Асята наистина е много зле. Аз съм свидетел, наистина не може да си движи ни врат, ни нищо:( Много ми стана мъчно,а на всичко отгоре и аз я тормозих... Дано по-бързо я отпусне,че просто не я виждам така скована...
Ритко, и аз в началото имах усещане,че ще ми дойде всеки момент. Не ми дойде...Още го няма. Има само луд купон, от ден на ден на някой му става все по-весело,а аз от време на време прописквам,че рита където не трябва и боли... А и котето все ми се гушка, дойде към 6 сутринта,сви се до мен,легна на рамото и взе да мърка яката, откъм корема ме ритат,абе ужас. А аз се опитвам да спя:)
Какво стана сега, ще има ли среща или не? Никой нищо не е написал по въпроса,пак ли ще отложим? То и аз къде се бутам с тоя моя преглед, дано поне всичко да ни е наред. Стискайте палци! Пък ако срешата се състои, пуснете ми един смс къде сте и ще доприпкам след прегледа. Стига да сте ми близо де.
Зори, браво,че си намерила дофтор аус Булгариен:) Продължава да ми е странно това с грамажите на бебетата...В книжката "аз съм бременна" пише,че в 27 г.с. бебето трябва да тежи 750г, в 28 г.с.- 870, в 29-1кг. Аз днес /дано не забравя/ ще питам д-ра моето колко тежи на тоя етап,дето съм... И ще питам как ги "теглят". Ама и май на тая книга много не трябва да й се вярва, щото според нея в седмия месец се влиза в 30 г.с. и се говори и за 41г.с и 42 г.с.
)Рони,къде е човечето с топката???