Отговори
# 195
 bdbaloniЕлектричка, честит рожден ден и честит първи студентски празник! Желая ти да си здрава и упорита, за да постигнеш всички успехи, които искаш. Естествено и прекрасно бебче като подарък за догодина. Нека всичките ти мечти станат реалност. Весел празник. baloni baloni baloni

# 196
Електра,честит рожден ден и от мен! Редом със здравето ти желая много късмет, успехи, любов и...естествено- плода на тази любов още през следващата година, но известие за него чакаме да донесе дядо Коледа:)

Честит студентски празник на студентите:) Ех, спомени,спомени!

Ритке,честито ти плодно сакче, чакаме сърчице от следващия преглед!
Аничка, стискам,стискам! Едно е сигурно-че другия уикенд 99% /направо 100%,едва ли ще те оставят да преносиш/ ще се гушкате,а това си е съвсем скоро:)

Борянче,и на теб стискам палци!

Хубав уикенд на всички!

# 197
Eлектра, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Да се обучиш добре в игнорирането на всички дразнители! Тогава всичко ще си бъде по местата и ще можеш да постигаш целите си по-бързо и качествено.  Hug
Честит празник на всички настоящи и бъдещи студенти.   bouquet
Зори, лек полет. Ще чакаме включването ти от Брюксел.  Hug
Весенце, не се съмнявам че си добро дете ти  Mr. Green Hug

# 198
Електра,Честит празник и от мен.  bouquetЖелая ти много любов ,здраве ,късмет и всичко,което си пожелаеш на днешния ден ,да се сбъдне.Весело прекарване и на студентския празник.

# 199
  • Разград-София
Честит Рожден ден Електра !  Hug  bouquet    Пожелавам ти от сърце здраве щастие любов и сбъднати мечти.
и две чертички скоро  Praynig  Hug

Честит празник на всички студенти .

# 200
Електра честит рожден ден мила да си жива и здрава и много щастлива  Heart Eyes

# 201
Електра, честит рожден ден!  bouquet Пожелавам ти здраве и сбъднати мечти!
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!
Аз довечера ще празнувам с моите приятелчета от университета. Много е приятно, че дори и след като завършихме се събираме всяка година почти в пълен състав.
Ще пийна и потанцувам и за всички бременни  Mr. Green

# 202
Електра, честит рожден ден и от мен!    bouquet

# 203
  • Стара Загора
Електра честит празник   bouquet

# 204
Електра, честит двоен празник и от мен! Желая ти много здраве, любов и късмет Simple Smile И естествено пълна къща с детски смях.

Hug за всички.

# 205
  • София
Електра,честит празник-да си здрава,обичана,щастлива и да сбъднеш мечтите си! Hug  bouquet Heart Eyes

Здравейте от Белгия. Grinning
 Полета беше 3 часа и се понася.Аз по принцип не обичам много летенето,че ми става лошо,но се оправихме.Бебо риташе като за световно при отлитането и кацането,а котенцето се ми създава никакви проблеми.Доста ме заболяха ребрата от 3 часа седене,но сега му ударих един здрав сън и всичко ми е ок.Свеки ме и нахрани подобаващо. Grinning

# 206
Добре си се приземила, Зори.  Hug
Най-добрия лекар да те поеме под крилото си там.   bouquet

# 207
  • Варна
Електра честит рожден ден! Бъди здрава и обичана и нека мечтите ти се сбъднат!

# 208
  • София
Раличка, Честит Рожден Ден. Най- искреното ми пожелание е скоро да се сдобиеш с две плътни чертички, които след това да донесат едно приказно същество.Бъди здрава и щастлива.Прегръщам те силно.

# 209
Добро утро!
 Честит имен ден на Аничка и Ани-Бани и ако има други Анита под прикритие /да не стане като с Аги-аз честитя, пък тя била с друго име и не празнувала Embarassed/. Да си изкарате хубав празник днес! Наздраве! На Аничка пожелавам в най-скоро време да гушка малкия човек, може и още днес.
 Аз днес пак черпя smile3510 cook Misc Baby Bottle beer3 Wine GlassSmile Тоя път моя Николчо има рожден ден. Нахални сме вече,нали:) Обещавам, няма повече до другата година:) Него отново го няма и аз съм му поканила гости, за които той почти си няма идея /освен ако не се е усетил оня ден,когато майка ми за малко да изпорти цялата работа/. Само не знам кога ще се прибере и дали няма да превари гостите,ама не мога да ги строя от 4ч вкъщи да го чакаме... Утре ще ви разкажа дали съм успяла да го изненадам:) Стискайте ми палци!
 Хубав ден на всички,аз отивам да готвя  chef

Общи условия

Активация на акаунт