Отговори
# 420
Мимич,Честит рожден ден.Много здраве ти желая ,много любов и всичко най-доброbouquet

Аничка,добре дошли Hug Hug HugКакъв голям бебок ,добре си го гледала,щерката  я родих точно толкова,и пак ме беше страх да я пипна .

Ритка
,всичко ще бъде наред,стискаме палци. Hug Hug Hug

Целувки на всички.

# 421
Ритка, браво за сърчицето. До 28-ми. Стъпчица по стъпчица, та чак до края на юли така.  Hug

# 422
Ритка, всичко ще е наред  Hug.
Къде сте всички днес?
 Аз вчера незнайно защо реших да гледам разни снимки и клипчета на тема раждане. Дори не съм си и помисляла в каква депресия ще ме вкарат, но от тогава съм супер смачкана. Много ме е яд, че си го причиних и днес главата ми е пълна с идиотщини. Много ми е криво. Пак ви напълних главите с глупости, ама исках да си кажа.  Hug Hug Hug

# 423
Весенце, блажени са незнаещите.  Hug

# 424
Ритке, моля те, не се притеснявай (много.....ако можеш  Hug)
На мен първият ултразвук ми го правиха на 7с.2д. Видяха сърчице, но и видяха неправилен сак - същото каквото са ти казали на теб - удължен, на границата на нормалните размери (нямаше референтни стойности, така че не знам какви се смятат за нормални). Освен това нещо ги притесняваше количеството и вида на течността в сакчето и ми назначиха повторен преглед след 2-3 седмици. На него нещата вече се бяха "закръглили" в нормата.
Междувременно аз, разбира се, откачих от притеснения и от ровене в Интернет видях, че на доста жени първоначалната неправилна форма се е "подобрила" до следващото гледане на ултразвук след 2 седмици.
Не знам дали ти помагам с това...и при мен няма минута, в която да не си задавам въпроси "дали е добре в момента?", "ами ако...", "защо не рита?", "рита прекалено силно, това дали е добре?". Съзнавам, че трябва да се успокоя, да престана постоянно да се притеснявам, но не успявам.
Стискам много силно палци!

# 425
  • Виена
Аничка, голям целуФ за големия мъж! Много сладък, мнооооооооого! И бебката на Ники успях да видя! Показах я и на Филип. Той вече няма търпение да се ражда  Mr. Green Само ме пита далече ли е март  Mr. Green
Ралунчо, няма защо да те успокоявам, другите са го направили вече! Остави си нерви, че ще ти трябват до края на юли, вЕрвай ми  Confused В момента моето от края на ноември до средата на юли притеснение надава недоволен вик, че съм го изоставила след като го преобух при порядъчното му пълнене на памперса  Joy
Весе, моето раждане беше направо мечта! Ако си депресирана и уплашена, звънни да ти разкажа цветно  Hug
По едно цун и гуш на всички, че дългът с име Филип ме зове да бъде гушнат  Mr. Green

# 426
 polar_bear, ти в коя седмица си? Кога ти е термина?

Ритке, нали ти казах- спокойствие и силна храна. Всичко е наред! На мен пък на прегледа, в който видяхме сърчице, ми зададоха въпроса "А това тук какво е? Имала ли си кървене?' Без повече коментар.. Още си я имам тая снимка и до сърчицето  наистина се вижда още нещо. Аз даже се чудех дали не е било и втори плод, ама слава богу, само едно бебе имам в корема:)
 Ние днес си купихме изкуствена елха и до преди малко я украсявах. Не помня някога украсяването на елха да е било толкова изморителен процес... Всичко ме боли. Обаче стана хубава. Харесах си я. Нищо,че бях против купуването на изкуственяци...
 Весе, май по-добре да гледаш сериали по ТВто... Нали знаеш, че всички бебета излизат,никой не е останал в корема на мама. Не си затормозявай мозъка, казват,че като гушнеш бебчо, всички болки се забравяли... Hug
 Аничка, много е хубав Борко:) Готов е за мачкане:)
 Борянка не се ли прибра вече в Макси вкъщи? Дари, имаш ли новини от нея?

Много гуш на всички!

# 427
Ники, в 21 седмица съм, терминът е в края на април...ама да видим. Лентичка още нямам смелост да си сложа Embarassed. Искам след време да си се смеем какви паникьорки сме били.

# 428
  • Виена
polar_bear, давай я тогава лентичката! Та ти си минала половината  Hug Много ми харесват лентичките от сорта на тази, която Ники си е сложила - всичко е ясно - колко е минало, какво чудо остава да се изтрепери... Тука всички сме малко или повече психо на тая тема с притесненията, така че дружно ще доживеем и на вас да ви се смеем какви паникьорки сте били.
Момичета, оказа се, че оня ден съм направила точно 1 година откакто заживях постоянно тук. И да ви призная, България не ми липсва. Но хората - приятели, близки... Понякога плача от самота. Добре че го има тоя форум!

# 429
 Мече, слагай лентичката. От това няма да спреш да се страхуваш, обаче ще гледаш как все по-малко остава до голямата среща...

Рени, Hug Hug Hug Няма да плачкаш  action032

# 430
Аги , честит рожден ден , желая ти много здраве , любов и семейно щастие   bouquet

Ники , не съм и звъняла на Бори тия дни, но предполагам че днес или утре ще ги изпишат.

ПП. Сега се чухме с Бори, вече са изписани и скоро ще се включи с повече инфо.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:11 от dari76

# 431
Добре дошли на Аничка и нейния малък княз, ама голям е сладур Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пу, пу Hug
Ритка, честито ти сърчице Hug, всичко ще е наред не се депресирвай, моля те Hug виж само колко момичета сме с теб , как да не повярва човек Peace
Лека седмица ви желая, празници идват, нека бъдем по-големи оптимисти Hug
На бремелинките леко бременеене и много ритничета да имате в коремчетата Party

# 432
Аги, честит рожден ден! Желая ти да си много здрава и безкрайно щастлива. Нека твоите слънчица винаги намират повод и начин да те правят горда и усмихната мама и жена. Бъди обичана. Весел празник.  smile3525 newsm51 smile3525

Хубава седмица на всички.

# 433
Аги, честит празник! Дано имаш сили да продължаваш напред и да минат още много-много години в празници - лични и семейни! Бъди жива, здрава, обичана, силна и доколкото е възможно щастлива!    lovekiss Flowers Bouquet

# 434
  • София
Аги,честит празник-да си здрава,щастлива,обичана и голяма късметлийка.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт