Отговори
# 405
  • София
Мимич, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си жива и здрава и много щастлива!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 406
Здравейте девойки! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за стиснатите палци и хубавите пожелания.
С малкия княз сме вече вкъщи. Всичко ни е наред, кърмим се, спинкаме и т.н. бебешки неща. След малко чакам и баткото да се появи от градина и да станем пълен комплект.

Родих нормално. Д-р Чалманов води раждането. Определено видях разлика във воденето на ражданията от поколението 40+ и младоците 30+ в Шейново. Да ви кажа, накрая колкото и да ме болеше и всичко да продължи дълго предпочитам по-старото поколение, за да си бъда вкъщи на 3-тия ден, отколкото при младоците да родя за 2 часа, после да ме кърпят още 1 час и да не мога да се прибера 1 седмица.
Та в този ред на мисли, раждането мина ОК. Всички говореха за едро бебе, но никой и не предположи, че ще е над 4кг. Говореха за около 3800 (всичко над 3200 било едро бебе). Накрая като се появи малкия ми казаха, че съм родила слонче и взеха да наддават колко точно над 4кг е. Борис е рекордьора за деня в Шейново. Направиха ми епизиотомия, която вече почти не ме притеснява. В понеделник ще ми махнат конците и всичко ще е наред. Ползвах епидурална упойка, но накрая ме отпусна и не ми подновиха дозичката, преди да дойде ред за шев и кройка (когато ми сложиха някаква пълна - венозна). Тъй че си родих в пълно съзнание, болеше - няма да си кривя душичката, но вече съм почти забравила. Екипът беше страхотен - и доктора и акушерките (само анестезиологът малко се изложи). Обръщаха ми необходимото внимание. С една дума доволна съм, но не знам дали бих се навила на трети опит - просто годинките не са си за пренебрегване.

Колко е хубаво у дома.

Честит рожден ден на патерици на любимото на Ритката.

Мимич - честит рожден ден и на теб.

Много ви обичам.

# 407
Честит рожден ден Мимич!

Да си жива, здрава и много обичана!

(от бабините...щом Гретка е казала тати преди мама, значи следващото ще е мъжко)

# 408
Аничка   Hug Hug добре сте си дошли, да нацелуваш княза по дупето  Heart Eyes

# 409
Милушка, честит рожден ден и от мен. Момичетата са ти пожелали всичко, аз просто ще се присъединя   bouquet.

Весе, а теб забравям все да те питам как са бъбреците? Удържат ли фронта?  Wink
штттт да не чуе дявола - за сега всичко е наред. Благодаря, че питаш  Heart Eyes.

Ей, Аничка, много се радвам, че сте си вкъщи вече. Ама и ние искаме да се запознаем с княза  Mr. Green. Почерпи ни с някоя снимка като имаш време.

Не е ли време вече и Борианка да се появи?

# 410
  Аничка,добре сте си дошли вкъщи! Днес те споменавахме, може да са ти горели ушите:) Кога решихте да е Борис? Моят татко е Борис и обичам това име Heart Eyes Искам и аз снимки!!
 Аз много добре се разходих днес. Видяхме се с Рони, Весела и Ритка, с Веселата се помотахме едно хубаво и сега релаксирам в хоризонтално положение с комп до мен:)  Двете колежки са голяма работа:) Ритата е в особено проклетясващо бременно състояние. Ееей,тия хормони:)

# 411
Ето го "малчугана" Борис

Ники, доста дълго време трябваше да е Лъчезар, докато една вечер баща му не реши, че все пак от моите предложения Борис му е най- на душата (както и на моята).

# 412
штттт да не чуе дявола - за сега всичко е наред. Благодаря, че питаш  Heart Eyes.
Peace  ще издържат още малко  Wink
Аничка, добре си се завърнала! Да нацелуваш княза! Името много ми харесва! Давай снимкитеее...
Мими4, качи и ти снимки на Гретка! Сигурно е много пораснала. И тя с характер  Grinning Абе, тия нашите пролетни моми са опасна работа  Grinning
И ние се разходихме. Супер много се кефя, че имаме сняг в Пловдив. Толкова рядко явление  Grinning на бебка и хареса. И съм много доволна от нея, че спи от доста време. Свърших си всичката работа.

# 413
пу пу пу страхотен бебешок и колко е голяяям. Аничка, ти си майка героиня. Heart Eyes

# 414
  • Пловдив
Мимич Честит рожден ден!!!!  bouquetИ пусни снимчици на Грета Hug
Отсега се вижда че бебките на Ники и Сладка мама са голоеми красавици. Heart Eyes
Аничка добре се завърнали малкия Борис-иска ми се да го нацелувам по сладките бузки-но ти го направи вместо мен.
Шер и ние бяхме на разходка ходихме на благотворителния коледен базар и си накупихме красотии.

# 415
Аничка, мъник и две трети е този млад господин.  Heart Eyes Добре сте се прибрали.  Hug
Нищо не забравих и се движех по разписание благодарение на изпитаното придвижване с пешомобила.  bowuu Не си чуствам пърдюгата от студ.  cold

# 416
  • морето и сините вълни :)
Мимич-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА..ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА  И ДА СЛУШКАШ МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ Hug Mr. Green

разчисти си кутията-не можах да ти пратя лично съобщение с телефона ми Peace Peace

# 417
  • София
Аничка, добре сте си дошли с "малчо"   Mr. Green , в къщи си е най- топло и уютно. Hug
Аз днес бях на лекар при Д-р Попов. Хубавата новина е че видях как тупка сърчиценце на бебко.
Но доктора каза че го притеснява формата на сакчето, не било кръгло, а в долната част е по-издадено. Не ми обясни каквъв може да е
проблема, но определено ме притесни доста, сега ми е ревливо.Трябва ми пълно спокойствие и никакви нерви, че благодарение на тях стават големи бели. На 28 пак съм при него за да видим дали расте и се развива плодчето. В момента съм колкото щастлива олкова и притеснена.  Cry

# 418
 bdbaloniМимич,честит рожден ден!Желая ти много здраве и щастие и прекрасни мигове с малката принцеса Гретка!!! bdbaloni

Бори,честито щастие!Да расте жив и здрав малкият Максим и да ви носи много радост! smile3525
Аничка,честито ти юначе!Какво голямо и хубаво бебче!Да ти е жив,здрав и много щастлив малкият принц Борис! smile3525

Ритка,милинка,стискам палци!Всичко ще е наред!Радвам се че си видяла сърчице!Знам че докато дойде тъй бленувания юли все ще изпитваш страх!Не може да е по друг начин!Моята приятелка влезе в 9-тия месец преди няколко дни!Беше я страх докато чу сърчицето и след това когато прокърви малко.През другото време не изпитваше чувствата които изпитваме ние!Ние просто сме различни!Различни сме защото знаем какво е загубата,знаем и сме го изпитали-бременността не винаги е розова.НО..аз съм сигурна че този път всичко ще е наред и юли ще гушкаш едно малко и прекрасно слонче!Изпращам ти цялата си положителна енергия и те гуша много мила! Hug Hug Hug

# 419
Честит рожден ден на Мимич желая и само здраве ,щастие и любов на нея и на цялото семейство. /по-добре късно от колкото никога нали така Wink/

Ритка мила преставям си колко ти е притеснено ,но и аз като вярвам че всичко ще е наред имаш едни стиснати палци и от мен Hug

Аничка добре сте се завърнали с малкия юнак Борис  bouquet

Шер казваш че на Вики снега и харесва ,а  мойта племенничка реши че трябва да се страхува от него Laughing

Аз се събудих преди малко вън е толкова красиво и бяло, пия кафенце и ще отивам на църква както всяка неделя/ аз съм католичка незнам дали съм го споменавала/ ще влезна и ще запаля па една свещичка за Ритка  Praynig всичко да е наред, за всички мами чакащи да гушнат своите така чакани бебчета и за всички наши малки ангелчета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт