Отговори
# 345
Честито бебе Борис на Аничка
само хубави моменти с малкото юначе, да ти носи много щастие  bouquet
А на мама бързо възстановяване  bouquet

# 346
  • морето и сините вълни :)
честита Радост на АНИЧКа...Браво Адашке,голям мъж си отгледала в тумбата.да е жив и здрав   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 347
  • София
Ритка,твойто мило днес няма ли РД?Ако е така - да ти е жив и здрав,много да те глези и лятото гордо да бута количка!Ако пък нещо съм недоразбрла-нищо,пожеланията си остават. Hug

Сладурки,стискайте ми палци днес-на преглед съм. Praynig

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 11:39 от angels_zg

# 348
  • Разград-София
Честита рожбичка на Аничка. Да расте здрав и щастлив бебечо Борис .

# 349
Ритка,твойто мило днес няма ли РД?Ако е така - да ти е жив и здрав,много да те глези и лятото гордо да бута количка!Ако пък нещо съм недоразбрла-нищо,пожеланията си остават. Hug
Сладурки,стискайте ми палци днес-на преглед съм. Praynig

Съвсем правилно си разбрала. Ритко, да ти е жив и здрав слона и през юли да се радва на малко сладко слонче.

Зори, стискам палци и знам, че всичко ще е наред. fingerscrossed

ВЕСЕЕЕ, следаващата си ти! /само дано не взема да се окажа аз,че нали може да се наложи и по-рано да ми се ражда маймунката/.
Ей това как страшно ми прозвучаааа - аз от време на време забравям, че съм бременна, ти пък за раждане ми говориш ooooh!. Времето просто си лети. Ти ли първа, аз ли - няма значение - само да са живи и здрави мишлетата  Heart Eyes.

# 350
ЧЕСТИТО БЕБЕ БОРИС НА АНИЧКА.МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА.  bouquet

# 351
  • Пловдив
Аничка Честито!!!!  bouquetДа е жив и здрав малкия-голям Борис! Heart Eyes

# 352
Хей, красавице! Да ти е жив и здрав любимия мъж! На ръце да те носи!   bouquet

# 353
[ Ритко, да ти е жив и здрав слона и през юли да се радва на малко сладко слонче.

Eй това много ми хареса, присъединявам се към пожеланието за РД на Слона:))

Весе, ти сега като си безработна,защо не вземеш да идваш на училището за бременни. Само дето е малко раничко сутрин, но пък някои лекции са доста ценни. Особено за такива като мен, дето не смеят да отворят книга за отглеждане на бебе...
 Зори, стискам палци и после да пишеш как сте с бебчо, и да споделиш впечатления от белгийските доФтори:)

Лек ден на всички!

# 354
Ритка , да ти е жив и здрав мъжа и много да те глези   bouquet

# 355
Ники, честно казано ме мързи да ходя където и да било толкова рано сутрин. А от друга страна има из февруарките съвестни мацки, които ходят на всички лекции и старателно си ги записват, а аз просто си ги крада готови  Mr. Green. Така че досега имам всички лекции без да съм присъствала на нито една, остава да намеря време и да ги прочета  Blush.

А какво става със срещичката за утре? Ще я има ли?

# 356
ЕЙ, Браво за големият мъж.Да и е жив и здрав на мама Hug
Аз в момента съм на работа и изкуквам.Момичета вие планували ли сте нещо по специално за празниците  Tada  Ние още н сме решили и с чудя къде да отидем  newsm12 Сигурно в крайна сметка ще сме си вкъщи.

# 357
  • Виена
Аничка, честито, миличка!!! dance dance dance Пожелавам ви най-много здраве, изключително количество късмет, радост и щастие! 
Петър и Борис... То бива, но може, ма толкова царе на едно място...  newsm08 Бъдете най-гордите родители с тия двама прекрасни мъже!  newsm51 
ladybebi, здравей и от мен! Съжалявам, че си тук   action032

# 358
АНИЧКА, поздравления за малкия принц БОРИС с царствената осанка! Много, много бързо да се възстановиш и все така добре да си го гледаш. Много здраве и щастие за цялото семейство!   bouquet

# 359
  • София
Мерси ви много за пожеланията мили мои. Да ми е жив и здрав и много да ме обича, и дано си има живо и здраво детенце Юли месец. Черпя ви.  Hug   party023 Misc Baby Bottle cheers beer

Общи условия

Активация на акаунт