Отговори
# 480

Шерче, честито ви зъбче от леля ви Зъбарката
Laughing Това ме разсмя  Laughing
 Между другото все се каня да те питам. Дали наистина е вярно, че колкото по късно излезе толкова по здрави били зъбките? Аз мисля, че е генетично... Ама постоянно ме питаха дали имаме зъбки и затова тъй се радвам че най накрая излезе. И като кажа, че нямаме... още... и ми всички ми викаха че по здрави щели да бъдат тогава...
Аничка, и аз по подобен начин разбрах. Понеже не пие вода и днес след като закуси се опитах да и дам вода с чашка, белким пийне малко. Но тя не знае какво да прави с тая чаша и взе да я дъвче и се чу потропване  Grinning
Бебка най накрая заспа  Whistling Аз днес ще го давам айляк... Няма да готвя. Целият под е с играчки, обаче да подреждам вече разбрах, че няма никакъв смисъл  ooooh!
Пия кафе с бисквитки  Mr. Green  И ще прочета по назад какво се случва, че малко по диагонал четох  Embarassed
Ама много стрелци, беее... Телци няма ли?  Flutter

# 481
Ламче, Честит Рожден Ден, сладурска моя!  bouquet  bouquet  bouquet Безумно щастлива да си, безумно да те обичат и ти да обичаш! А от все сърце пожелавам малките ламички да се увеличат на два броя - ама все от категорията на първия брой, че така много ме радват!!!
Момичета, пак нямам време да ви чета - точно преколедно ми дадоха да работя един доклад! Close Което не ми пречи да съм в коледно настроение -от денс нататък три дена съм по банкети. Laughing

Аги, сори за днес, любов моя, ама оправях тъпанарския доклад!
Рита, как си слънчо, мернах, че нещо е тревожи. Помни какво ти обеща класната... а на класните трябва да се вярва. Нали знаеш? И знаеш колко силно те обичам. Затвори си красивите си очи и си представи мъничкото си слънчеце. То има нужда мама да е спокойна...
Рони, днешният банкет ще е една доза по-весел с твоя помощ!   bouquet
Ники, що се спомням аз за едно обещание.... newsm78

# 482
  • София
bdbaloni bdbaloni bdbaloniЧестит Рожден Ден, любима. От все сърце желая щастие и хиляди незабравими мигове.И много да те слушат околните и най-вече любимите.   happy bd happy bd happy bd

Светле, притеснено ми е , не съм много добре, ама то няма начин вероятно. Някои ги удря по-късно други по-рано ... .

# 483
  • Пловдив
Честит рожден ден Лами!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито зъбче на Вики! Heart Eyes

# 484
Честит рожден ден
Аги и Ламче
Да сте най обичаните и най-щастливите мами!
Шер - Честито зъбче на Вики!
на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 485
Инка, честит рожден ден и от мен newsm51. Бъди най-вече здрава и щастлива и никога не се променяй love001.
Честито зъбче на Вики Heart Eyes.

# 486
  • Виена
Ламче, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет! Пожелавам ти да мечтаеш много и всичко да се сбъдва, за да ти носи удовлетворение и винаги добро настроение!
Шерче, честито озъбване на Вики! Цункай я по усмихнатата муцунка от мене!

# 487
  • Варна
Ламче
Бъди щастлива и обичана!

# 488
Здравейте момичета.Днес бях на преглед и както си бях на профилактичен така решихме с доктора да почваме да обработваме раничката ми.Толкова ме беше страх че лекаря реши да ме маже с някаква киселина вместо с ток.Трябва още няколко процедури да се направят и се моля да се махне Praynig.След Нова Година почваме да пием антибиотиците които ни изписаха за хламидиената инфекция и след това вече може да се мисли за бебеправене.Има още някои излесдвания да се правят, но да се надяваме че ще са отрицателни.Докито каза че всичко ми е на 6 с матка, яйчници и т.н. и че може и да не чакаме 6 месеца за да почнем опитите.А и да ви се похваля онзи ден припървото посещение съм била в овулация (не сме бебеправили- първо лекарствата и после) Naughty
А по случай раничката ми някой знае ли защо при раждали жени единствено се маха чрез горене а пък на мен реши с мазане (за което ме одруса с 70 лв.)Дали ще има ефект?Дано не се окаже че не става с мазане само.
Май много се отнесох Crazy Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и много хубави и здрави бебчета. Hug Heart Eyes       

# 489
ladybebi, дано са наред всички изследвания, супер че всичко ти е наред. На мен са ми лекували раничка само с мазане преди години и нямаше проблем. Не си спомням цената, то беше преди доста време, ама не беше чак такава сума...  Hug

# 490
  • Разград-София
Ламче честит рожден ден миличка ! Желая ти от сърце много щастие и любов  Hug  bouquet Heart Eyes

Милички видяхте ли какво ново попълнение има в албума с бебчовците   Mr. Green

# 491
ledibaby, за раничката нищо не мога да ти кажа, освен че според моя лекар ще я лекуваме след като родя и втори път (значи това ми го каза преди 5 години). Не сме предприемали никакви действия по въпроса. Няма и влошаване на ситуацията. Та може би след контролния преглед след около месец и малко ще обсъдим и този въпрос.
Не знам защо така реши човека, но му имам пълно доверие.

Бори-анче, Максим е чудесен. А каката колко е щастлива Simple Smile
Весел ден на всички и по-малко нерви.

# 492
Лейдибейби, аз също имам раничка, която док. каза че сигурно се е появила сега слад това ми "раждане", въпреки че бебето беше малко и не знам как е станало, преди това ми нямаше нищо Rolling EyesКаза ми че сега няма да я лакуваме с нищо, а чак след другото бебе живот и здраве ако има , тогава.Мен малко ме притесни това, тя все пак не е ли опасна, но знам ли, щом така ми каза и аз слушам Rolling Eyes
Лек ден ви желая  bouquet

# 493
http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti/kysmet11.html

Ето и моето късметче. Рончо, благодаря Hug Май, май.......... от съдбата си няма да избягам  Crazy
Зори, внимавай мила, с това кръвно. Я се успокой и се наслаждавай на празниците.  Peace

# 494
  • София, "Младост 3"
Лейдибейби, аз също имам раничка, която док. каза че сигурно се е появила сега слад това ми "раждане", въпреки че бебето беше малко и не знам как е станало, преди това ми нямаше нищо :

раничка се появява в следствие хормонален дисбаланс породен от бремеността - огромен процент от жените след бременост имат ранички на шийките на матката - дължи се на някакъв хормчон, който атакъва шийката и флората там и води до такива ранички

Общи условия

Активация на акаунт