Бързо възстановяване на теб 
Ти и Максим успяхте да ни изненадате приятно.
Аз се прибрах и сядам да ровя за сладки новинки от Аничка и А!
Много си падам по добри новини (пристрастена съм). Искам ощеееее!
Бързо възстановяване на теб 
Дари, сигурна ли си, че и той е бил?
.Реших че трябва да съм силна и да споделям мъката и радостите с вас
. Както се казва споделена мъка, половин мъка.И все пак нека се представя: казвам се Ася и съм на 22 годни от София.Имах една неуспешна бременност която завърши с мъртво раждане в 37 г.с. (оплитане в пъпната връв)...раждането беше предизвикано- момиченце 3,320 гр. 53 см. (това беше най- голямата ми мечта- тъй като не можех да забременея 4 години)
Сега след като се по съвзех започвам наново да мечтая заедно с вас
Пожелавам на всички по едно (може и повече от едно) хубаво малко човече което да осмисли живота ни. ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА МАМА.

Дано намериш твоята светлинка в тъмнината. Когато ти се пише, пиши. Ние ще бъдем тук и ще опитваме поне да разсеем мъничко от болката ти. Но и ще те разберем по-добре от всеки друг.
И един хубав ден някой тук ще пусне съобщение, че нашата Лейди Бейби Ася (след като първата наша Ася вече е била издадена, защото й и ред и и се пада
) се е сдобила с най-прекрасното и благословено детенце. Детенцето, което ще има своята лична звездичка кака там горе. Звездичка , която ще огрява и ще води своето малко братче или сестриче по правилния път към щастието.
Тогава ти ще носиш две безценни дечица в сърцето си. Но едното ще го виждаш, а другото ще усещаш че е около и в теб - завинаги.