Отговори
# 435
Аничка, много се радвам за вас  newsm44. Гледах снимките и душата ми се напълни с умиление. Голям сладур е малкия Борис. Да го нагушкаш и от мен.

Честит рожден ден на Мимич и Аги. Малко на патерици, но от сърце. newsm59  Gift

Ритка, ще стискам палци да е както казва polar_bear. Виж какво чудно, празнично време е. Опитай да не се притесняваш и се наслади на бременността си. Всичко ще бъде наред   love001

Веселушке, тя Рони ти го е казала вече. Не се вглеждай толкова много.  Hug

Аз да ви се оплача за изследванията. Трябва да ги повтарям щото за последното направлението ми изтекло, никой не видял и ми изхвърлили кръвта  Close. Та вместо сега да знам резултатите, аз ще ги правя отново. Тъпотия.
Иначе настроението е празнично. На нова година ще ходим в Гърция.

# 436
Аги, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!   bouquet
yasna, важното е че настроението е празнично  Wink Весело да си прекарате в Гърция и да направиш много снимки  Hug

# 437
Аги ,Честит рожден ден  мила бъди много щастлива и обичана мама и жена.

Рита ,честито ти сърчице и по малко се притеснявай.

# 438
Аги, честит рожден ден!

bouquet  bouquet  bouquet

# 439
  • Виена
Аги, честит рожден ден! newsm59  bigdance2 newsm59

Бъди все такава голяма сладурка и добра душичка! Светът има нужда от хора като тебе, за да стане едно по-добро място за живот! Щастлива съм, че те познавам!!! Hug

# 440
yasna,   Hug Отдавна не съм те мяркала.  Grinning Тези диваци мушмули ли имаха в устата, за да не ти кажат, че ти е изтекло направлението? Дано следващия път да се сдобиеш с много хубави резултати.  Hug
Ренче,  Hug Няма да плачеш. В чужбина си за твое и на детето ти добро.  Hug Австрия не е чак толкова далече. Когато си идвате, ще правиш едно пълноценно и здраво гостуване, за да ти държи влага за по-дълго време.  Hug

# 441
Аги, честит рожден ден! Бъди здрава и много радост и щастие да имаш около себе си с най-любимите си хора. Рени го е казала много добре, присъединявам се към думите й:)

Ясна, пожелавам ти да изпревариш изследванията и да идеш на д-р по по-добър повод, напр. за да видиш плодно сакче или сърчице Praynig
 Чакаме новини и снимки от Борянка и Макси!
 Дари, ти как се чувстваш от секциото? Аз много те разпитвам, щото евентуално и мен там /в МД/ ще ме срежат тоя път. Спиди имаше яко главоболие от упойката, на 3я ден още не й беше минало. Ти не си имала. И мен не ме боля глава предния път, и аз много вода изпих тогава и даже като се изправих не ми се зави свят.
 Хубав ден и хубава седмица! Пък после идват празници урааа!

# 442
Аги,честит празник и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 443
Аги  честит рожден ден мила желая ти цялото щастие на светътbouquet Heart Eyes

Ясна 
Hug сигурна съм че всичко ще е наред с резултатите сега гледай да си изкарате хубаво в Гърция ние също имахме такива планове но всичко пропадна  Heart Eyes

Ето ви нещо и от мен

http://www.elfyourself.com/?id=1487696674

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 08:30 от helenapeeva

# 444
  • Виена
Ясна, хареса ми на Ники идеята! Вместо да се нервираш за това забавяне, се наслади на разходката в Гърция и ни зарадвай с бременни новини  Wink
Изглежда Макси е всепоглъщащ и Бори няма време да ни го покаже  Heart Eyes
Рончо,  Hug

# 445
  • София
Aги, мила Честит Рожден Ден, любима. Бъди здрава и много щастлива мама, защото си имаш страхотни съкровища.

polar_bear, успокоявам се наполовината, но определено предпочитам да вярвам че всичко ще е ОК. отколкото обратното. Случайно да намери информация на какво се дължи тази форма на сакчето, или какви биха били последствията?

# 446
Ритка, според интернет, причина може да е неправилната форма на матката (например двурога) или наличие на фиброид(и) или натиск върху плодното сакче от близнак, който е спрял да се развива. Явно голямо значение има и къде точно по стената е станала имплантацията. Наличието на неправилен сак само по себе си не е толкова страшно, ако се наблюдава сърдечен ритъм, вероятността за запазване и развитие на бременността е доста голяма (90%). Това го чета от:
http://www.medhelp.org/forums/maternal/archive/3914.html
http://babyfit.sparkpeople.com/archive_posts.asp?imBoard=73& … rtDirection=first
http://www.pregnancy-info.net/QA/answers-irregular_sac_shape/

# 447
  • София
polar_bear, аз прочетох едни мнения на девойки, които не ми допаднаха. Колкото можах да си преведа, и ми настръхна косата.
Само ми стискайте палци и се молете всичко да е наред.

# 448
Еее, ти много избирателно си чела Wink. Според мен около 60-70% от мненията са положителни. Я спирай да четеш и си почивай до 28-ми. Всички ще стискаме палци.  Hug

# 449
Честит рожден ден на Мими!Малко със закъснение,но пък затова от сърце.Желая ти да си здрава и да имаш щастието да отгледаш поне ещо едно сладко бебе.  bouquet
Аги,честит рожден ден!Бъди много щастлива и нека в живота ти няма повече тъга!  bouquet  hbdtu
Аничка,добре си си дошла.Имаш си страхотен пухкав мъж.Да ти е жив и здрав.
Ритка,радвам се ,че сте видяли сърчицето.А относно сака мисля,че няма от какво да се притесняваш.Моя също не беше много оформен поне от това,което виждах аз.Не че много разбирам,де.Но пък честно казано вече мноо ми писна от д-ри,които изстрелват нещо и   след това не казват от какво се е получило и до колко може да е проблем. Twisted Evil Успокой се и отиди при някой друг лекар,да не се окаже,че и твоя сак е неуформен,колкото и мойто бебе беше със голяма глава и къси крака.Стискам ти палци и много силно вярвам,че този път ще е различен. Praynig
Весе,ти друга работа нямаш ли си,че си седнала да гледаш клипчета с раждане?Я вземи се тръшни на леглото и си пусни някой хубав филм и не му мисли сега.Както каза Ники по-нагоре няма бебе,което да е останало в корема на майка си,въпреки,че ако имаше такава възможност сигурно първа щях да се възползвам. Laughing
Ники,девойката е прекрасна  Heart Eyes Ще става бой за нея,усещам.
Рени,недей мила,не плачи а се радвай на прекрасния син,който имаш.Знам,чи сигурно се чувстваш самотна,но още малко да порасне Филип и ще видиш колко по-забавно ще ти е с него. Hug
А да ви кажа снощи си говорих с Рени в Скайп и тя взе,че се усъмни в мен,че съм бременна  Laughing Обаче забравих да и кажа,че стане ли тая работа,тя е след мен.Просто си вървим в комплект,кво да се прави.  smile3534
Може и да забравям някой,за това ви изпращам по една голяма love001
Ей,ама бързо пишете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт