Отговори
# 315
Бори - ЧЕСТИТО ВИ ЩАСТИЕ В СИНЬО! Много здраве и щастливи дни на цялото семейство!    bouquet Бързо възстановяване на теб  Hug
Ти и Максим успяхте да ни изненадате приятно.
Аз се прибрах и сядам да ровя за сладки новинки от Аничка и А!
Много си падам по добри новини (пристрастена съм). Искам ощеееее!

# 316
Дари, теб кой те сряза в МД? как върви възстановяването? имаше ли главоболие след секциото?

Бях си избрала екип проф.Чернев и д-р Хранов. Двамата се погрижиха много добре за мен и Филип ,операцията мина почти безкръвно. Почнах да се раздвижвам още същата вечер и на другия ден като ме качиха на 12-я се разхождах по няколко пъти до стаята кадето беше Филип, да си го гледам. На 3-я ден вече ми го донесоха да си се гледаме сами и да се кърмим. Много съм доволна от избора си за болница и от екипа. А главоболие нямах никакво. Пих много вода и ябълков сок. А и спиналната анестезия беше на морфинова основа и добре ми повлия да не усешам много болки при възстановяването в реанимация.

# 317
Бях си избрала екип проф.Чернев и д-р Хранов. Двамата се погрижиха много добре за мен и Филип ,операцията мина почти безкръвно.
Хранов и почти безкръвно.  Crazy Дари, сигурна ли си, че и той е бил?  Mr. Green
Шегувам се, но когато ме резна д-р Хранов, човекът имаше една много кръвопролитна серия. Започна с мен. "малеее, тая кръв откъде се взе?". После жена с миома оперира и като дойде да я нагледа казва "лелеее, колко кръв изтече". И понеже ме позадържаха в реанимацията по-дълго по хуманни съображения, идваше да ме проверява при застъпване и като мине през етажа. Та една нощ докараха жена с ужасно кървене. Та го успокоих, че е изтървал страшното кръвопролитие.  Български д-р Хауз.  Mr. Green

# 318
 Joy Joy Ами всъщтност той по-скоро беше помощник ,в случая, на професора. Добре ,че не съм си избрала само д-р Хранов  Mr. Green

# 319
Здравейте на всички. От известно време искам да се присъединя към вас, но все не ми стигат силите.Всеки път щом започна да чета форума, ме пробожда сърцето и ми се пълнят очите със сълзи.Не мога да отворя страничка и да не се връщам към случката  smile3518.Реших че трябва да съм силна и да споделям мъката и радостите с вас  newsm51 . Както се казва споделена мъка, половин мъка.И все пак нека се представя: казвам се Ася и съм на 22 годни от София.Имах една неуспешна бременност която завърши с мъртво раждане в 37 г.с. (оплитане в пъпната връв)...раждането беше предизвикано- момиченце 3,320 гр. 53 см. (това беше най- голямата ми мечта- тъй като не можех да забременея 4 години) newsm45 Сега след като се по съвзех започвам наново да мечтая заедно с вас  Hug Пожелавам на всички по едно (може и повече от едно) хубаво малко човече което да осмисли живота ни. ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА МАМА. smile3525

# 320
Лейдибейби  Hug Hug Hug

# 321
Мила Ася, трудно ми е да ти кажа добре дошла, но се радвам,че си намерила сили да пишеш тук. Наистина това е мястото, благодарение на което оцелях след загубата. Обичам момичетата тук и ги чувствам по-близки от много други... Вярвам,че скоро ще имаш и ти нова надежда под сърцето си...а за сега пиши при нас и времето до зелената светлина ще мине по-бързо:) Hug Hug Hug

# 322
  • Пловдив
Напоследък нямам много време да ви чета....малката е много кисела Heart Eyes
Бори честит ти син!!!Да е жив и здрав и много да ви радва!
 ladybebi Hug
Margaret Hug Hug

# 323
Има ли новини от Аничка?Звънях и обаче телефона и е изключен
ladybebi,имаш нашата подкрепа  Hug
Margaret,голяма прегръдка  Hug Hug Hug Hug

# 324
Здравейте милички,
най-после успявам да се включа.
Първо да честитя на Дари и на Бори бебчетата . Много радост да ви носят и от здраве да се не отърват!!!!
Ритка , много се изкефих като прочетох за теб. Стискам палци всичко да е наред и да гушкаш дебело и ревящо бебче  Laughing
Чакам от Аничка новини  Hug
На бременните много прегръдки и  се пазете!!!

ladybebiмиличка ,зная за теб и аз съм от ноемврийските мами , но от суеверие само ви четях ,без да се запиша при вас.
 Много ми стана мъчно за теб, но няма да те оставим да страдаш самичка. Тук ще намериш подкрепа от нас и заедно с теб ще чакаме следващото ти бебе. Peace Hug

# 325
ladybebi,  Hug Hug Дано намериш твоята светлинка в тъмнината. Когато ти се пише, пиши. Ние ще бъдем тук и ще опитваме поне да разсеем мъничко от болката ти. Но и ще те разберем по-добре от всеки друг.  Hug И един хубав ден някой тук ще пусне съобщение, че нашата Лейди Бейби Ася (след като първата наша Ася вече е била издадена, защото й и ред и и се пада  Hug) се е сдобила с най-прекрасното и благословено детенце. Детенцето, което ще има своята лична звездичка кака там горе. Звездичка , която ще огрява и ще води своето малко братче или сестриче по правилния път към щастието.  Hug Тогава ти ще носиш две безценни дечица в сърцето си. Но едното ще го виждаш, а другото ще усещаш че е около и в теб - завинаги.  Hug

# 326
  • София
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, АНИЧКА току що ми се обади да ни каже че си имаме Борис, 4 400кг.52 см. и много приличащ на баща си. Много поздрави на всички и много гушки ни праща. Още не я е пуснала упойката, но ще се оправи бързо,защото е мнооого сулна мама. Няма такова щастие просто., а аз съм нахилена до ушите и с разлумкано сърце от кеф и умиление.

# 327
Само толкова ли тежи? Mr. Green
Да е жив и здрав Лъчезарния Борис! Да е чаровник като батко си и да прилича на който ще, все красавец ще да е! Бързо възстановяване на Аничка! Секцио ли е било?

# 328
Ухааа,ей това си е ГОЛЯМА новина!!! Голям мъж е родила нашата силна Аничка! Браво на нея! Да е жив и здрав малкия-голям Борко и много да радва мама и тате. И нас, и нас:) На мама бързо възстановяане.
 Леле как се ражда такива голямо бебе? Какво ти каза, да не са й направили секцио?

Днес две наши дами ме направиха много щастлива!!!

# 329
Ехаааа, супер новини днес!
Честито Аничка! Голям мъж! Да е жив и здрав юнака!

Общи условия

Активация на акаунт