Отговори
# 465
  • София
При Илиева ще съм. Не съм я виждала, но има добри отзиви за нея.

# 466
  • София
rita_zita ,всичко ще е наред на следващият преглед и изобщо до края! Hug
fever ,честита книжка - лека и безаварийна. Mr. Green

рони ,от 2 дни е по-добре,но пак не ще да стане стойностите,които поддържах в БГ,а увеличих дозата на лекарството.

# 467
  • Варна
рони мерси за късметчета, на мен ми се падна През 2008-ма сбъднати мечти - късметът ти това ти отреди Simple Smile

# 468
Ето го и моя късмет http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti/kysmet13.html Ще се отдам на любова тая година  hahaha
Рони,сори ама нещо не схващам за какво ме питаш  Embarassed
 Днес цял ден чистя в нас и явно съм се надишала добре с препарати и мозъчето ми съвсем изветря  Confused

# 469
Викторчето има зъбче  Grinning Още не се е показало но се напипва. Ще ходя да купувам и аз нещо бяло днес! Исках просто да споделя, а сме самички  Grinning Изчезвам защото дори и да се е заиграла задълбочено като види, че съм на компютъра идва и започва да ме дърпа, рита и мрънка...

# 470
Чер, да й е здрав и бодлив на Вики първия зъбак.  Heart Eyes Да напълни цяла устичка с прави и здрави зъбки за красива 32 каратова усмивка.

Берни, квото беше за евентуалното братче на Марти.  Laughing

Ламьо, да порастеш голяма! Да си жива и здрава и да слушаш много! Чат-пат даже и теб да те чуват.  Laughing

# 471
  • София
Здравейте душици!
Благодаря ви за пожеланията! Hug Късно се включвам, но мъж ми спретна страхотно парти по този случай - ремонт Twisted Evil и бях на заточение при мама  Wink, без връзка със заобикалящия ме свят, защото се погрижи и да затрупа зярядното на гсм-а на неоткриваемо място. hahaha

Честито зъбче на Викито Heart Eyes, и на fever честита книжка! Hug
Ритке, fingerscrossed Hug
Честит Рожден Ден, Лейди Спаска! Много здраве и щастие!  bouquet
Много гуш на всички! Hug

# 472

Почерпвам ви виртуално с ядене, пиене и прегръдки!
Честито първо зъбче, Шерче! бравос!

Фивър, честита книжка!

# 473
Честит рожден ден Ламче , жива ,здрава и много късмет   bouquet

Фивър , честита книжка и с кеф да си шофираш  Hug

Честито зъбче на Вики  Heart Eyes

# 474
Ламич, честит рожден ден! Да си жива, да си здрава, много обичана и щастлива!   Heart Eyes
февърче, честита ти книжка! Безаварийно шофиране  Wink
Дари, как е малчо? спинка ли, папка ли, колики има ли?
Айде, пак ме викат  ooooh!
Мерси на всички за пожеланията   bouquet

# 475
  • София
Лами,честит празник-да си здрава и много щастлива!  bouquet

Шер,честито ви зъбче. Mr. Green

Ясна,дано наистина не стигнеш до изследвания и Дядо Коледа те зарадва със страхотен подарък! Hug

Ето и моето късметче : http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti/6.JPG

# 476
Шер, честито зъбче. Вече ще има какво да потраква в лъжичката Simple Smile (аз така установих че на Петър му е пробило зъбчето - защото не даваше да му се бърка в устата).

Лами, честит празник. Бъди много щастлива с любимите ти хора.

Зори - сигурно още свикваш с обстановката там и несъзнателно се тормозиш и затова не можеш да свалиш кръвното. Но пък и не знам как да се кротнеш, за да се получи. Пробвай някаква ароматерапия (знам че здравецът помага). Стискам палци скоро да се влезнете в релси и всичко да се нареди както трябва.

От късметчетата на мен ми се падна КЪСМЕТ.

# 477
Айде още една рожденничка.
Ламчо,честит рожден ден.Желая ти много здраве и безкрайно щестие.Бъди винаги усмихната и много обичана bouquetШер,честито зъбчи на Вики.Пожелавам ти безболезнено да напълни устичката с малки перлички  Heart Eyes
А,Рони няма братчета,но съм си поръчала на Дядо Коледа една сестричка,ама нека мине още малко време.
 Hug

# 478
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ЛАМИЧ , ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ,ЛЮБОВ,УСПЕХ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ. много рожденници този месец  ooooh! много почерпки и много празници нямат край  Heart Eyes

Шер  честито първо зъбче на Вики и както снощи ти казах вече може да почва с пържолите eat Wink

Зори   аз продължавам да стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover да си знаеш  Heart Eyes , а и на всички останали бременелки Hug

Фивър честита книжка ,мила леко и безаварийно шофиране.

Аз сега съм на работа но после трябва да взимам на сестра ми малката от ясла и да се гледаме двете до 8-9часа когато мама и тате ще се пребират от работа ,че и двете баби нещо заети днес, дано да ме слуша че е една хитруша нямам думи само бели прави  Laughing ще видим как ще се разберем уж ме обича много ,но такива номера ми прави нямам думи просто Confused

# 479
На любимата Ламя Честит рожден ден!!! Здраве, късмет и любов и мноого да те слушкат!

Май свършиха стрелците newsm78

Шерче, честито ви зъбче от леля ви Зъбарката:)

Общи условия

Активация на акаунт