Отговори
# 510
Писах ли на лични и на двечките.  Hug

# 511
Рони, тенкс  bouquet
Супер ви е албумчето, а какви хубави бебоци има Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
Честит празник на всички празнуващи   bouquet.

Борианка, страхотен е малкия мъж  Grinning  пу пу пу.

Да ви се изфукам - вчера бях на ЖК и малкия ми мъж вече тежи цели 1873 гр. Laughing.

За тези, които познават Ритата лично ще кажа, че днес тя първа ми влезе в къщата ooooh! - чака ме още една шантава година  Mr. Green. РиткоHeart Eyes

Берни, гласувах  Peace.

Hug Hug Hug

# 513
Берни  newsm10 гласувах, ама къде се вижда класиране или нещо такова. Голям чаровник е Марти.

# 514
Еееей, верно,че на Рони мъжа има имен ден днес:) Аз така се концентрирах върху поверието кой ще влезе вкъщи, че изобщо забравих,че има и именици:) Ми да са ви честити на мъжете имените дни, Рони и Шерче, много да ви слушкат:) И да има много поводи да ни ги хвалите, пък ние да ви се радваме. Hug Hug Hug Hug
 Шерче, честито ви возило! Да си го карате със здраве и безаварийно! И не се шашкай за парите. Аз ако кажа колко пари сме назад, ама го приемам от по-хубавата страна и гледам оптимистично напред:)
 Берни,къде има класиране, и аз това питам.

Ура остана ми още един работен ден до края на годината:) Асе,как си???Ще те видя ли утре?
 Аз отивам на предколедно плюскане с колегите на мъжа ми,че съм яко изгладняла!

# 515
  • София
Муцета, аз на някои се похвалих, но на други не съм казала. Бебо е 1,95 см. голям вече   Grinning  всичко му е ок, има си и зачатъци на ръчички и краченца. Размазах се днес като го видях. Останах много доволна и от Д-р Илиева много е мила и ми влезна под кожата. В осма седмица съм, така показаха и ехографа и кръгчето ( нещото което го използват лекарите за определяне на термина ). Ще кача снимките после като сканирам. Другата седмица пак съм на лекар, преди пътешествието да съм спокойна че съм чула мъничето.
Ронка, пак да цунеш Милото и да го нагушиш от мен.  Hug

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 22:27 от rita_zita

# 516
  • София
Рита,много се радвам на добрите новини - само такива да ни носиш до края! Hug

Честито на именниците-да са живи и здрави!
 Шер,честита кола-лека и безаварийна. Mr. Green

# 517
Ритке, много се радвам за хубавите новини.
Ние пък днес гости нямахме. Но пък за сметка на това мъж ми го забрал един тир точно пред офиса и е влачил колата 4-5 метра. За щастие, щетите са само материални. Нематериалните ще се изразят само в загуба на време по застрахователи и сервизи. АМа най-важното е, че любимото е наред.

# 518
  • София
Аничка, хубаво е че милото се е отървало само с материалното. Много са неприятни тези ситуации, понякога  ми иде да разбия на някой прозореца за да се сети за какво става въпрос. Ама надали ще помогне и това.

# 519
Рита , страхотни новини , за напред все такива да са  Hug Hug

Аничка ,ужасна история, добре че на мъж ти нищо му няма  Hug но сигурно се е изплашил.

# 520
http://www.pampers.bg/top_final.php ето тук са резултатите

Честит празник на мъжете на Шер и на Рони.Много д са ви здрави и да ви слушат   bouquet
Ритко,видя ли.Всичко е наред с младежа (аз така го виждам).Започвам много да се съмнявам в д-рите в Шейново.Май само те успяват да видят някакви измислени нередности.Ама много и здраве.Важното е до юли да ни носиш само хубави новини.
Аничка,гадна тая работа,ама важното е че мъж ти е добре.
Ани-бани,този твоя Максим е направо чуден бонбон.А каката грее от кеф
Шерче,честита кола.Да си я караш със здраве и безаварийно.
Зори,как си?
 Hug

# 521
Берни, разправях й аз на Ритата, че не е избрала правилния доктор - ама на - не вярва.
Важното е, че вече си е намерила доктор по душа, който ще се грижи правилно за нея.

Иначе милото като дойде по едно време да вземе резервната кола беше много спокоен - даже не можех да повярвам - дори не изглеждаше ядосан. Но го доядя чак вечерта - най- вече че точно когато има най-много работа и от месец и нещо е сам на фронта трябва да се занимава с такива глупости.

Аз нещо не мога да снимам Борис. Ми той все със затворени очи - и когато спи и когато реве (все още друго състояние няма). А го гледам, че се е попроменил (може би дори пораснал мъничко).

Лек ден на всички, и тези които скоро няма да се веснат тук - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 522
Здравейте момичета.Аз пак да се похваля че вчера пак бях на лекар и пак ми намаза раничката и каза че няма смисъл повече да ме маже и аз съм много щастлива.Само се моля да не се налага повече да се обработва че ...А и да ви се похваля че януари може да почваме с опитите, сега остава само да пие ме антибиотик заради хламидията  Rolling Eyes После ще пусне едни изследвания микоплазма и уреаплазма - някой ако знае за какво са моля да ми каже (и колко ще ми струват - частна лаборатория).Пак се разприказвах и се поФалих  Blush
Момичета много се радвам че ви има и че сме заедно -макар и виртуално. Heart Eyes Hug
Стискайте палци януари да имаме зелена светлина  Flutter

# 523
  • София
Здравейте сладурки,
ladybebi, чудесно е че си се излекувала, стискам палци Praynig
Anichka, а пък Зарко само с отворени очи беше, от момента в който го родих като изплака и гледаше сърдито доктора, който му почистваше устичката. Laughing
Рита, страхотна новина, браво на човечето дълго цели 195 мм Heart Eyes
берни, гласувах. Успех! Hug

Ние днес ще правим прощъпулник. Ще разказвам после какво е взел първо. Сега отивам да взимам отпечатък от един "голям" мъжки крак. Grinning

Лек ден!

# 524
Ритка, браво за добрите новини, все такива да носиш
Лейдибейби, с теб сме "колежки" и на нас доки ни даде зелен светофар от Януари и с милото почваме Embarassed, дано стане и няма проблеми, желая ти го от цялото си сърце Hug

Общи условия

Активация на акаунт