага, щом получиш новини!!!
 Светле, как е Вики днес?

Hug Hug Hug

# 66
Аз сега отивам на запис на тоновете и се надявам като се прибера  да има с какво да ви зарадвам. Цяла нощ не съм спала от вълнение за Дари. Сякаш мен ще ме режат днес. Дано всичко мине леко. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 67
Стискам палци за Дари.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover И ще чака с нетърпение новини.  Simple Smile
Стискам палци и за който има нужда.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover От любов към бандата.

Ники, я аз да те нахокам, че си усложняваш нервното положение. Я дай всичкото дразнене у лево. Големи са, да си сядат на дупетата. На теб ти се полага да си полягаш на дупето.  Hug Цитирам баща ми. Е затова ние жените бременеем и раждаме. Мъжете са скатавки по принцип и ако има изключения, потвърждават правилото. Обичат да одобряват взети решения. Нали затова са глави на семействата? За да чакат врата да ги придвижи да гледат в правилната посока.  Wink
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • София
Стискам палци на Дари,всичко да мине безпроблемно и днес да си гушне здраво и хубаво бебче!

Да ви се оплача-вчера се пльоснах на улицата и сега много се притеснявам за бебо.Уж успях да се извъртя и си помлях осноно ръката,но пак ми е уплашена.Дано да е наред.Поне ме подритва и знанм,че ми е живичко.
 Сутринта мъжлето замина с колата за Белгия и сега и за него се притеснявам-дано стигне жив и здрав! Praynig

# 69
Здравейте и от мен.

Светле, дано бързо се оправя Вики и по-малко да боледува вече да не стряска мама. Hug

Praynig за Дари ичакам новини.

Аз да ви се похваля,че вчера бях на ФМ при Марков.Вече 100 % сме мома,440гр. и  се е позиционирала главично. Всички органи са перфектни, без отклонения.Плацентата ми  се е вдигнала. Боже колко много си искам бебето.Стискайте ми палци и се молете за мен и бебка.

angels_zg  внимавай много.Не знам какво се е случило,но сега сме много нестабилни и трябва да гледаме къде ходим.

Ники и аз съм такава,всичко ме дразни вече дори мамосването на Боби.Нямам търпение да става 23.12 да го пращам на Тополовград.
За мъжа ми да не говоря,че ми идва някой път да го  #2gunfire

Хайде приятен ден от мен. Hug

# 70
Ники, не се ядосвай  Hug Като се появи бебето става още по сложно... Аз пък страдам от това че докато бях бременна всичко беше перфектно, помагаше ми, глезеше ме... Сега изобщо не се интересува от мен. Последните няколко месеца ми е супер тъпо. Лятото поне имах компания, можеше да се стои по градинките... Сега в студеното време се разхождаме сами по улиците и набързо се прибираме...
Моя мъж постоянно е зает. Лятото се прибира понякога и в 11 вечерта. Уж зимата щеше да е по свободен... Вкъщи ми помага и бебето гледа като се прибере, обаче аз останах някъде в тъча... И на мен ми е приятно да гледам Вики, даже се учудвам че работата не ми липсва изобщо. А гледката на тях двамата ми е най-милото нещо.... Но понякога изтрещявам ужасно и искам поне да ме пита как съм... А това не се случва. Всяка вечер пита "какво правихте", но не и как си съм - аз самата... Да не ти разправям с колко "мъжки" работи вкъщи се занимавам, защото него все го няма. Прибира се, Вики заспива и той след нея... А от няколко дни сме в много обтегнати отношения. Разсърди се че съм закъсняла с 1 час /бях на гости с приятели/ като съм знаела кога си ляга детето... Да съм ходила където си искам /по принцип имаме супер демократични отношения още от гаджета -той си има неговите приятели, аз моите.../ , но не и да тормозя бебето /даже се изрази "да тормозиш детето МИ/... А Вики страшно се забавлява и вечерта не плака повече от обикновено... И ми стана супер криво... Сега не му говоря. Като някакви съквартиранти сме... Абе, брака май е супер тъпотия  Rolling Eyes Не знам дали всички двойки имат такива моменти...
Ох, много дълго стана, ама ме провокира и аз да споделя...
Идват празници, дано се възвърне семейния уют  Rolling Eyes

# 71
Хей Зори, какви ги вършиш. Хубаво е, че те ритка бебочето. Чу ли се с твоята докторка по въпроса.
А мъжа ще стигне по живо по здраво - ние ще стискаме палци.

Сладка мама - стискаме палци на всички тук - (мен понеже не ме бива с молитвите). Ама си ви мисля всички до една. Нядавам се скоро да има още някой да мисля - че скоро списъка ще се поразреди.

А защо дребния ще го пращаш командировка?

Чакаме новини от Дари. Много съм нетърпелива.

Шер, споко - всички сме имали такива моменти. Понякога продължават 1-2 дни, понякога седмица, понякога повече. Но пък като минат сме си още по-мили. Няма нищо безоблачно. Ще се справите. Още повече че идват празници - наистина ще е по-лесно.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 11:12 от Anichka

# 72
  • София
а,и не съм и звъняла,защото ще ходя тези дни при нея да ме види за последно преди полета.
SLADKA MAMA ,много се радвам за добрите новини. Hug

# 73
Ангелче, дано да е бил малък дявол.  Praynig Тумбаците, внимавайте много в това време. Даже и листата сързалят здраво.
 Hug
Сладка мама,  Hug Praynig

Шерче,  Heart Eyes

# 74
  • София
Освен да ви почна с една хубава новина.  newsm78
Пускам бомбата  Mr. Green
Бременна съм.  Шшшшшшшштттт.

Общи условия

Активация на акаунт