Отговори
# 300
ЧЕСТИТО, Bori-Ana! Tada
Бъдете здрави, усмихнати, щастливи!      bouquet  bouquet  bouquet

cher, някъде из дебелите книги (май Спок беше newsm78) съм чела, че децата си хапват от акото, понеже си било тяхно "безценно" производство. Други пък не си давали да им изхвърляш гърнетата. За всеки случай се обади на педи. Кристина като малка изяде една кутия крем Невен, беше мазала навсякъде - по себе си, по леглото, по стените... Едно чистене, едно бърсане падна, мани-мани. А то седи насреща ти и  се хили. Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 10:17 от Шушу

# 301
Шушу, така си е... мани-мани... смее ми се насреща и не разбра какво стана. Аз всъщност не съм сигурна колко е яла... може би само е опитала и като не и е харесало е почнала да маже  Sick Едно е сигурно - и за тази процедура се изисква моето присъствие вече... Слагам я на гърнето откакто е почнала да стои стабилно на дупето си и досега никога не е ставала сама... Ама днес ме изненада ... и то как  ooooh!
Лекарката каза, че нямало проблем. Вероятно и аз съм била яла на времето, тъй рече  Grinning

# 302
Обожавам като се раждат хубави мъже стрелци! пу-пу!
БориАна - честито! да расте силен, умен и красив! да има късмет и да ви радва!чакам новини и снимки!

Шерче, сега прочетох! не е смешно... сигурно много си се ядосала. Не трябва и за секунда да ги оставяме сами, защото веднага правят бели. нашето цукало стои все още неизползвано, паметник! още не съм решила кога да я слагам, къде да я слагам - в спалнята ли, в банята ли... чета, че ги обръщат, правят мазало...
цункай малката сладурка от мен!

# 303
Момъка на Бори се казва Максим , снощи са я оперирали по спешност, тъй-като бебчо е бил седалищно и е получила 5см. разкритие. Важното е ,че сега и двамата са добре и скоро ще се гушкат.  Hug

Шер, ама изживявания си имате  ooooh! кой знае какво ще ни мине и на нас през главите. Важно е да са живи и здрави  Hug

# 304
  • морето и сините вълни :)
Честито ни Бебчеееее,да е жив и здрав .И бързо възстановяване на мама Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 305
Бориана ,Честито мила ,бъди много щастлива и бързо възтановяване.

Дари ,много сладък малък мъж си имаш.

Шерче ,развеселиме сутринта с приключението с твоята щерка.

Ритка ,знам ,че е неизбежно да не се притесняваш ,но  не мисли непрекъснато ,че ще се случи нещо лошо,мисли си само хубави неща ,как ще си гушнеш бебо и че ще си много щастлива с него. Hug

# 306
Ау, страхотно име! Бяхме си избрали Максим да се казва бебето, ако е момче! Да й е жив и здрав!

# 307
Ау, страхотно име! Бяхме си избрали Максим да се казва бебето, ако е момче! Да й е жив и здрав!
А пък аз познавам един страшен пич Макс. Красавец и още толкова. Рени да каже обаче, защото тя го познава по-добре.  Hug

За петък мястото, което Ники е предложила звучи добре. Нали не е О Шипката? Стига да е удобно на хората с кореми.   Hug
Ники, Весето, колежката на Весето Wink, аз ... Още някой?

# 308
  • София
Бори,честита ти радост.Да расте здрав,умен и щастлив малкият Максим,а на теб-бързо възстановяване.  bouquet

# 309
Честито на Бори.   bouquet Да и е жив и здрав малкия мъж.

Стискам палци на Аничка, и при нея всичко да мине без проблем.
 Hug

# 310
Сега видях написаното от Ники, че не е сигурна.  #Puppy dog Ще се чакаме ли с изчакване или пак няма да се видим?  Sneaky

# 311
Направо ми настръхна козинката  Mr. Green
Борианка,честит син.Нека Максим да расте здрав и да донесе много щастие в дома ви. Heart Eyes
Каката сигурно е на седмото небе от щастие?
Шерче,всички сме го правили,ама когато майка ми ми разказваше за мен ми беше смешно,но сега като си го представя май не е никак смешно.Да я нацелуваш малката пакостница  Hug
Аничка,хайде мила,всички сме с теб и чакаме добри новини.Стискам палци. Hug
Момичета,кога ще е срещата и по кое време?Да взема да видя какво мога да направя по въпроса. newsm78

# 312
  • Разград-София
Бори миличка  Hug  честита ти рожбичка. Да ти е здрав и щастлив малкия Максим , а на теб светкавично възтановяване и страшно много целувки и гушки  Hug Heart Eyes Обичам те  Blush  Heart Eyes

На мен не ми е добре особенно днес .... много ми е криво ... и мъчно и тъжно ... но не губя надежда....  но спирам да не развалям радостния ден ... 

# 313
  • Виена
Филип, сега - Максим...  Heart Eyes Момичета, вие сте решили да ми вземете сърцето  Laughing. Нямам по-любими мъже на света от Филип и Максим. Надявам се по Коледа да ги запозная най-после  Praynig
Аничка, успех, мила!

# 314
Отварям да прочета за новини от Аничка и прочетох за друг новопоявил се мъж в компанията:) Честито, Борянче!!! Да ти е жив и здрав младежа! на мама бързо възстановяване!

Дари, теб кой те сряза в МД? как върви възстановяването? имаше ли главоболие след секциото?

За утре- аз много искам да се видим.Часът ми е за 17,40,обаче обикновено не се спазват и чакам поне половин час. Иначе след прегледа съм абсолютно свободна. След инцидента с колежката, Ники пак влиза в смени и в петък ще е нощна. Ако искате,седнете някъде и аз ще ви звънна след като свърша и ще дойда.  Ако искате, това заведение се казва Тройка и се намира на Асен Златаров 21, това е последната пряка на Шипка преди Военна академия. КАто тръгнете по А>Златаров от Шипка, се върви по десния тротоар, заведението е почти в началото. Срещу него има някаква друга по-голяма пицария, навремето беше ресторант Пхенян/ако на някой му говори нещо/-това за ориентир.  На мен там ще ми е много удобно след прегледа съм при вас за 5 минути.

Продължавам да стискам палци на Аничка и да чакам новини!!

Общи условия

Активация на акаунт