Отговори
# 390
Ааа,не съм се загубила. След прегледа ходихме с мъжо да похапнем.
 Много съм доволна. Девойката е направо супер,дай боже все така. Даже се е извъртяла с главата надолу /и аз така си мислех че е, понеже от няколко дни ме налага по-различно от преди/. Кръвотоците са й екстра за сега/ пу-пу/. Докторът каза,че ми е хубавица:)) Имаме си  2 клипчета на 3Д и няколко снимки, една от които е абсолютно 3Д доказателство на женския ни пол:) Сега ще ги кача в някое албумче и ще пусна линк да видите:)
 П.С. Ето я мадамата:
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189781&photo=16
 Питах специално колко тежим. Според неговия апарат сме 878 грама:) Ама след обилната вечеря днес сигурно сме станали 880:)
 Сладка мама, Зори, ще стискаме и трябва да устискаме. Не си давам бебето!!! Каква лудница ме чака и мен в идните месеци, не е истина...

За мен утре е почивен ден. Съгласна съм да ходя на "концерт", макар че ми се ходеше и на Произведено в БГ... Ама няма да имам силици и за двете. Ако стане някаква уговорка, свиркайте и идвам към МОЛа:)

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 22:33 от KikiNiki

# 391
  • София
Ники, толкова милно ми стана да видя малката госпожица...  Heart Eyes

# 392
Сладка мама, Зори, ще стискаме и трябва да устискаме. Не си давам бебето!!! Каква лудница ме чака и мен в идните месеци, не е истина...

Сладка мама,Зори,Ники, Ритка и всички бременни мамчета чакащи своите бебоци Hug
Точно така ще стискате и ще устискате мили момичета за палците то е ясно че и ние ще ви стискаме  Wink Знам че е трудно и страховете и притесненията ви следват като сянка ,но вярвам че след лошото е ред на доброто.Незнам мисля че съм ви казвала колко кураж ми давате  Heart Eyesнезнам когато дойде и моя ред  и дано даде Господ отново да забременея сигурно ще изперкам от притеснения но знам че тогава ще ви рева по цял ден а вие ще ме успокоявате и ще казвате "И аз бях така и мен ме беше страх но виж какво хубаво бебче съм гушнала" Wink

# 393
  • София
ами Рони те ми го смениха тук с едно френско и с него положението е по-зле.Цял ден днес не е мръднало и ми е много лошо.Сега си пих старото и мисля да се върна на него,ако и с него е така-ще му мисля.

Ники,браво на твоята беба-все така да папка и да хубавее! Hug

# 394
  • София
Grett,честит рожден ден-да си жива и здрава,много обичана,а малката Грета само радост да ти носи!  bouquet Heart Eyes Hug

# 395
Честити рожден ден Гретт , желая най-вече здраве и много късмет   bouquet

# 396
Честит рожден ден Мими4, жива и здрава да си ти, както и любимите ти хора! И много целувки на Гретката!   bouquet

Ако знаете днес каква хубава прОграма съм си уредила  ooooh! но и  Crazy
Планировката
Излизам от нас и отивам в една банка, че там ме чака преиздадената ми карта (предната я бяха преиздали и понеже 2 години не си я бях търсила Crazy, я бяха върнали за ново преиздаване)
Оттам да ме пърлят, че празници идват.
После до старчетата ми разбойници. А междувременно дано да е дошла на работа Катето, при която ще бъдем и на тази Нова година. Изпитаното старо е добро зло Laughing.
След цун с мама, ще поемам/е/ по пътя към МОЛ-а. Около 11 и нещо се виждам там. С който си намеря, с него ще пия кафета.  Mr. Green Преди това ще звъня на някой къмто 10 После обаче ще паля към другия МОЛ /този на Хемус/, че там има едно магазинче за пуловерчета. Гуспойца Бу е виновна с нейния аватар.  Crossing Arms
И в 4 след обяд иман една дълго отлагана среща с едно момиченце. Любопитно ми е.  Flutter   
И накрая трябва да се обадя на една другарка в Канада, която ще се е събудила, за да я начеститя за ЧРД-то й.
Ай да паля и белким не забравя нещо. 

Ако усетите, че съм се включила по-рано тук, моля да ми ревизирате пропуските.  Mr. Green

# 397
Малей,Рони, каква яка програма. Замислих се дали няма да ми звъннеш и на мен към 10:) Ако имам тоз късмет,може и да пийна една вода в МОЛ-а... Направо бих ти се прикачила по пътя към другия МОЛ. Ама ти вече сигурно си излезла и няма да прочетеш това. Разчитам на телепатията...

Имали сме си и още един Стрелец! Честит рожден ден на Мими4! Всичко най-прекрасно ти желая!!

Хубав ден на всички!

# 398
Честит рожден ден, Мими! Пожелавам ти от цялото си сърце и душа да бъдеш много, много щастлива! Целувки на красавицата Грета!
Никчо, пу-пу! браво на мъничето! да папка и да слушка отсега!

Ронка, магазини за тези пуловерчета има и срещу френския културен център!  Wink страхотна програма си си спретнала!
АЗ днес трябва да обръщам Фнимание на една испанка... На бръснаря на брат му, на девер му син! не я познавам, но е снаха на наша приятелка... И така!
За мен си е обикновен работен ден в полза на Грахулка (от принцесата и граховото зърно).

Нейно превъзходителство Амалия вече има два зли зъба  Joy

# 399
  • София
Честит рожден ден Мими4. Желая ти много щастие и бъди здрава за да отгледаш още една принцеса. newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday

# 400
Честит рожден ден на Мими4 ,желая ти да си най обичаната мама и жена.  bouquet

# 401
Мими, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много щастлива!
Ники, супер е мадамата!  Hug
angels_zg, защо не те вземат в болница с това кръвно? Не може така да си експериментират с тия хапове... Не те ли пращат на уролог? Все пак това кръвно отнякъде идва... Освен това от опит знам че постоянното мислене за това влошава проблема. Ако постоянно мислиш дали ще е високо при следващото мерене то непременно се вдига. Аз имах и още имам непоносимост към апарата за кръвно. По принцип ми е добре кръвното, но видя ли че ми слагат апарата и го вдигам по не с 10 единици! Хубаво е че го усещаш все пак. Защото при мен така беше станало че си живеех със 150/100 все едно ми е 120/80! Но пък на бебето не му е било добре и не издържа  Sad Затова си мисля че трябва да си под наблюдение. Ако се наложи да се роди по рано, няма от какво да се притесняваш. Важното да е здраво, а не колко килограма е. Веднъж се зачетох в Недоносени деца и установих че има много бебета родени след прееклампсия, които днес са си добре. И ми стана много болно, че моето бебе не се спаси. А може би ако бях отишла в болницата по рано всичко щеше да е друго днес ....
Ламче, честито ви втори брой  Laughing Ние още не сме се озъбили  Rolling Eyes Щях да ти казвам за гърнето и забравих... Най добре е в банята ако имаш възможност. В нашата е много мокро и не става. Аз я слагам на пода и далеч от нещо за което може да се изправи. Купих и обикновено бяло /да виждам цвета на урината/. Не и давам играчки да се занимава, не и пея и др.такива... в смисъл че я оставих да разбере че там не е за забавление ами да се върши определено нещо... Оказа се че много бързо разбра за какво става въпрос. Само дето мрази да я преобличам и я слагам само като сменям памперса и след сън иначе е голяма борба и борене докато сложим нов... Но напролет със сигурност почва целенасочено с цел премахване на памперса. Мисля че няма да има проблем защото тя свикна с гърнето.
Весе, а теб забравям все да те питам как са бъбреците? Удържат ли фронта?  Wink

# 402

Най-хубавото ми днес като отворих форума да видя че не сте ме забравили.....че имам тук приятелки които ме обичат
Благодаря Ви момичета за страхотната изнеда и за хубавите пожелания

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hug
И както винаги нямам време по тази рекламна кампания да чета и пиша.

Но щастлива съм за Рита- плаках от радост . Най после това специално бебе да се зачени!
Страхотна изненада беше ми направила Сher с снимката на Вики! Много ме зарадва - защо Пловдив не беше на една ръка разстояние. Исками се също да гушна Мария на Меги.
angels_zg много често си мисля за теб -гушни мъничкото коремче от мен.
Берни- как е мъничето ти? Хубавата ти коса още ли е така дълга?
Ники- май си около бившия ми термин? Ще имаш една хубава златна рибка
Рони- Hug Hug Hug
Лeйди Спаска -и ние нямаме зъбче, Грета много реве. Обича да спи на ръце.
Играе до 2 вечерта. Буди ни през час вечер. И вече се бие. Станала е лоша. Не си дава играчките на нейния приятел. Още не ми е казала мама. Говори си нейните.
Тати, Баба, а на мен ми вика ЕЙ-Й
Светле- специални целувки на Вики
Рени- как си, как се оправяш като си толкова далече.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и на другите мамчета и момичета -  Hug Hug Hug Hug
Ани Бани и Елеонор ще ходя във Варна и ще ти звънна. Ани нямам ти телефона ако можеш ми го дай на лични.

АНИ, Дари - Честито слазурковци. Много ще Ви радват

# 403
Мими4,честит рожден ден и всичко най,най,най.  bouquet

Момичета благодаря ви отново за подкрепата.  Hug

Ще ви пусна снимчици и на мойта принцеса.Не са най прекрасни,ама тя през цялото време се криеше и Марков ,каза,че за него това си е пълен провал  Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201117

# 404
  • Виена
Мимич, честит рожден ден!   bigdance2  bigdance2  bigdance2
Да си винаги усмихната, щастлива и в добро настроение! Здраве и любов в семейството, а Гретка да те радва и да си много горда мама с това прелестно създание!

newsm45 От няколко дни не ми се отваря сайта със снимките и не мога да видя на Ники куклата  newsm45
Гушкаци на всички! Нацелувайте дечицата и си погалете коремчетата!
Рони, аз съм в лактационен период и дори не помня какво имаш да правиш днес, а го прочетох току-що  Mr. Green , пък ти очакваш да те следя... Дано другите са по-мозъчни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт