Отговори
# 360
Шъ си имате, шъ си имате. Ти трябва редовно да ни държиш в течение - за гадене, за лекари, за Фидел Кастро. За всичко.  Mr. Green

# 361
Мили мои, нямам време да изчета всичко. Само видях две страхотни новини и искам да честитя на щестливите мами. Очаквах новини с нетърпение и ето .................голяма радост.  Hug Да са ви живи издрави малките наследници и скоро да се връщате в къщи, та да ни пишете радостни новини. Прегръщам ви  Hug Hug Hug

А тези дни имам проблем с интернета и за това много ме е яд. Зори, стискам палци ина теб мила, всичко ще е наред. Ами ти как пътува, как е там? Харесва ли ти? Нищо не пишеш  Sad .А пък може и аз да греша.....нали ме нямаше тия дни по технически причини Embarassed

# 362
  • София, "Младост 3"
Аничка, честита радост, скъпа!  bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жив и здрав Борис по царски да си носи името!

Ася,  Hug Hug Hug
дай боже!

# 363
  • София
завърнах се и бързам да дам отчет.Намерихме един лекар,който е българин,но е завършил и работи от доста време тук.Сигурно при него ще раждам,което е супер-поне притеснението с езика отпада.Гледа ме обстойно с ехограф и Доплер (апарата му е същият като този във Фемина).Бебо е много добре и според неговият апарат е вече 1007г.Лошото е,че кръвното ми е зле - той го имери 150/100 . Shocked,та сега ще пия друго лекарство(то пак е същото де,но френско и двойна дозировка).Каза,че бебо си е с главата на долу и живо и здраве сигурно ще раждам нормално(те тук режат в краен случай)-ако няма усложнения.Заради кръвното обаче,ще предизвикат раждане 2-3 седмици преди термин.
 Ами това е за сега.Дано овладея кръвното.

# 364
Ангелче, дано овладеете кръвното и времето до март да мине много бързо.  Hug

# 365
  • Варна
Най-после успях да ви изчета Simple Smile
Честито на новите бебета стрелчета във форума, да растат здрави щастливи Борис и Максим!
От една седмица насам не ми остава време за интернет, купихме си кола и основно аз уреждам нещата покрай нея, защото мъжа ми е страшно зает тоя месец. И съм ужасно изнервена напоследък, нямам време за себе си.
angels_zg радвам се, че всичко с бебчето ти върви добре, дано да си попаднала на добър лекар и да се грижат добре за теб.
Целувки и прегръдки на всички  Heart Eyes

# 366
Привет и от мен Hug.

Честито на новите мами,да са им живи и здрави бебчетата,и да растат много щастливи  bouquet.
Добре дошла на адашката /ако мога така да се изразя/,ние сме с теб,когато имаш нужда Peace.
Angels_zg,радвам се за добрите новини около бебето,следи си кръвното и всичко ще е наред Hug.

Аз да ви се оплача,много съм зле.Схванат ми е целият врат от 2 дни,а днес едвам станах от леглото Sad.Мъжо ме гледа и незнае какво да направи горкия,не мога да се вдигна,ама изобщо....Как ще я карам тая вечер направо незнам ooooh!.И вчера и днес ходих на разстривки,след тях ми е добре,но за малко.После става ад,не мога да си въртя главата.да се навеждам,да стоя права...Ако някой знае някакъв лек да казва моля Praynig,че не се трае вече.

# 367
  • София
angels_zg, браво за хубавите новини, а кръвното ще го нормализирате. Hug
Ася, ама така изведнъж ли ти стана? Може би трябва лекар да те види, ако вече не си ходила. Иначе не знам никакви илачи, само съм чувала за чекръкчии, че ги оправят тези работи. Дано ти мине скоро! Hug
Лека вечер на всички Hug!

# 368
ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ НА  АНИЧКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ а на  мама бързовъстановяване   Heart Eyes

Много обичам добрите новини /то кой ли не ги обича  Embarassed/

angels_zg радвам се и за добрите новини около бебо , а за кръвното стискам палци да се нормализира.

Ladybebi
  Hug съжелявам мила ,добре е че намери сили да споделиш ние сме тук ако и маш нужда от приятели които могат да разберат Heart Eyes

Аз снощи се пребрах от Македония изкарахме добре между работата имаше и забавление Wink но пребирането беше кошмарно висяхме 4-5часа на границата и направо полудях #Cussing out но слава-богу вече съм си вкъщи

bouquet

# 369
Асе, не всяко схващане се лекува с масажи.  Naughty
Ако нямаш някакви очаквания или противопоказания, по-добре вземи обезболяващо. И ходи на лекар. Невролозите си знаят работата.
helenapeeva , добре сте се завърнали.  Hug

# 370
  • София
Милички, боли ме корема, дано ми размине.Пих но шпа ... та ще видим. Сутримта имах чужството че ще ми дойде. Ронка, да ви държа в течение, ама то нищо ново освен че ми се изправя косъма.  Sad И съм уьасно нервна за съьаление, повтарям си че ми трябва спокойствие , ама все се намира кой да ме ядоса.

# 371
Ритка всичко ще е наред мила нали знаеш че сме с теб  разбираемо е че се шашкаш но недейще видиш че всичко е нормално дай свободно на всички и си почини малко недей се дава да те ядосват newsm10

# 372
Рита,миличка пий си но-шпа и гледай повече да лежиш.Ако продължи болката най-добре отиди да те погледне лекар.Всичко ще е наред,но го направи за собстевно спокойствие.Имаш ли проблем с ходенето до WC?Може и за това да те боли.
Но не се притеснявай,аз изкарах цялата бременност с болки и ужасни контракции и въпреки това,завърши ок.
Грижи се за себе си  Hug

# 373
  • София
Ритка,аз също имах ужасни болки,даже преди да видим сакчето-мислех,че съм с извънматочна.Но-шпа не ми помагаше особено и си ги траех-няма как.

# 374
  • Виена
Ритко,  Hug Спокойно! Имаш още толкова месеци да се шашкаш. Не си изкарвай всичкия акъл отсега. Ще ти трябва до последния ден през юли. Все ще има за какво да се побъркваш!!!
 smile3532 Я па на Рони аватара!

Общи условия

Активация на акаунт