Отговори
# 210
  • Стара Загора
Честит празник на всички Ани   bouquet
КикиНики наистина м.декември е вашия месец чай...въобще отрезнявате ли тогава Mr. Green Честито на мъжкото Ники..да е много грижовен тати и съпруг и да обгрижва своите дами Heart Eyes Hug

# 211
ЧРД на Ники! Много да слуша, сега една мацка, а скоро основно една друга мацка! И да искаш, и да не искаш Ники ...   Wink Дано го изненадаш  nuts човека.

Анички 2 броя, да ви е живо и здраво имото. Да ви пази и закриля св. Ана.  bouquet
На бременната Аничка даже й желая днес да си направи сама подарък за себе си и за околните.   bouquet

# 212
Честит празник на Аничка и Ани-Бани.Момичета,желая ви много ,много здраве ,любов и късмет,на вас и на семействата ви.  bouquet  bouquet  bouquet

Ники,да ти е жив и здрав Ники и много да те слушка.Весело прекарване.

Да почерпя и аз виртуално,имам си именничка ,от вълнение се събуди в 7,30 ч. да ми каже ,че днес има имен ден.Сега си  събира подаръците. Grinning beer2 beer Coffee cook cook

# 213
Честит имен ден на Аничка и Ани-Бани! Да сте все така красиви, обичани и с много късмет!   bouquet

Честит имен ден на мъничката Ани на Мерри!

Ники, честит рожден ден на Ники!  Grinning Двама стрелци с еднакви имена! пу-пу! да се обичате, да се разбирате и Ники да те слуша и глези!

# 214
  • морето и сините вълни :)
здравейте мацки
 да почерпя уекинко

мое производсртво  chef Mr. Green

и един поздрав от буболечо

честит ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ  bouquet  bouquet

# 215
Честит Имен Ден на всички именнички! Да сте здрави и щастливи!  Hug
Ники, Честит Рожден Ден на твоя Ники!

На Дари и аз не смея да звъня, за да не ги притеснявам. Писах й и тя отговори, че са добре - спинкат, кърмят се и са щастливи заедно.  Heart Eyes Аз й бях обещала, че ще ги чакам да се приберат в Русе и тогава ще влизам да се раждаме, ама вече не съм много сигурна дали ще стане така. Гони ме лека (засега) параноя и не съм сигурна още колко ще мога да й бягам, имайки предвид кг ми в момента.

Hug на всички.

# 216
Честит рожден ден (на патерички) на Електра! Много здраве, късмет и любов и скоро  stork-boy или  stork-girl (а може и двете)
Честит имен ден на всички Ани(чки)! - Здраве и любов!

# 217
Момичета, благодаря за пожеланията.
Адашки, честит имен ден и от мен.

Аз все още съм 2 в 1, но има още доста от деня - така че нищо не се знае.

Ники, честит ви пореден празник. Отново пожелавам много здраве и любов.

# 218
  • София
Честито на всички празнуващи!  bouquet Hug Heart Eyes

# 219
Ани-та, честит празник и от мен! Бъдете обичани и обичащи. newsm51 newsm51 newsm51

Аничка, чакаме ние от 2в1 да се превърнете в 1+1. Grinning

Никчо, да ти е жив и здрав мъжа, по-често вкъщи и мааалко по-послушен. Mr. Green

# 220
Ух, колко много сте писали- така ви обичам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Раленце, Честит Рожден Ден на патерички!!! Следващият си рожден ден да празнуваш с поне две дини под мишница - бебе и школо! Laughing Живичка и здравичка да си ни!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит Имен Ден, на милите ни Анита! И те да са ни живи и здрави, че да тичат и угаждат на малките разбойници!  bouquet  bouquet  bouquet

Ники, честит ти рожденник! Да си те обичка все така и все така готин да е, а до няколко месеца - най-грижовен и отменящ мама татко!

Поздрави го специално, моля те!

Херка, искрено се зарадвах, че не само аз си отглеждам  беснеещ звяр вкъщи! Така се успокоявам. Mr. Green Ама чак Слави да е по-страшен от бан!!! #Crazy Знаеш ли, какво - пожелавам в най-скоро време да станат два броя твоите банчета. Щото си ни обещала и мома, доклкото помня... Peace

Рони, боли ли те глава, че все те мисля.... Mr. Green Wink Wink Wink

Аги и Ася пак не пишат!!! Мисля да взема мерки. Thinking

# 221
Светле, ти пък. Как можеш да си помислиш, че глава заради теб може да ме боли.  Heart Eyes Успокой и съпружеството, че виното беше превъзходно. От 1 седмица е в минало време.  Wink
Как е хороводец Вики?  Heart Eyes

Мерри, да ти е жива и здрава именничката. Много да я слушате.   bouquet

# 222
  • Виена
Анитата, честит празник! Носите (по мое мнение) най-нежните женски имена и затова ви пожелавам много красота да имате в живота си!
Ники, честит празник и на твоето момче! Харесва ми пожеланието на Ламич  Mr. Green Присъединявам се към него!
Електра, да си жива и здрава! Всичко най-хубаво, което си пожелаеш, да се сбъдне скоро! От сърце ти го пожелавам, макар и с ден закъснение!
Зори, как е Белгия? Верно ли, че е много светло?  Mr. Green

# 223
Благодаря ви за милите пожелания!Ние се върнахме от Банско и веднага се залепих на компа!Много ме зарадвахте!Обичкам ви! Heart Eyes
Ники,много празници през декември!Желая ви много здраве и семейно щастие,другият Ники много да те слушка,а през март да гушкате вашата малка прицеса!  bouquet
Аничка и Ани Бани,честит иман ден!Много здраве и щастие ви желая и много радостни мигове с малките ви мъже!И като стана въпрос за малки мъже Влади е голямо сладурче,а сега с нетърпение чакаме да се запознаем и с малкия принц на Аничка! Hug
Ритка,радвам се че всичко е наред!Да слушкаш доки! Hug
Зори,радвам се и за теб че полета е минал добре и всичко с бебо е ок.Стискам палци да се намериш добър лекар,който да се грижи за вас!
Целувки и прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 224
  • София
Раличке, и ние бяхме на 12 километра от Банско. Предлагам ти вече редовно да се чуваме с теб и да се разбираме къде ще се видим направо, защото явно все по едни и същи места си ходим.

Общи условия

Активация на акаунт