Отговори
# 330
  • София
Бързо възстановяване на Аничка! [/color] Секцио ли е било?

Не, милинка, нормално е родила.И аз я попитах същото, но звучеше изморено. Ама такъв голям мъж как да не те измори.

# 331
Аз заради упойката попитах. Не заради снажният миньончо  Heart Eyes

# 332
Честито, Аничка! Да ти е жив и здрав големия малък мъж! Желая ви да сте много щастливи с новото попълнение в семейството  Heart Eyes. Размазах се от кеф - днес прочетох цели две бебешки новини  Laughing

# 333
Честито Аничка.Много щастие да ви донесе малкия Борис.Нека да расте здрав и много красив    bouquet
Ама наистина е със завидни размери  Grinning

# 334
Аничка , да ти честитя и тук  Hug Борис да порасте здрав и отговорен мъж и много да се гордеете с него   bouquet

# 335
  • София
аууу страхотна новина -голям мъж ,голямо нещо.
 Аничка,да ти е жив и здрав Борис и само радост да ви носи!

# 336
  • София
Аз заради упойката попитах. Не заради снажният миньончо  Heart Eyes

И аз де.

# 337
  • София
Честити бебенца на bori_ana и Anichka!!! Да са ви живи и здрави малките момченца-стрелченца!!!

ledybebi, Hug
MargaretHug

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 23:21 от Angela

# 338
  • София
bori_ana, честита радост и на теб мила, да ви е живо и здраво бебочето, и много да ви радва. Много гуш.

# 339
Честито на Аничка!
Пожелавам на Борис здраве, късмет и и нека слънцето да грее в очичките, които сутрин ще се усмихват на мама!

Маргарет, Лейди  Hug Hug Hug
Рита, на запитвания относно подозрения отговарям на 25-ти. Ще съм под елхата. Надявам се да има подарък и за мен.  Wink

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 23:14 от Шушу

# 340
Аничка, честита радост, скъпа!  bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жив и здрав Борис по царски да си носи името!

Ася,  Hug Hug Hug

# 341
Шушу,нали знаеш,че по коледа стават чудеса.Стискам палци за едно голямо чудо за теб  Praynig

# 342
 Добро утро!
 Това е положението, тримата ни декемврийски мъже се появиха, ВЕСЕЕЕ, следаващата си ти! /само дано не взема да се окажа аз,че нали може да се наложи и по-рано да ми се ражда маймунката/.
 Шушу, пожелавам ти Коледния подарък, за който си мечтаеш:)

Ритке, как си? малко пишеш, ще ти се карам!

# 343
ухаааааааа! Браво! Честито на Аничка! Да цунка от нас сладкият Борис! Още един великолепен стрелец! Бързо възстановяване! Кога ще се приберат в къщи?
ЛейдиБейби,  Hug

# 344
Още едно юначе си имаме.Честито Аничка   bouquetда ти е жив и здрав и само да те радва.Желая ти бързо възстановяване.

Лейди Бейби, Hug

Общи условия

Активация на акаунт