Отговори
# 375
Здравейте,милички!
 Асята наистина е много зле. Аз съм свидетел, наистина не може да си движи ни врат, ни нищо:( Много ми стана мъчно,а на всичко отгоре и аз я тормозих... Дано по-бързо я отпусне,че просто не я виждам така скована...
 Ритко, и аз в началото имах усещане,че ще ми дойде всеки момент. Не ми дойде...Още го няма. Има само луд купон, от ден на ден на някой му става все по-весело,а аз от време на време прописквам,че рита където не трябва и боли... А и котето все ми се гушка, дойде към 6 сутринта,сви се до мен,легна на рамото и взе да мърка яката, откъм корема ме ритат,абе ужас. А аз се опитвам да спя:)
 Какво стана сега, ще има ли среща или не? Никой нищо не е написал по въпроса,пак ли ще отложим? То и аз къде се бутам с тоя моя преглед, дано поне всичко да ни е наред. Стискайте палци! Пък ако срешата се състои, пуснете ми един смс къде сте и ще доприпкам след прегледа. Стига да сте ми близо де.
 Зори, браво,че си намерила дофтор аус Булгариен:) Продължава да ми е странно това с грамажите на бебетата...В книжката "аз съм бременна" пише,че в 27 г.с. бебето трябва да тежи 750г, в 28 г.с.- 870, в 29-1кг. Аз днес /дано не забравя/ ще питам д-ра моето колко тежи на тоя етап,дето съм... И ще питам как ги "теглят". Ама и май на тая книга много не трябва да й се вярва, щото според нея в седмия месец се влиза в 30 г.с. и се говори и за 41г.с и 42 г.с.Simple Smile)
 Рони,къде е човечето с топката???

# 376
E, Окочата ми подари тази врата.  Laughing Човечето било време вече да почва да бележи. Стига жонглирало.
Утре някой ще ходи ли в МОЛ- а на Стамболийски на благотворителния базар? Можем там да се видим.
 Thinking
Ники,  fingerscrossed fingerscrossed

# 377
  • София
Рони, от колко часа е концерта, аз мога да се довлача , но не обещавам.Имам малко ангажименти и ще видя дали ще смогна, искам подаръци да накупя, че после няма да имам време.

# 378
То не е концерт. От 10 започва. Едното място е пред ТЕХНОМАРКЕТА, а другото някъде в коридорче към киното горе.  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=248874.msg5854140#msg5854140

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 15:52 от рони

# 379
  • София
Бременна блондудка, не ми обръщайте внимание, аз ще заспя след малко. И както съм сама и няма кой да ми говори, след малко ще съм  smile3507

# 380
Ами аз питах питах за срещата и нищо. Вече съм се настроила на мързел на топличко. Ако искате утре по обяд на благотворителния "концерт" Mr. Green - е много весело ми стана.
Разказвах ви и аз, че в началото доста ме болеше и то даже като по време на неразположение, пък болката играе ръченица в корема ми днес  Simple Smile.
Никчо, стискам палци за срещата с Марков fingerscrossed и да се отчетеш после.
Ася, оправяй се.

# 381
Честито бебе Борис !!!!! Да е жив и здрав !!!! Hug Много гуш на Аничка 
Ритка ,ако те боли корема  пий папаверин на табл. (може и инжекции) Ако
имаш притеснения звънни на доктора си. Стискам палци да си добре  Peace Hug
  Аз почти цялата си бременност пих папаверин и после магнерот, заради болки и контракции. Спрях ги и родих  Laughing
angels не се тревожи от раждане преди термина. Бебето към края си има всичко и е готово да излиза  Laughing Важното е ти да си спокойна  Peace Hug
Целувки на всички  Hug Heart Eyes  bouquet

# 382
Честито бебчета на Бори анка и Аничка.Да са живи и здрави и да ви  носят много радост.

Леле,колко много странички сте изписали,Сега започвам да чета всичко,иначе първо видях ,че има две бебчета.

# 383
Ако решите да правите среща в МОЛ-а кажете по кое време ще е и къде ще се настаните да вземе и аз да се присъединя най-накрая.
Ники,чакаме отчет от прегледа. Peace

# 384
Здравейте и от мен

Аз се връщам от док.Бебка е добре отговаря си на размерите.Шийката ми се е запазила и все още е 2.6 см.,което е много добре.Доки,обаче ми каза максимално да лежа от сега нататък и много да внимавам,защото сега е най опасния период.Ако сега се случи нещо и бебето се роди шансовете му са минимални.Трябва да изкарам поне до 28 г.с.-така каза док.Това са още 4 седмици.А и миналия път изгубих бебето в 24 и 2 дни.Не искам да ви казвам в какъв стрес съм от 1 месец,но от 1 седмица е направо ужасно.  ooooh!

Искам да мине Нова година и да влизам в МД да полежа 2-3 седмици докато мина 28 г.с.Дано   Praynig

# 385
  • София, "Младост 3"
Здравейте и от мен

Аз се връщам от док.Бебка е добре отговаря си на размерите.Шийката ми се е запазила и все още е 2.6 см.,което е много добре.Доки,обаче ми каза максимално да лежа от сега нататък и много да внимавам,защото сега е най опасния период.Ако сега се случи нещо и бебето се роди шансовете му са минимални.Трябва да изкарам поне до 28 г.с.-така каза док.Това са още 4 седмици.А и миналия път изгубих бебето в 24 и 2 дни.Не искам да ви казвам в какъв стрес съм от 1 месец,но от 1 седмица е направо ужасно.  ooooh!

Искам да мине Нова година и да влизам в МД да полежа 2-3 седмици докато мина 28 г.с.Дано   Praynig

всичксо ще е наред
ще дочакаме и твоето беб
но моля те лежи много...защо не ти направиха серклаж?

# 386
Сладко мамче, почивай си и се щади. А за стискането - до 38-мата седмица ще го отстискаш.  Hug
Наде, със серклаж е.

# 387
  • София
Ники,според таблицата от мартенската тема,в 28-ма седмица е 1 кг.А мен от 3 месеца си ме измерват все според ПМС и си отговаря.Та всъщност сега ме водят 27-ма седмица,а не както аз си изчислих лентичката.Не ми се струва много вероятно,защото няма как да съм имала толкова ранна овулация,но както и да е.Миналата седмица в БГ бяхме 740 гр.,а апаратите са различни,та знае ли се колко всъщност е.Пък и с тези протеини дето се тъпча...

mcheuz ,не ме тревожи раждане 2-3 седмици по-рано , дай Боже да стигнем до там.Страх ме е от кръвното - днес пак си е високо и ме боли глава,та чак ми се гади.Ужасно ме е страх да не спре сърчицето на бебо-това ми е най-големият страх.

# 388
Зори, кръвното въобще ли не се влияе от лекарствата?
Знам, че ти пиеше някакви билки. И те ли не тму действат? Имаш много силно стиснатите ми палци всичко да бъде наред и да го добуташ по живо, по здраво поне до края на февруари.  Hug

# 389
Зори, със съвет не мога де ти помогна, но ще стискам палци това проклето кръвно да се стабилизира и всичко да бъде наред.  Hug
Сладка мама, и за теб ще стискам палци. fingerscrossed
Ники нещо се загуби  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт