Много съм доволна. Девойката е направо супер,дай боже все така. Даже се е извъртяла с главата надолу /и аз така си мислех че е, понеже от няколко дни ме налага по-различно от преди/. Кръвотоците са й екстра за сега/ пу-пу/. Докторът каза,че ми е хубавица:)) Имаме си 2 клипчета на 3Д и няколко снимки, една от които е абсолютно 3Д доказателство на женския ни пол:) Сега ще ги кача в някое албумче и ще пусна линк да видите:)
П.С. Ето я мадамата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189781&photo=16
Питах специално колко тежим. Според неговия апарат сме 878 грама:) Ама след обилната вечеря днес сигурно сме станали 880:)
Сладка мама, Зори, ще стискаме и трябва да устискаме. Не си давам бебето!!! Каква лудница ме чака и мен в идните месеци, не е истина...
За мен утре е почивен ден. Съгласна съм да ходя на "концерт", макар че ми се ходеше и на Произведено в БГ... Ама няма да имам силици и за двете. Ако стане някаква уговорка, свиркайте и идвам към МОЛа:)

Знам че е трудно и страховете и притесненията ви следват като сянка ,но вярвам че след лошото е ред на доброто.Незнам мисля че съм ви казвала колко кураж ми давате
но и 

Затова си мисля че трябва да си под наблюдение. Ако се наложи да се роди по рано, няма от какво да се притесняваш. Важното да е здраво, а не колко килограма е. Веднъж се зачетох в Недоносени деца и установих че има много бебета родени след прееклампсия, които днес са си добре. И ми стана много болно, че моето бебе не се спаси. А може би ако бях отишла в болницата по рано всичко щеше да е друго днес ....
От няколко дни не ми се отваря сайта със снимките и не мога да видя на Ники куклата