Отговори
# 495
ladybebi, опитай се да се довериш на лекаря.  Hug Другото ще ти го пусна на ЛС.  Hug
Хубаво да си починете и повеселите във Византийско, Ясничка.  Hug

Сега ще видя какво си имаме в албума.  Laughing

# 496
На мен това с раничките хич не ми е ясно.Понеже бях попаднала на невероятна лекарка, тука Рони даже й беше сложила прякор "микробиоложката".  Та както си седях на магарето, изведнъж ми каза, че леко ще ме заболи корема като при цикъл и после като я питах какво прави и тя каза "Изгорих ти раничката". А аз дори не знаех,че имам... И на другия месец ме прегледа и каза,че и помен нямало вече и да сме правели  бебе... Преди много години пък една друга лекарка, пак любимка на Рони, ми гори някаква раничка със Солкожин.Беше сигурно преди около 6-7 години, и тогава си струваше доста- лекарството беше около 30 лв и за самото намазване ми взе доста, не помня колко, все пак отдавна беше , но си спомням, че сумата беше добра:)
 Снощи разглеждах снимките на бебоците ни и това много ме зареди. А тая с крачето на Макси, направо... Heart Eyes иде ми да го изям това краче...
 Шерче, има логика в това,че колкото по-късно пораснат, по-здрави ще са зъбките. Те все пак минерализират прееруптивно/преди да са пораснали/ и много по-малко след като пораснат. Колкото по-късно пораснат, по-дълго ще са се минерализирали и съотв. ще са по-здрави. Обаче според мен и гена има много голямо значение. И доста други ф-ри.
 Май напоследък имам доста хубави контракции... Слава богу са безболезнени, обаче пак си е гадно. Нямам търпение да минат тия два дни и после да почивам, че направо едвам издържам...ако щете ми вярвайте...
 Светле, помня за какво говорехме. Ама не ми се пътува никъде. А и сме се захванали с един ремонт, който гълта мнооого, а трябва да се приключи по-бързо по ред причини...ама няма да ви занимавам с това сега.

Хубав ден на всички!

# 497
Привет!
Вчера следобед се опитах да пиша и когато най-сетне бях готова нета се прецака и не можах да публикувам.
На Ламичката Честит Рожден Ден! на патеричка. Здраве и късмет желая от сърце.   bouquet

И честити ви порастнали озъбени малчугани.

Накратичко ще разкажа за моето раждане. Докторката ми беше определила дата за секцио 20.12. т.е днес. Аз още на 7-8-ми не се чувствах комфортно - уморена и все ми се лежеше, та на 11-ти във вторник (17ч) реших да отида да я помоля да ме среже на 14.12. Тя ме качи на столчето да ме прегледа и каза че съм с 4 см разкритие и че трябва да отивам веднага да ме приемат, за да ме подготвят за секцио на следващия ден. След час с багажа вече бях в АГ-то, където установиха, че разкритието е станало 5 см. А между другото нямах никакви болки. Контракциите ми бяха нерегулярни и безболезнени. Раждането си беше започнало без предупреждение и не знам каква сила ме беше накарала точно тази вечер да отида при лекарката. Дори не ми се мисли какво би станало, ако си бях останала в къщи за нощта.
Както и да е, екипа се събра и в 20:05ч чух прекрасния глас на моето малко съкровище.
Макси е много спокоен засега, почти не плаче, само когато е гладен. И прави нещо, което ни учуди всички в къщи - заслушва се в гласа на сестра си и й отговаря с гукащи звуци. Аз знам, че е рано за гукане, а и той го прави само, когато тя му говори.
 Hug за всички ви, а на бремелинките х2  Hug

# 498
Борянка, съдбата мила или майчинският инстинкт те е отвел  при лекарката, поне така си мисля аз, де Rolling Eyes
Радвам се че вие с малкия Макси сте добре, нека все така много да спинка и да си хапва и да ви прави много щастливи  bouquet

# 499
Страшна левачка си има Макси.  Heart Eyes

# 500
Бори, много е сладък. Толкова оформен. С кака са супер. А това ,което си написала ,че и отговарял направо ми се насълзиха очите. Сигурно е най приятната гледка  Hug
Ники, порядъчно да си починеш по празниците!

Аз да взема да ви почерпя  Wink Днес моя мъж е именник.
Обаче по традиция си празнува с приятели само по мъжки. Аз пък ще взема да отида довечера на коледното парти на фирмата. Та затова бебка е на село при майка ми вече  Grinning
И освен това си купихме още една кола и за вече съм мобилна  Sunglasses Само дето взехме малко парички на заем и се притеснявам как ще избутаме зимата... Ама карай, да сме живи и здрави!

# 501
Шерче, да са ни живи и здрави мъжете и много да ни слушат. Добре, че ме подсети.  Wink
Черпя с бУзЪ, та да растат големи всички  bombs и  preggo (поет съм, а bowuu)

# 502
Ей, ронка и твоя ли е Игнат? Да е жив и здрав и мноооого да те слушка! Ама те са ни добрички ,нали  Wink

# 503
Шерче, честит ти именник, и честита ви нова придобивка Wink, да си я караш и да си се возиш много и хич да не се разваля Laughing, а за паричките на заем, че кой не зима вече заеми , и ние все така със заеми, връщане после и така, но здраве да е, това е важното Hug Heart Eyes

# 504
Честито на именяците. Да ви радват и слушат много.
Шер, честита ти социална придобивка - лека и беизцидентна.

# 505
Минавам само да ви помоля да гласувате за моето юначе http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=7&id=4949&from=gallery  Hug
А сега ще ви изчета и ще разгледам снимките и после пак ще дойда

# 506
  • София
Ооо, честито на именниците! Да слушкат и да са добрички! А какво беше поверието - който ти дойде пръв у дома, така ще ти върви цялата година?

Много е сладък малкия юнак Максим. И много му голямо крачето бе Wink Laughing

# 507
Честито на имениците   bouquet да са ви живи и здрави  Hug

Бори, много хубав тоя Макси -пу пу. Айде да се стопля вече, че нямам търпение да ви видя  Hug

# 508
Честио на именниците  bouquet
Някой може ли да ми каже къде е албумчето  Blush искам и аз да видя Wink

# 509
Абе и аз до сега го търсих това албумче, ама нещо май ми е избягало newsm78

Общи условия

Активация на акаунт